Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
Noki_Lara spune:
Mi s-a parut mie suspect ca nu o vad pe Cristina pe messenger... Oricum, bafta muuuulta de tot! Tinem pumnii pentru intilnirea cu printesa! 

Fetelor, am pus poze noi cu micuta mea! La albumul meu de la semnatura, la Sarah.
Absenteism mare de tot - Tania, Anda77, Xandra, Joy, unde sunteti mama? V-a apucat nasterea pe toate????????
Poze cu mami si BB
Varsta
Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png
silvia_d spune:
Iti tinem pumnii,Cristina!!!!!!
Oricum,tu esti un caracter puternic,dar pupiceli de la noi,nu refuzi,nu?
Vezi,munca fizica prin casa ce facu?!
Asteptam vesti cat mai repede de la tine...vesti bune!!!!
Maine m-a kemat si pe mine nenea dr.dupa contractiile alea ale mele,si m-a kemat la 8 dimin,e de garda...deci,fetele mele dragi,m-o astepta vreo inducere??!!!!!
Pupici la mamici si gravidoase,Silvia si Stefanel,aproape 38 spt.
tania-z spune:
Noki
multumesc pentru pozele patutului. O sa fac si eu o improvizatie, sa vad ce-mi iese. Poate o patentez! ![]()
Eu am absentat nu din motivul ca am nascut (sper sa mai stau macar 2 saptamani, desi dr. e optimist ca ajung pana la 15 decembrie). Azi dimineata in schimb m*am trezit cu dureri ca pe vremea internarii, alea de burto-spate - cum le spune Lavi02 - dar erau mai mult de spato-burta. Asa ca mai mult am zacut prin pat pana acum, cand se pare ca e mai bine. Nu am avut contractii, in schimb BB Stefan s-a agitat tare mult. Mi-e asa mila de el cand intinde cate un picior, in locul ala stramt!
Am vazut acum mesajul ca Cristina e la spital. Tin pumnii sa fie bine si sa fii apucat sa-si rezolve problemele pe acasa.
Xandra si tu mai ai atat de putin
! Bafta multa maine si sa revii cu vesti curand!
Uite-asa, mai Alinush ti-o iau fetele astea inainte!
Lavi02
multumesc de raspunsuri. Cam asa ma gandeam si eu...
Ina ce mai face Rachelina? 
Fetelor, care nu nasteti pana duminica, va recomand duminica seara, pe Acasa, un film superb "Idila de noiembrie" cu Charlize Theron si Keanu Reaves. Eu l-am mai vazut, dar abia astept sa-l revad.
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 35+
Varsta BB Stefan
Poze
joy04 spune:
CRISTINA...CHIAR MA INTREBAM PE UNDE BANTUI..hai ca tinem pumnii sa fie de bine
NOKI...eu pe aici sunt... chiar nu am ce face....adica TREBUIE sa fac curat dar am o leneeeee de ma doare. Pur si simplu nu ma pot mobiliza !!!!!!
Incepe un film romanesc pe PRO....
oricum eu sunt pe faza pe aici doar ca nu-s activa....
joy
+ bocanila
37+
EU
tania-z spune:
Am si ceva de sarbatorit: azi am implinit 36 de saptamani!!

Ma bucur ca am ajuns pana aici!
Si am descoperit si secretul nasterii rapide a Feliciei: pai nu ea se uita la Alien pe DVD???
Noki Sarah e tot mai frumoasa!

Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 36+
Varsta BB Stefan
Poze
lordra spune:
Ce cretinatate de film pe Pro Tv: film de pe vremea lu' Ceasca, in care toate lumea rade, canta si danseaza: prin trenuri, prin gari, pe strada. Odios! Cand ma uit la un film d-asta si-mi aduc aminte ce am citit despre comunism (ca, de trait, nu l-am trait decat 13 ani, asha ca nu mi-am putut forma o parere clara doar pe baza celor traite de mine si de ai mei) ma ia cu revolte interioare.
Am intretinut o lunga corespondentza cu hulitul Paul Goma (i-am si editat vreo 3 cartzi pe internet, pro bono, ca tot zicea Noki ca noi, Fecioarele, sunt cam materialiste de felu-ne
) si, citindu-i cartzile in integralitate, mi-am dat seama ca spaimele traite de mine si de ai mei in timpul comunismului n-au fost nimic pe langa ceea ce au trait altzii. Mi-am promis ca, dupa ce Dara mea va creshte suficient incat sa inteleaga, sa-i dau sa citeasca toate aceste cartzi, sa stie prin ce au trecut bunicii ei si concetatzenii lor atata amar de vreme. Macar sa stie ca perioada comunista n-a insemnat doar frig/intuneric/foame ci muuuult mai mult: TEROARE si GROAZA. Asta nu trebuie uitat de nimeni, pentru ca niciodata sa nu se mai repete asemenea atrocitatzi.
Gata, ca ma ia lumea la bataie
ca o intristez acu', inainte de nashtere si nu asta e intentzia mea. Hai va pup!
pischi2003 spune:
Bravo, CRISTINA, fii viteaza si sa ai o nastere usoara!!!! 

Parca aveam aceeasi UM ca si Cristina, asa ca nu mai am nici eu mult
.
ANAMARI iti tinem si tie pumnii si sa ai nastere usoara!!
Mihaela 38 fix
dienutagraviduta spune:
mda - felicia a nascut de la alien si s-ar putea si lordra de la niste carti despre realitatile comuniste;
in mod sigur duminica seara ma uit la mumia.
bb_alinus spune:
A pai daca e asa eu ma supar si ma duc si eu sa nasc, na!
Deci fetelor imi astept sotiorul si ..."randevu" la spital...tot declansare facem!
Va pup,
Alina si Bebitza Amalia 40s+3
joy04 spune:
mai LORDRA mai, cum poti critica asa un film...
??? Ceea ce generatia noastra nu va putea NICIODATA realiza
.....
Cateodata stau si ma gandesc cum alergam ca nebunii pt 3 minute de desene animate...
Nu am suportat sa ma uit nici 5 minute,,,,
joy
+ bocanila
37+
EU