Din Republica Moldova cine mai e?(partea 10)
Raspunsuri - Pagina 11
Davina spune:
Noi am scris cam in acelas timp ...eu pot sta pe net numai cind fata imi doarme ..
Crinia nu am terminat cu aranjatul camerei dar o sa pun si asa o poza curind. La restaurant am fost toti 3.Poze nu am facut, ca Deanna abia statea in scaunul de masa si tot trebuie sa-i dau bucatele de mincare de la mine ,sa o tin ocupata .
Deanna la virsta lui Lucian vroia sa manince legume,fructe taiate bucatele mici si nu piure ,poate incerci si asa .Sau ii ies dintii de aia nu are apetit.
o zi buna
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Crinia spune:
Alina (Davina) stii ca e o idee cu legumele bucati. Voi incerca si asa si voi vedea ce va fi.
Si la noi au inceput sa infrumuseteze casele si o frumusete noaptea cu multe luminite si de diferite culori.
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
lia_c spune:
Salut,
cum va place timpul de afara? La noi era ceata, cind am ajuns in deal la Asachi era un soare de te topeai si cind am ajuns in centru iarasii doar ceata si nici zare de soare... Cine a furat soarele?
Corina, la noi in we a fost f cald si mult soare cu toate ca era si cam mult noroi. Cred ca n-ati uitat ca aici poate sa ploua doar un pik si noroiul e gata... Ehehe, mai avem ani lumina pina ajungem la curatenia de la Strasbourg...
Referitor la Lucian, eu cind eram mica aveam ceva cu rosu, nu mincam daca pe virful linguritei nu vedeam ceva rosu - asa ca toti care ma hraneau trebuiau sa puna sau o bucatica de rosie sau ardei dulce rosu (asa cit o farimitura, dar sa fie rosu)... Daca nu merge ce-a recomandat Alina, si simti ca l-ar tenta rosu, poti sa incerci. Multa bataie de cap si multe chestii au trebuit sa inventeze p/u mine... Sau poate intr-adevar il supara oleaka dintishorii si vrea sa roada...
Alina/Davina, a-ha ele au stat in vazoane si apoi le-ai sadit... Nu cred ca e vreo problema, mai ales ca la voi e mai caldut timpul decit la noi. Mie mi s-a spus cind le sadesti toamna trebuie de facut un musuroi(ca de cirtita) deasupra lor, kiar daca are lastari noi mici care dau. Sau speciile mai speciale le sadesti in vazoane si le pui in beci sauun loc mai racoros, cu sau fara flori - asta deoarece iarna la noi poate ajunge si la -10... Probabil stiai asta, dar daca imi place mult sa scriu... Merci p/u aprecieri referitor la lungimea mesajelor. De obicei scriu email-uri f lungi si prietenele mele zic ca le place sa le citeasca, cica parca revin in MD cind le citesc... Poate ar trebui sa ma fac scriutor si sa scriu p/u cei placati din MD?!{gluma} Mercik inca o data p/u rabdare la citit...
Acum o intrebare p/u toate care au facut Brownies, ce inaltime trebuie sa aiba tava, ca dimensiunile am inteles... La mine tava de aceasta dimensiune are maxim 3 cm inaltime(era inclusa cu aragazul), n-as crede ca e potrivita si poate ar trebui sa-mi iau una mai inalta...
Rodica, merci p/u initiere... Aseara kiar au inceput sa-mi vina in minte fel de fel de desene... Si mi-am adus aminte ca mamica are o multime de culori inca de pe timpul sovieticilor... deci sint salvata in privinta atei , sint sigura ca daca ma bag prin dulapuri la ea, gasesc si canva
Lucia, ai mai incercat link-ul dat de Rodica? la noi merge ok. Daca nu, mai incearca www.7ya.ru/photos/private.aspx?Rubrid=96290&ob=0" target="_blank">asa . Vezi acolo "Papki" si selectezi mapa, iar mai sus e "Fotoalibomi uchastnikov" faci click si te plimbi prin albume pina gasesti ce-ti place, majoritatea au schemele pe patratele, adica e usor... Albumul acestei doamne are f multe pe tema Craciunului...
Ma dau si eu acum mare, dupa ce m-a initiat Rodica
o zi cit mai reusita
Cornelia
Lucia_B spune:
Buna
Davinia - nu prea iesim cu fata ca nu avem unde. aici nu prea sunt parcuri sau gazoane unde ai putea sa stai cu bb. de jur imprejur se construeste, masinile merg in cruce, deci numai praf si gaze. iesim din casa doar la medic, am facut exceptie in we acesta, am fost la Mc'Donalds (are mami pofte). Ah, era sa uit, am mai fost cu ea la un mall, sa-i cumparam bouncer, un covoras, niste hainute.
Cornelia - merci de aprecieri si complimente. mie mii dor de burtica , ca fata mica am.
Cornelia - nu merge nici asa. se deschide pagina cu doi ursuleti micuti, dupa ce aleg fotoalybom, gata, nica. sus scrie doar meniul sitului da ce tre nu arata :(
-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.
alinkav spune:
Buna fetelor!!!!
Ce mai faceti?
Vad ca bine, sunteti bine dispuse si eu la fel!
Am pus in albumul meu poze de la ziua lui Alex. Nu sunt multe, dar e ceva.
Noi suntem bine, nu avem noutati, monotonie la maxim.
Aveam ceva de spus si am uitat, ca a sunat telefonul.
Mai revin!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
lia_c spune:
f frumoase poze si baietel istet, dulce, haios... dar torturile le-am vazut inainte de a pune tu pozele
Cornelia
Crinia spune:
Lucia e asa sau mi se pare ca m-ai numit Cornelia?
E rau ca nu puteti sa va plimbati pe afara. BB ii trebuie aer, soare. Se zice ca daca plimbi mai des bb afara ei isi iau fier, vitamina D. Dar ce sa-i faci, daca traiti intr-o zona unde verdeata cam yok.
Cornelia hai ca voi incerca si asa si voi vedea ce va fi. Insa nu am observat la el o preferinta de careva culoare.
Alina baiatul tau arata flacau. Ai impresia ca sunteti frati si nicidecum bb tau. El se va mindri cu o asa mama tinara. Eu intotdeauna am vrut sa nasc mai tinara ca sa fiu mama tinara cind bb meu va creste, insa nu a fost sa fie asa. Dar unde-i Natalia in poze? Si astept meniul de la ziua de nastere, plzzzz.
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
alinkav spune:
LA MULTI ANI PENTRU PUIUL MEU ALEX ANDREI, DE SF. ANDREI!!!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
lia_c spune:
Nu stiu cind e Sf.Andrei la noi, si nici la voi, insa ma alaturi urarilor tale: La multi Ani, Alex Andrei!
Cornelia
Lucia_B spune:
Buna fetili.
Corina - mii de scuze.
Alina - la muli ani pentru sf. Andrii
Cornelia - la romani sf. Andrii se sarbatoreste pe 30 nov, la noi e pe 13 decembrie. Fetele deseori se ghicesc in noaptea de pe 12 pe 13.
Se vede ca nu ai avut treaba cu asa ceva de nu stii cin se sarbatoreste
Cind eram fata mare la mama acasa, am facut intr-un an vreo citeva shotii din astea, si mi-a iesit ca pe sot o sa-l cheme Valeriu, si uite ca-i drept .
O zi buna
-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.