Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 13
mara95 spune:
Sunt si eu alaturi de viitoarele mamici!..cu gandul si sufetul..
De cand am citit teoria cu luna plina etc., m-a apucat si pe mine o durere de burta ce n-am avut toata sarcia. Asa ca ieri ,in decurs de cateva ore am spalat, calcat si facut bagajul de ziceai ca si nasc.
Bb-ul meu trebuie sa mai stea ceva timp, dar mai stii...
mara maine 36 fix
joy04 spune:
MARA, stai linistita si gandeste-te sa mai stea bb acolo la caldurica inca vreo 2 saptamani...lasa luna plina 
joy
+ bocanila
37+
EU
monet spune:
am pus niste poze cu casuta care sper c-o fi a noastra - la albumul monet, dupa pozele cu bebe. casa e mare, are cam 275 metri patrati, pe un singur nivel, tavan super inalt, 4 dormitoare, in total de fapt, 7 camere (dormitoare + living + dining + family room!) si 3 bai mari. plus bucatarie spatioasa si loc de mic dejun foarte cochet si la fel, spatios. pozele-s cu mobilele oamenilor care se vor muta de-acolo si cind o fi a noastra, o sa le update cu cum va arata cu mobilele noastre:).ne gindim sa punem si un bazin misto, dar mai incolo, cind or fi fetele mai mari ca sa n-am o grija-n plus:).
pupicei, ca se scoala printesa, tre' sa fug-fug-fug!!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.05)
www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE
www.seansimon.com/MayaFirstDays.htm" target="_blank">PRIMUL ALBUM - MAYA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Noki_Lara spune:
Monet, uite-asa se boceste o mamica! Ti-am citit povestile nasterilor si dai inainte cu lacrimile. Macar daca mai eram gravi aveam o scuza. Adevarul e ca tot ce-mi aminteste si mie de nastre, ma face sa pling...un moment tare special din viata mea...Casa este superba! Va doresc multi ani fericiti si linistiti cu totii in ea! Sa va bucurati de ea sanatosi! M-am uitat in profilul tau - ai aceeasi meserie ca mama - in ce domeniu esti cercetatoare, daca nu sunt prea indiscreta?
E groaznic de liniste pe forum...toata lumea aplecat la nascare...
Io-s cam amarita - am avut azi parte de primul vomitat - cind s-a trezit micuta mea pentru alaptare, am constata ca vomitase, destul de multicel. Am fost cam stresata, dar banuiesc ca e normal, nu?
Poze cu mami si BB
Varsta
Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png
Morgano spune:
Fetelor sunt necajita foc, dar incerc sa ma abtin sa nu cumva sa pierd laptele: ne-am trezit subit cu 2 crapaturi pe tavan, in dormitor si living de cate 1.5m lungime. Pur si simplu stateam toti 3 pe pat linistiti dupa alaptat si m-am uitat spre tava si mi s-a facut rau. Pt asta am luat eu credit atata de greu si am stat in conditii mizere 3 luni de sarcina, adica 6-7-8. Pt asta am platit 100 de milioane (doar zugravitul). Beau un ceai si lucrez acum in incercarea de a-mi pastra calmul, de dragul fetei mele. L-a sunat Marius pe tipul cu firma, va veni maine. Mi se rupe ca ne remediaza pe gratis - doar ei au f.... mediu', casa tot trebuie stransa iar toata iar noi sa ne mutam in partea cealalta, si asta sigur nu va fi anul 2005, ci undeva in primavara. Romanii nu se dezmint niciodata, ori treaba o fac proasta ori pun materiale de kkt. Pt ca eu suspectez ca materialul e de vina, oamenii au lucrat ok - ma rog, aparent.
Cat despre povestea ta, Noki, e una chiar placuta si incurajatoare, eu am sa ma abtin de la a o spune pe a mea pana ajungem la forumul de scutece :) nu de alta da' nu vreau sa speriu fetele, mai ales ca ceea ce mi s-a intamplat mie se intampla la max 4% din femei, conform statisticii.
Eu nu puteam sta in pat, intre contractii incercam sa ma intind, eram nedormita de 20 de ore si franta, insa tasneam instant la contractii, nu puteam sta intinsa. Eu m-am plimbat continuu pe coridor, am iesit si in curte, nu puteam sta o clipa locului. Iar pe Marius cand am vazut ca nu merge treaba cum trebuie chiar am vrut sa-l trimit acasa sa nu ma vada/auda in halul ala in care eram, insa nu am putut. Nu am tipat, nici nu-mi venea, dar mi-era mila cand il vedeam cum se chinuie de chinul meu. Mama a stat cu mine, dar sincer orice zicea ma scotea din sarite, cel putin pana am inceput cu durerile fte mari.
Mai scriu 2 cuvinte, mai arunc o privire in tavan si ma intreb de ce cand totul era asa bine trebuia sa se intample chestia cu crapatu'????
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
monet spune:
ripley, pe cuvint ca-mi pare rau de crapaturi - da' voi sa fiti sanatosi, restul totul se repara, nu? io totdeauna cind se intimpla ceva (rau) ma gindesc ca asta inseamna ca noi o sa fim sanatosi, ca sa contrabalanseze. ceea ce e foarte fain!
m-ai facut curioasa cu cele 4% de intimplare de la nasterea anei....
noki, tu, nu te agita cu vomitatul: s-o vezi pe maya cit ii de vomitatoare si rigiitoare cu laptic pe-afara de mi-e si mila de ea..... lia n-a fost asa deloc si de-aia am intrebat in mod expres doctorita: mi-a zis ca unii copii scuipa mai putin, altii foarte des si mult. maya-i de-asta cu des si muuuult... si eu, care am atita de putin laptic natural...... of. si pe-ala mi-l scuipa in cantitati...
am crezut ca doarme, dar vad ca se scinceste....
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.05)
www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE
www.seansimon.com/MayaFirstDays.htm" target="_blank">PRIMUL ALBUM - MAYA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
lavi02 spune:
Iaca-ta-ma!
pentru Cristina, bb_alinus, anamari
Nastere usoara!
La Cristina o sa mearga repede pt ca e al doilea.
La anamari o sa mearga super-repede pt ca e al treilea!
Noki multumim de poveste. Ma bucur ca nu te-a traumatizat nasterea (nici pe mine, nici una din cele 2), mai ales ca eu te-am tot aburit cum ca nasterea e suportabila ![]()
O sa vin si eu cu povestea subiectiva a nasterii mele. Pana acum v-am tot zis doar detalii tehnice.
Ripley
si te
. Spor la laptic.
Lordra
, hai ca noi ne-am impacat! Ca suntem pe aceeasi lungime cu destule, mi-au placut tare mult sfaturile tale pt Anda in privinta nasterii, ai maxima dreptate.
Noki, da, nici Natalia nu mai e asa somnolenta de cand i-a trecut icterul. Tocmai ce am citit in M&c editie veche cum ca icterul trece in 1-3 saptamani. Asa ca nu e de panica. Si Nati mai are momente de plans, de maraiala + momente in care e treaza si se uita...
La sughit tin urmatoarele:
-suptul -ii trece sugand - la sfatul asist din maternit.
-sa o faci cumva sa planga - ii trece plangand
-2 picaturi de lamaie - asta e si sfatul dr noastre; dar cum Nati sughite de mai multe ori pe zi, ma gandesc ca nu ii e buna atata lamaie, asa ca mai aplicam primele 2 si cand nu avem incotro asta cu lamaia
-in M&c ed veche scrie ca sa-l tii in brate lipit de tine usor aplecat spre dreapta sa iasa bula de aer care excita nushce nerv
-nu stiu unde scrie sa-i dai cateva lingurite de apa plata - n-am incercat
Sab simplex noi inca nu i-am dat; doctorita noastra a zis sa-l cumparam si sa-l avem in casa; nici nu l-am cumparat, avem n farmacii non-stop in cartier; eu nu sunt de principiu sa i-l dam preventiv. Silviei i-am dat, pt ca a avut colicei. Nati - eu zic ca n-are. E foarte important sa ragaie bine copilul dupa ce mananca. Altfel Nati se scoala la ceva timp dupa ce mananca si maraie. Daca o ridici, ragaie si apoi se culca.
Panseu foarte adevarat de-al soacrei mele:
De fapt la primul copil de-abia inveti ce si cum, la al doilea incerci sa eviti greselile de la primul, de abia de la al treilea iti intri intr-adevar in mana si stii ce si cum. Pacat ca pe al treilea nu-l prea faci. Dar pe vremuri, femeile care aveau 6-7 copii...
Lavi02
lavi02 spune:
Noki si monet si Nati regurgiteaza mult, uneori scuipa intre mese (cand sughite de regula) lapte partial digerat...la fel si eu ma stresez ca e laptele meu!
Ripley mare porcarie si intr-adevar e nasol ca urmeaza iar faza cu santierul.... Dar gandeste-te ca lapticul e mai important.
Si eu am o chestie nasoala care ma racaie pe creier din cand in cand dar incerc sa nu ma gandesc prea mult, ca sa nu pierd lapticul, care e cel mai important. tania tu stii despre ce e vorba, situatia s-a dovedit a fi proasta de tot. Asta-i viata!
Va 
Lavi02
Noki_Lara spune:
Lavi02, ce bine ca ai intrat. Deja ma ingrijorasem...mersi de sfaturi. Io i-am mai dat SAB, dar mai ales in primele zile...acuma nu. Cu vomitatu, m-am stresat ca clar era lapte deja digerat..nu stiu ce s-a intimplat. Regurcitatul e deja clasic, dar de vomitat intre mese, e prima oara!
Cu lamiia, parac suntem surori - si io-s impotriva...incerc tot timpul sa o evit...o las ca ultima solutie.
Ripley, nasoala faza cu mesterii. Dar mie nu trebuie sa-mi povestesti asa ceva, ca ama avut portia mea de santier, la inceputul anului - 4 luni, deci stiu cum e....
Poze cu mami si BB
Varsta
Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png