Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna fetelor!!!Azi viitorul meu finut a avut examenul de rezidentiat...ma bucur ca a scapat pt ca de saptamana viitoare incep si ei sa caute restaurant. De abia astept sa stiu in ce data voi fi nasica.
Eu fac bagajul pt ca miercuri plecam in luna de miere...scap de zapada...si m-am saturat sa calc la rochite si camasi.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetele,
E iar luni! Uf, nesuferita zi...mai ales ca afara e un frig de mori!
Sa aveti o saptamana frumoasa, linistita si plina de realizari!
O cafelutza pt toata lumeasi multi pupici!

p.s. Corina sa va distrati si sa va odihniti acolo in Maldive! Abia astept sa vii sa povestesti!
Razaaaaa unde esti? Cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Vineri ma bucuram ca ninge si ca a venit in sfarsit iarna. Azi de ja incep sa urasc anotimpul asta. Au fost -10 grade de dimineata. Dar ieri dimineata au fost -15. Si e numai inceputul iernii in Miercurea Ciuc. Cand ma gandesc ce o sa fie in februarie...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

a. cicel, am citit ce ai scris in weekend, si raman la parerea mea: lasa-l restanta! Eu una n-as putea ca, in cea mai speciala zi din viata, sa ma gandesc la:" aoleu, daca-mi pica nu'sh ce subiect!" Eventual in seara dinaintea nuntii, in loc sa iti pui ordine in ganduri si sa faci tot ce-au zis miresicile de 2005 ca au facut, tu sa stai sa faci copiute!!! E vreo chestie cu examenul asta? Daca nu-l dai sau il pici, pierzi anul? Sau banii? Ca astea ar fi cam singurele motive care m-ar face sa iau in calcul posibilitatea de a da examen in ziua nuntii. Si, sincer, nici macar astea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

'Neata, fetelor!!! Am venit fuga-fuga sa va descarc desaga cu povesti de la Mariaj Lux. Asadar, luati-va cafeluta, si ascultati aici.
Am fost sambata dimineata, asa cum era stabilitr, impreuna cu a mea don'soara de onoare, sa ne "printesim" amandoua. Am luat un taxi, ca sa nu ne incurcam cu RATB-ul, mai ales ca ningea asa de "frumos" afara. Am ajuns acolo, si trebuie sa va spun, eventualelor doritoare de vizite la salonul cu pricina, ca na-am invartit ceva in jurul cladirii respective, de la numarul 31, pentur c anu exista nici un insemn, reclama, firma mare si impozanta, care sa indice ce frumuseti se ascund in spatele usilor. Asa ca, ne-am luat inima in dinti si am sunat, pana la urma, la una dintre usi, acolo unde am gasit o placuta finuta cu un fel de firma pe care scia "Mariaj Lux". Ne-a raspuns o doamna foarte draguta, care ne astepta.
Am intrat inauntru, intr-o casa pe stil vechi, cu incaperi foarte inalte si luminoase. Ne-am lasat hainele mai groase si posetele pe canapea in hil, si am intrat in incaperea unde erau expuse mai multe modele. Majoritatea Demetrios.
Mi-a ales doamna respectiva cateva modele de rochite, cam cate una din fiecare tip de model, rochite pe care le-am probat(vreo sapte rochite, cred).
Ce pot sa va spun despre ele: rochite frumoase, dar mai mult nu pot spune. Erau frumoase, dar parca lipsea "ceva" -ul ala care te face sa te indragostesti de o rochita si s aju te lasi pana nu o cumperi. Modelul care-mi placuse mie nu era pe stoc, cica urmeaza sa apara colectia noua la noi in ianuarie, cand au promis sa ma sune iar.
Preturi: cea mai ieftina era 44 de milioane, cea mai scumpa depasea 4000 de euro. eru una as fi fost dispusa sa dau pana la 50 de milioane pe rochiota, dar, cum va spuneam si mai devreme, nimic nu m-a dat pe spate asa de tare incat sa fac gestul asta extrem.
Din pacate, poze nu am facut, pentur ca, uituca cum sunt, am uitat aparatul acasa.....
Am intrabat de targuri, si or sa fie fie prezenti la amandoua, si la cel de la Sofitel, si ma Marriott, asa ca.....daca nu aveti curajul sa mergeti pana la ei, puteti sa va faceti o idee la targ.
Va pup, si ne mai auzim azi.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza miresici!!!
am revenit si eu odata cu frigul!!!
Astept vesti despre laptopul nostru, dar pana in 5 dec. cand revin sefii am laptopul lor.
De citit nu am apucat sa va citesc, am vazut doar cele 2 site-uri cu lumanari puse de Krelia. Sunt frumoase.
si un inceput de sapt. cat mai frumos si placut.

gio si bb Marco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor...semnez condicutza si eu...intr-o zi nesuferita de luni
O saptamana cat mai frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by dyadya

a. cicel, am citit ce ai scris in weekend, si raman la parerea mea: lasa-l restanta! Eu una n-as putea ca, in cea mai speciala zi din viata, sa ma gandesc la:" aoleu, daca-mi pica nu'sh ce subiect!" Eventual in seara dinaintea nuntii, in loc sa iti pui ordine in ganduri si sa faci tot ce-au zis miresicile de 2005 ca au facut, tu sa stai sa faci copiute!!! E vreo chestie cu examenul asta? Daca nu-l dai sau il pici, pierzi anul? Sau banii? Ca astea ar fi cam singurele motive care m-ar face sa iau in calcul posibilitatea de a da examen in ziua nuntii. Si, sincer, nici macar astea....

Examenul e destul de greu, poate nu neaparat din pricina materiei cat a profesorului.
Poate eu niu voi merge la examen, dar ce fac cu nasa mea? trebuie sa mearga saraca la Tg. Mures si sa ajunga si la nunta inapoi in Miercurea Ciuc. Pe langa faptul ca e in ultimul an si e ultimul examen pentru ea inainte de licenta, mai e si insarcinata. Oare daca nu ajunge la nunta, poate sotul ei sa se decsurce singur? Mai avem inca o pereche de nasi, dar noi ii vrem pe toti alaturi de noi si ei de asemenea vor sa ne fie nasi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neaza fetele!
Azi semnez la condicutza cu o tuse cat china si cu un ditamai ghimpele in gatussul meu ....azi-noapte mai ca am facut noapte alba...am adormit f. greu...iar iubi saracu'...mai deloc....uf ..am fo' la marmacie, am luat pastilutze...si acum, astept sa erupa....dar, pana atunci, ma termina

Va pupa fata!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

A.cicel, cred ca ar trebui sa considerati cealalta pereche de nasi ca fiind cea oficiala, pt ca, DA, prezenta nasei este obligatorie, cel putin la biserica. Asa ca daca tot aveti doua perechi, ii puneti pe ceilalti nasi in biserica-cu conditia sa fie cununati religios.
Dar am si eu o curiozitate, si nu ma pot abtine. Sper sa nu te superi ca te intreb: de ce ati ales sa faceti nunta iarna? Ca sunt atatea dezavantaje...frig, haine groase, frig in biserica, nu tu poze in parc, mai rarut cu oferta de flori naturale, risc de inzapezire-daca ninge puternic inainte de nunta risti sa nu-ti ajunga la nunta cei care vin din alte localitati, etc, etc, etc. De ce nu ati ales sa faceti in orice alt anotimp? Daca te-am suparat cu aceste intrebari, ignora-le!!

Mergi la inceput