Miresele anului 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 16
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by dyadya
A.cicel, cred ca ar trebui sa considerati cealalta pereche de nasi ca fiind cea oficiala, pt ca, DA, prezenta nasei este obligatorie, cel putin la biserica. Asa ca daca tot aveti doua perechi, ii puneti pe ceilalti nasi in biserica-cu conditia sa fie cununati religios.
Dar am si eu o curiozitate, si nu ma pot abtine. Sper sa nu te superi ca te intreb: de ce ati ales sa faceti nunta iarna? Ca sunt atatea dezavantaje...frig, haine groase, frig in biserica, nu tu poze in parc, mai rarut cu oferta de flori naturale, risc de inzapezire-daca ninge puternic inainte de nunta risti sa nu-ti ajunga la nunta cei care vin din alte localitati, etc, etc, etc. De ce nu ati ales sa faceti in orice alt anotimp? Daca te-am suparat cu aceste intrebari, ignora-le!!
Am vrut sa o facem anul asta in noiembrie, dar stiind ca nu vom reusi financiar, am renuntat. Am hotarat ca imediat dupa postul Pastelui (in 11 mai). Fericiti sunam la rudele mele de la Bistrita si ii anuntam. Atunci vine bomba: verisorul meu a stabilit data nuntii deja, dar nu au apucat sa ne anunte. A ales 8 iulie.
Toate rudele m-au rugat sa o fac mai repede daca pot, sau prin noiembrie anul viitor. Am o familie foarte unita si toti au considerat ca 2 nunti in 2 luni e prea mult pentru ei, financiar vorbind. Si avand in vedere ca e vorba de 34 de persoane, am considerat ca au dreptate. Asa am ales februaire, inainte pa post. Nu stiu daca se poate face pe 4 martie, ca as alege data asta, dar parca ici cu o saptamana inainte de post nu se fac nunti.
POZE
emilyjeuly spune:
'neata fetele! semnez si eu condicuta si va doresc o saptamana frumoasa!!!!
a.cicel, cea mai buna prietena a mea isi face nunta pe 4 martie, deci se poate!!! eu voi fi don'soara de onoare (pentru ultima oara in viata mea). ea este din Sibiu. intr-adevar are nevoie de dispensa dar a vorbit cu preotul unde vor face cununia si a zis ca nu este nici o problema!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
anamariame spune:
Andita, ce rau imi pare ca nu ai facut poze...In concluzie rochitele Demetrios nu isi merita banii? Eu oricum nu imi permit o rochita la 40 milioane, nici la 30 de fapt, asa ca incerc sa imi gasesc ceva asemanator...Multumim pt info.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by emilyjeuly
a.cicel, cea mai buna prietena a mea isi face nunta pe 4 martie, deci se poate!!! eu voi fi don'soara de onoare (pentru ultima oara in viata mea). ea este din Sibiu. intr-adevar are nevoie de dispensa dar a vorbit cu preotul unde vor face cununia si a zis ca nu este nici o problema!
Pai in cazul asta, poate facem atunci nunta. Nu pentru ca in acea zi nu as avea examene (3), dar nasa mea e libera. Examenele din 4 martie sunt mai lejere, engleza si dr. funciar la care am de facut numai referate, si mai e contabilitatea care nu ma prea intereseaza. Si o sa il dau cu alta grupa, sau vad eu cum rezolv. Sambata am cursul de conta si o sa vorbesc cu profu.
POZE
ooana spune:
Neata...iaca am aparut si eu!
De azi intr-o saptamana sunt in concediu ....abia astept, parca nu mai am rabdare de nimic!
Andita...ai uitat aparatul?!?! ...doamne ce indragostita e fata asta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
Andita spune:
quote:
Originally posted by anamariame
Andita, ce rau imi pare ca nu ai facut poze...
In concluzie rochitele Demetrios nu isi merita banii? Eu oricum nu imi permit o rochita la 40 milioane, nici la 30 de fapt, asa ca incerc sa imi gasesc ceva asemanator...
Multumim pt info.
Ana-Maria
"Some people see things as they are and ask WHY?
I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Nu zic ca nu merita, ca nu sunt in masura sa spun chestii chiar asa de radicale, dar pe mine una nu m-au impresionat. Mi se pare ca intr-un fel arata in catalog, si in alt fel in realitate. Materiale bune, finete in lucru, n-am nimic de reprosat la asta. Numai ca parca nu e nimic care sa spuna ca rochia aia a costat atata. Doar sa pastrezi eticheta pe dinadara, sau pretul...
Nunta noastra
Poze
ralu_trancu spune:
buna dimineata!
ce faceti?
eu iar sunt in butoiul cu melancolie. nici nu ma mai pot gandi la nunta cu cate probleme am la serviciu.
eu am fost la salonul gabriela si rochiile de la Eddy K mi s-au parut mult prea pretentioase pentru o nunta normala... si ... pe de alta parte, fara suparare, dar pareau ca stau in galantar acolo de multi ani. Mi s-au parut invechite, ingalbenite.
eu m-am indragostit de o rochita de la rosemarie
http://community.webshots.com/user/trenurelu
ooana spune:
ralu...cred ca pana la urma ne-om lua cate o rochie mai "normala" ... la pret ma refer...dar macar stim e ca noua...ce folos ca am rochita EddyK dar se vede ca nu e noua si e putin ingalbenita! Plus ca m-am interesat la Cluj, la saloanele Gabriela, inchirierea unei rochii e aprox 7 mil...iar daca o deteriorezi cumva trebuie sa o platesti integral...
...ca de rochii noi de la Deme...nici nu ne mai gandim e cam "scumpicel"
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
pepenash spune:
A.cicel, daca se poate face nunta pe 4 martie, chiar si cu dispensa, s-ar putea ca asta sa fie cea mai buna varianta. Mult succes!
Krelia, sanatate multa si sa-ti revina glasciorul cat mai curand!
Intrebare pentru fetele care au mai colindat prin oras dupa rochii de mireasa: oare exista si rochite de-a gata pentru masura 46-48? Eu sunt cam plinuta, nu degeaba imi spun "pepenash", si as vrea sa pot proba si eu cateva rochite inainte de a ma decide asupra modelului dorit si, eventual, a-l face pe comanda. Mentionez ca modelul meu de suflet este Eleganza de la Maggie Sottero, dar nu sunt convinsa ca m-ar avantaja un astfel de model. Ce spuneti... oi gasi... n-oi gasi?