Copilasi de oct-noi-dec 2003 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Mey, de unde ati tras concluzia ca bb e fetita? , io am citit de 2 ori postarea lui Valeria si cred ca la poza compromitatoare se refera ... la faptul ca se vede burtica. Daca ma insel ... trage-ma de maneca, Valeria , si zi-ne clar ca e fetita, io mi-s prima care spun , .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Haideti ca m-am inselat. E fetita , , am citit postarile lui Valeria de la grupa de mamici de martie-aprilie 2006. FELICITARI, Valeria, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si cuminte. Si sa ma ierti ca am divulgat io prima "secretul", dar io mi-s mai curioasa din fire .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu stiu ce sa cred, Alexa aseara a facut 40 si rau si rau, abia a trecut de noapte, azi nu a mancat nimic si din nou supozitoare, frectii.....si acum e mai bine, nu tuseste, nu stranuta, nu-i curge nasul...dar ce o fi?? Dr ei nu am gasit-o azi si nu am scos copilul nicaieri. Sper ca maine sa fie bine sa incepem din nou tratamentul, dar de joi va fi si fizio si altele deci Doamne ajuata sa nu se imbolnaveasa si mai rau. Pe 1-6 dec trebuie sa-i fac si doza nr. 2 de vaccin antigripal.

Paulacu Paul 33+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
da mai Carmen am o fetita in burtica, dulcica foc, sper eu.
Acum ma cantarii si realizai ca nu am pus mai mult de 6 kg. Pai cu Luca era plinuta bine de tot la timpul asta.
Alexandra, hai mai si cum misca Isabel asa de rar in burtica? Ca si a mea e lenesa rau de tot. Eu sper sa fie bine. A tot dormit la ecograf, la un moment dat a cascat, si-a umflat un pic pieptul cand se uita tehniciana la inimioara si in rest nimic.
Acum ma gandesc ca e si sarcina micuta, maine intru in 19 saptamani. Om vedea ce va fi. Cert e ca ai mei, ai sotului, toata populatia era fericita cand a auzit ca o sa avem o fetita, Eva.
Va pup si numai bine la toti,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare fetele!

Valeria felicitari! Sa traiasca fetita scumpa si blondina! Mai, dar eu am de mult o intrebare la tine? Cu cine seamana Luku asa blond?

Noi am fost azi la Cluj. Ne-a zis sa fim acolo la 7.30. Ne-am trezit la 5, pe-o ninsoare de numa', am plecat la 5.30, am fost la 7.40 la usa cabinetului. Am intrat la ora 9.00
Apoi la analize. Pana ne-a completat o rezidenta fisa aia (care se completeaza iar si iar, de cate ori mergem!), s-a facut 10. La 10 sa intram sa-i ia sange copilului. Pauza. Doamna asistenta de la recoltari plecata la plimbare prin spital. S-a intors la 11. I-a luat sange, a urlat copilul, abia l-am impacat. Apoi a dormit pana la Bistrita (plus cat am papat noi ceva la MacDonalds) vreo 2h jumate. Saracul mamii pui....
Acuma, rezultatele, probabil vom suna iar de vreo 4-5 ori pana le primim, peste vreo 3 sapt!
Dr. zice ca Markus arata bine, ca nu trebuie sa tina nu stiu ce regim, doar sa evitam chestiile care ii dau alergii (v-am zis ca are si teren atopic). Eu i-am zis ca de la cremwursti am observat ca-i ies bubite de fiecare data si mi-a recomandat sa gasesc o carmangerie unde sa rog sa-i faca cremwursti fara conservati....Sa vedem daca gasim. Sper! Ca altfel tare ii plac...

In rest a venit iarna...E tare frig, au fost vreo -5 grade azi-noapte...brrrrr.....
Noi tot in greva, deja m-am saturat de numa' acasa si fara bani.....

Va las! Noapte buna!

P.S. Am pus cateva pozici mai noi aici: http://community.webshots.com/album/509890730CTeBzF

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Ven, frumoase, poze, asteptam pe cele cu zapada maare!

ps. ce frumoasa esti!!!

pupici la toti!

Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna de dimineata!
Valeria, felicitari pentru blondolina Eva! Sarcina usoara, si sa-mi zici si mie cum ai facut ca vreau si eu o fetitza!
Paula imi pare rau pentru tine, doar ce ziceai ca sunteti bine si erai fericita. Sa vedem ce zice doctorul! tinem pumnii si sanatate!
Ven, mey, da' frumusei v-ati mai facut! Ce sa zic, cu sistemul asta sanitar trebuie sa te inarmezi cu rabdare nu gluma. Si noi cand mergem la pediatra stam de ne vine rau! Mai ales ca bubulinutzele astea mici se plictisesc asa repede!
Raducu iar m-a pacalit aseara! S-a inchis in dormitor si a facut kk. Desi l-am intrebat cu cateva minute inainte daca face. Asta e! De dimineata n-a mai plans deloc la gradi, nu mai are nevoie de scaun de masina e baiat mare! Toata seara a inganat Twinkle, Twinkle!
Am si eu o intrebare: unde pot gasi coloana sonora a filmului Cartea junglei, ca tare ii plac cantecelele alea. Am gasit ceva pe net, dar doar vreo 2 cantecele!
Va pup!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Acum se simte mult mai bine, a mancat, bea...fata de ziua de eri cand nu a mancat si baut absolut nimic. E mai vioaie si sper sa fie bine, azi mergem sa o vada si dr. si la tratament.

Paulacu Paul 33+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Paula, pupici la Alexandra, lasa ca se face bine repede, nu te ingrijora!

Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

LA MULTI ANI !!!!! Andrei, Maia si Yael. Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti, frumosi, destepti si norocosi.
Petrecere frumoasa.
Cate un pupic de la noi pt fiecare sarbatorit si pt fratiorii lor Valeria....felicitari!!!!!! Imi dau seama cat de fericiti sunteti. Ma bucur mult, mult.
Sa vezi ce de rochite o sa cumperi....ca tot ziceai ca iti plac hainutele de fetite.Isabel toata sarcina a miscat ffff putin.
Mergeam la o sala pt gravidute. Eram impartite pe grupe...deci toti bebeii aveau DPN in nov - dec-ian.
Toti miscau in burtici de vedeam si eu cum iesea cate un piciorut....Isabel nu.
Nu mai stiu ex, dar parca prin luna a 4 a incepi sa simti.....eu am simtit-o pe la 5 si jumatate.
Misca ffff incet si fffff rar. Treceau zile in care nu o simteam nici macar o data....si asta pana la sfarsitul sarcinii. Cand in mod normal simti orice.
Dar am facut eco in fiecare luna, toate analizele ( care nu au iesit bine, dar nu au leg cu miscatul duduii)....am verificat f bine bebelina pe perioada sarcinii ca sa fiu sigura ca e ok.
Tipa care preda la sala imi povestea ca a mai avut o eleva in situatia asta si ca a avut un copil super cuminte...."unde-l pui acolo sta ". Eu radeam , auzi cuminte..pai cu cine sa semene.
Iar Isabel a fost din prima zi un copil...exagerat de cuminte
Nu colici, nu plansete, nu nervi....dormea si papa.
Ieseam cu prietena mea si cu copiii ( bebele ei e cu 3 sapt mai mare decat Isabel) a mea statea in carut se uita in jur, gangurea, dormea....al ei urla, scuipa, se agita....mergea cu el in brate...nu statea cuminte la baie...
Adica el e un copil normal....nu exagerat de agitat. Isa era exagerat de linistita.
Ala mic urla si se tavalea prin pat ca voia sa coboare, Isabel ma striga cumintica si ma astepta.
El urla sa coboare din carut, Isabel statea super cuminte.
Si la spital, imi ziceau asistentele ca n-au mai pomenit asa bebe cuminte si linistit.
In primele 2 sapt a dormit NON STOP....in urmatoarele 2 luni cam la fel. Chiar imi amintesc ca am sunat la pedi intr-o seara ca nu se trezea copilul. Plangeam....l-a umflat si pe el rasul.
In general a fost un copil care...unde l-ai pus, acolo a stat.
Extrem de rar a avut crize de nervi.
Vorbesc la trecut...ca sa nu o laud prea tare. Ptiu, ptiu...
Pe de alta parte, desi dpdv fizic a mers mai greu decat alti copii (adica s-a ridicat mai tarziu in poponet, la fel si cu mersul)..a vorbit mai repede, mai mult, e mai atenta. Pt ca are rabdare sa asculte.
Acum parca incepe totusi sa ajunga din urma nazdravanii. Sare in pat cateva ore pe zi, se catara pe canapele, se urca pe canapea din spatele ei nu ca omul, alearga....ca orice copil.
Dar inca e calma si rabdatoare. Nu tipa, nu se tavaleste, o linitesc f usor....un copil calm si rabdator.
Eu zic sa verifici bbul mai des, sa faci analizele si daca totul iese ok.....felicitari o sa ai o fetita atat de cuminte ca nu o sa-ti vina sa crezi.
Si cu cat e mai cuminte....cu atat mai lesinata sunt dupa ea si o pupacesc si ma matai....in concluzie e si ea extrem de iubacioasa si de pupacioasa.
Asa ca ai grija de tine si de bb in continuare si totul o sa fie bine.
Eva e un nume superb. Tati propunea Eva pt Isabel...era preferatul lui. E f frumos.
O pt mami, tati si Luca.
Paula sanatate multa.
Uki foarte frumoase pozele. E o papusica.
Ven...parca tu ziceai ca soacra ta locuieste in Germania. Nu ar fi mai bine sa faceti analizele astea acolo si sa luati si un tratament tot de acolo. Atata va chinuiti cu drumurile si cu asteptatul....si cu medicii astia de renume sti cum e. Cu cat mai mare renumele..cu atat mai mic interesul.
Cat poate sa coste analizele astea acolo, ca doar nu e cine stie ce interventie. Si de acolo pleci cu siguranta ca ce scrie pe hartie e situatia reala si ca tratamentul e cel mai bun.
Ce zici?Am pus poze cu realizarile copilului meu. Sa vedeti opere de arta....
In rest ea e bine, i-a iesit ieri lateralul...nu de alta dar chiar ma gandeam ca face 2 anisori cu doar trei dintosi jos
Acu' are 4 si cred ca iese si caninul zilele astea. O sa aiba de ziulica ei 5 bucatele dintosi jos.
Ven voi cum stati ca era concurenta mare anul trecut pe vremea asta. Mai tineti minte ?
Ce a zburat anul asta....nu pot sa cred ca deja intram in dec...eu am ramas undeva prin iul...aug...Vreau si eu niste pareri. Ce jucarii ati mai cumparat voi. Nu stiu ce sa-i iau pt ziua ei si pt Craciun.
Ma refer la "grupe" de jucarii...care canta, repeta, se misca....cuburi....ce fel de jucarii prefera copilasii vostrii.
Eu am asa:
Mos Nicolae: o papusica (mica si cu parul lung) si aquadoodle (care e o...chestie pe care sa deseneza cu un creion plin cu apa....cam asa ceva)
Mos Craciun: o jucarie ca un fel de roller cu stampile si mai trebuie ceva......da ce ?
ziua ei: nici macar idei nu am .Ma gandeam tot la jucarii, ca se bucura ea mai mult.
Papusi are deja prea multe, ma gandeam la masuta cu oglinda...dar nu cred ca ar impresiona-o prea tare, bicicleta... la primavara de iepuras, dvd uri are multe, carti la fel, inca nu dezbraca si imbraca papusile....nu stiu..n-am idee...Gata ca am scris cam mult. Astept idei...mai bine scriem toate cam ce am ales si ne inspiram una de la alta
Va pupicesc tare.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput