Bazar pt ALEX (3)
Raspunsuri - Pagina 8
alina_a spune:
Va rog sa ma scuzati desi stiu ca am licitat pentru
089. Carut Babycare albastru cu ursuleti, se face landou, scaun de masina si carut sport, asigur transport numai in Giurgiu si Bucuresti am vorbit cu Ana si nu il mai pot cumpara.Va rog sa-l scoateti din nou la licitatie. Scuze inca o data sper sa nu va fi creat probleme.
Maine dimineatza pun in cont banii pentru 081. Ham Farlin(albastru inchis, ca nou) (mamagiuliei).
Si pun si eu la licitatie urmatoarele:
costumas verde pentru 0-4 luni10ron
costumas bleo pentru 0-4 luni10ron
caciuliza si botosei 0-2luni nefolosite decat de 2-3 ori5ron
Poze cu Stefan
mygirl spune:
Licitez 014. Costum Mos Craciun pt 3-5 luni, nu e 100% bbc (ana_a) - 6 RON
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
Mercedes spune:
tomecica- m-ar interesa daca 121. Salopeta cu picior[cu botosel]rosie,flausata, pt 9-15 luni(tomecica) - 8 RON are capse intre picioare sau nasturei pe spate pe toata salopeta?
tomecica spune:
Mercedes- salopetica este cu fermoar de sus pina intre picioare. este salopeta grosuta , nu de dormit. eu o foloseam sa o scot la plimbare pe alexia in ea.
azi vor aparea si pozele.
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
fotografii si DESENELE ADRIANEI
roandre spune:
Tomecica sa-mi spui aici cand trimiti pozele ca sa verific mail-ul.
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
tomecica spune:
LE-AM TRIMIS
sa-mi spui cite ai primit
am trimis poze pt toate produsele.si am adaugat:
1-ciorapei lungi 0-1 luni -1 ron
2-caciula iarna-0-3 luni-3 roni
3-costumas baietel-cu sepcuta-0-3 luni--4 roni
sper sa ajunga mail-urile pt ca azi dimineata mi-au fost "returnate".
nu stiu din ce motive.
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
fotografii si DESENELE ADRIANEI
roandre spune:
Acum verific mailul sa vad ce a ajuns si ce nu....sunt 5 mailuri, sper sa fie toate.
Pun pozele si vedem ce lipseste apoi.
Jasmine, acum am vazut si poza cu coronita de la tine.
Dragelor cand imi trimiteti poze pls scrieti si aici ca nu verific mailul zilnic si astfel intarzie aparitia pozelor.
hai ca trec la treaba...ca am ceva!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
Mercedes spune:
licitez urmatoarele:
121. Salopeta cu botosel, grosuta, cu fermoar de sus pina intre picioare, rosie,flausata, pt 9-15 luni (tomecica) - 8 RON
161. Salopeta bbc pt dormit cu ciorapel , maro, pt 6-12 luni (tomecica) - 1,5 RON
elyanne spune:
Vreau si eu sa licitez pt.
165. Trening PNA , pantalon rosu bluza albastra cu dungulite rosii , 9-18 luni (tomecica) - 7 RON
166. Pulover gri, disney-h&m, cu nasturei la git, 6-10 luni (tomecica) - 7 RON
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex
mamica de sept-oct spune:
Tomecica pls verifica si tu si spune-mi ce nu este ok...
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761&whichpage=5" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic