Copilasi de oct-noi-dec 2003 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Vladutz, la multi ani cu multa sanatate si bucurii!
Trei ursuleti, foarte frumoase pozele. Bine ca ai mai venit si tu cu prospatura sa ne mai clatim si noi ochii.
Elena, imi pare tare rau de accidentul cu bagajele. Sa stii ca se intampla destul de frecvent. Cel putin am patit-o si eu anul trecut, in vara, si mi-au adus bagajele in doua zile, de stateam cu emotii ca nu aveam haine de imbracat si se apropia botezul copilului. Dar ca sa mi se umble in genti si sa mi se si ia lucruri, nu am patit-o. Doamne fereste! Oricum o reclamatie nu ai facut? Ca ma indoiesc sa faca figura asta olandezii.
Lucutu' meu e bolnavior. Mi-a luat un virus ceva la burtica ca nu poate manca absolut nimic. Vomita imediat. Ieri mi-a vomitat de trei ori in timp scurt, azi-noapte l-am tinut numai pe apa si mititelu' tot cerea "aptic". Am sunat la cabinet si am vorbit cu asistenta care era de serviciu. Nu mi-a dat nici un medicament ca cica trebuie sa i se refaca stomacelul, sa-i dau sucuri de beau persoanele care fac sport si multe lichide ca sa nu se deshidrateze.
Ca naiba, ca asta imi lipsea acum. Si a slabit, nu mai are balonelul ala de burtica.
Va las ca-s tare suparata,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

hai ma Valeria, nu mai fii suparata, noi suntem alaturi de tine mereu, tu stii, nu? lasa, ca trece, si nu-ti face griji pentru "balonelul de burtica", isi revine el...(eu vorbesc, dar sunt la fel, cel putin dn pct asta de vedere, cu papa)

sanatate la Luk mic!
ps. da' de ce nu-i dai"aptic"? n-are voie?

ps.2 vad ca am inceput sa vb singuraaaa

Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare fetele!
Desi suntem inca in greva , n-am nici un chef de scris...Ma intristeaza soarta asta a noastra, in tara asta de 2 bani

Vestea buna e ca a venit mama la mine, si e atat de bine! Si a promis ca de data asta sta 1 luna! Asta ar insemna pana dupa ziua lui Markus!
Drept pentru care sambata am sarbatorit cu prietenii in oras ziua lui Cristi, si am stat pana la 2 noaptea, si a fost atat de bine! Doamne, ce bine-i sa stai fara stres, ca ai lasat copilul pe cele mai bune maini posibile......Super!

Maine mergem (in sfarsit!) la Cluj la control. Trebuie sa fim acolo la 7.30 a.m., deci mi-e groaza cum o sa fie sa-l trezesc pe Markus la 5.30, sa-l echipez si sa-l tinem iar flamand, saracul, pana va binevoi sa apara dl. prof si apoi pana ii vor lua alea sange
Sa ne tineti pumnii sa fie bine, of, of, of.....

Cam atat deocamdata. Va mai povestesc maine cum a fost.
Multi pupici!

P.S. Vizionat poze cu Mariuca cea draguta si cocheta si eleganta foc! la ea si la mami
P.P.S. Vizionat poze cu Vladut cel cu gene lungi si-ntoarse ca mami! Pupam baietelul scump!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

VLADUT!!!!
SA CRESTI MARE,SANATOS SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!!!

LETITIA!!!

Super mamy,imi pare rau ca esti bolnava si ca ati pierdut si voi un cercelus,la voi sper sa fie ultimul nu ca la noi.
pt tine sa-ti treaca bubitele mai repede.

Elena,pt voi,imi pare rau ca aveti numai ghinioane,dar lasa ca tot raul spre bine.

Julieta e inca racita,adica are doar mucisori,altceva nimic,sper sa-i treaca mai repede,partea buna e ca a invatat sa sufle nasul sg.

Alte noutati despre noi,Julia de ceva timp face sg la olita,se dezbraca si se aseaza pe ea,noaptea inca nu am renuntat la pampers ca nu stiu daca e pregatita sa nu faca toata noaptea.
S-a mai cumintit putin,ma refer ca nu mai bate copii,in schimb e f rasfatata,daca nu vrea ceva se pune pe urlat si imi spune Nu,daca o cert imi spune TACI,inainte ma amuza cand le spunea la altii,dar sa-mi spuna tocmai mie....:)
De vorbit nu prea vorbeste,inca papa tzitzi,dar m-am hotarat sa o intarc dupa ce-i trece raceala,sa vedem cum ca nu vreau sa sufere prea mult.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
ne intorseram de la eco. Bb cam puturosel, dormea, mai casca din cand in cand. Totul pare dezvoltat cum trebuie: creier, grosimea pielii gatului, gura, nas, inima, rinichi, are doua maini, doua picioare. Da' de ce e bb asa puturos? O semana cu mine? Sa-i placa somnul.
Si acum poza compromitatoare: http://community.webshots.com/photo/504237732/509364341rIBvMt
v-am pupat
Ciuf si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

neata dragelor!

Ven, bucurie mare pe voi cu mama ta, nu? of, din pacate eu nu pot sa spun acelasi lucru... si chiar ma gandesc serios sa incep munca, am o oferta la secretariatul unei facultati... si mama imi zice:"da' pe Mariuca cu cine-o lasi???" de parca ea merge la coasa

bafta la dr, la Cluj!

Adriana(Julia 23) sanatate fetitei, ce mi-ar place si mie sa fie Mariuca mea cu mai mult tupeu... ea da tot la toti copiii, se pare ca asta o face pe ea fericitasi implicit pe ceilalti...

ma intereseaza cum ati scapat de pampersi ziua? o lasai cu pipi daca se intampla? sau cum? ca eu vara, imediat o schimbam de chiloteii uzi, sa nu se irite... sau sa raceasca

ca sa nu va mai spun ca de cateva zile Mariuca vine pe langa mine la baie si vrea la WCsi o pun acolo, si imediat face pishu, intr-o seara a facut si un mic kk

ma bucura dar nu am idee daca e chiar pregatita de asa schimbare, ca sa cumpar colac mic pt ea...e asa entuziasmata ca face si ea ca oamenii mari... un adevarat papagal

si acum, tot ce aude repeta dupa noi, sunt uimita, ca ma ingrijoram ca nu incepe sa vorbeasca... si dintr-o data... poc!

ii place sa se uite la Tweety si la Chip&Dale(desenele), Woody, cam astea, in rest se plicti repede...

ohooo, ce m-am intins... sa nu dati!

va pup

Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ciuf , ce bine arati si ce blond e puiul tau...si ce tort imens si cu multe lumanari si fructe ai facut pt. printisor.... mi-au placut pozele. Si la tine parca se vede un pic . Felicitari si ma bucur pt. voi.

La multi ani!!

Paulacu Paul 33+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Fetelor, acum nu pot sa scriu...ca mai fac alte doua lucruri in acelasi timp, ...DAR....VALERIA....e cum inteleg eu...ca eu inteleg ca e BLONDOLINA !!!!!! Asa e sau nu vaz eu bine ?
Mey...poza compromitatoareeeee...fetele.....ahaaaaaa.
Sa va traiasca fetitaaaaa, sanatoasa si cuminte si papacioasa si fara colici si buna cu fratiorul ei....si tot ce va doriti voi pt ea...asa sa fie.
Daca nu am priceput bine....e valabil s daca e blondolin.
De faza cu puturosenia...iti povestesc eu mai tarziu. Isabel misca de trei ori pe sapt...cu noroc.
Revin mai tarziu.puuuuup iu tareeeAlexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetelor!
Eu am absentat (motivata- am avut un necaz in familie- a murit o verisoara de-a mea), in sfarsit nu mai vreau sa-mi aduc aminte!
LA MULTI ANI PENTRU VLADUTZ!
ver@, sa-ti traiasca puiutzul, sa va bucurati de el, sa fie sanatos si fericit!
LA MULTI ANI!si pentru Maia-Nicole (Zeeva), Letitia- Elena , Andra, Yael-Clara - unde umblati mamicilor de sarbatoriti?
Multa sanatate la puiutii bolnavi, noi am reusit sa scapam de viroza aia nesuferita si acum ne reobisnuim la gradi.
Noi avem program seara de cantat, incercam sa-l introducem in atmosfera de Craciun, cantam Jingle bell, Twinkle-Twinkle- little star, Merry Cristmas Everyone - S. Stevens. Am descarcat o gramada de cantecele de pe reteaua locala si ne distram in fiecare seara.
uitam ce era mai important - va ziceam ca Raducu nu vrea cu nici un chip la olita. I-am cumparat alta olita, si dupa ce a facut in pampers l-am transferat (KK) in olita spunandu-i ca acolo se face. Doua zile n-a zis nimic dar aseara mi-a cerut la olita. Trasese cateva parturi si mirosea si am crezut ca a facut deja. Dar nu! alarma falsa! Cert e ca l-am pus pe olita, nu a facut nimic dar e un pas inainte - a facut pp. Sa vedem ce se mai intampla!
Vreau sa va zic ca parca a inceput sa fie mai bine, parca a devenit si el mai linistit, mai pot si eu sa stau sa vad o stire, ceva, se mai joaca si singur. La desene el se uita la Scooby doo si la alea de la Warner (clasice). Duminica ne-am uitat impreuna la Shreck. I-a placut!
Va pupicesc pe toate! Scuze ca m-am lungit!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete - am pus poze de cand era mic de tot

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ciuf, am inteles bine? bebe2 e fata? felicitariiiiiii!!!!!!!!!!!!!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput