Bebelusi de mai-iunie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Mai tocmai am venit cu Alex de la sala... Am avut placerea sa vad un copil cuminte pana la un punct... Adica cand mai avem vre-o 10 minute din ora a inceput sa urle, pesemne ca se plictisea asa ca a trebuit sa plec... Ca nu l-am lasat in locul special de copii ca era acolo o pustoaica de 16 ani si nu stiam daca are sau nu grija de el, ca nu prea parea ea prea interesata sa se joace cu Alex, intrucat se juca ea cu cariocile si nu vad cum avea grija de Alex, asa ca l-am luat cu mine in sala. Profesoara a fost incantata sa-l vada ca ma cunostea si i-a placut si de Alex, ca la un moment dat in timpul orei se juca cu Alex, i-a dat sa si manance si tot ii dadea jucariile care el le arunca pe jos... Era tare haios, ca o urmarea cu privirea la tot pasul, de parca ziceai ca ea era mama... Probabil unde tot umbla cu greutatile in fatza lui... Apoi cand l-am pus in carucior in drum spre casa, a inceput taraboiul de a trebuit sa-l iau in brate... Off! dar acum am ajuns acasa si suntem la fel de suparati, dar suntem in patut si cearta de zor jucariile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Ce de evenimente. Intai, felicitari pentru FlorentinaG-foarte frumoasa mireasa. Sa fie intr-un ceas bun.

Loreen-de n-ai fi stat asa departe de tot, ti-l trimiteam pe taica-meu sa-ti termine casa, iti tin pumnii.

Felicitari-pentru 4 labute, cuvinte noi-noute.

Thomas este f, agitat seara, de la 4 la 8. E clar de la dinti; cred ca atunci cand v-am spus ca i-a iesit ceva, eram...-cred ca abia acum vor sa iasa si stau acolo si intind pielicica de la gingie. Mai urla la ora 12, si la 5 se trezeste de parca vrea sa mearga la lucru la fabrica, pe undeva...
Azi i-am facut orez cu legume si cu carnita de pui si i-a placut f. f. mult. Pai are cu cine semana la asta, ca eu sunt amatoare de paella sub toate formele si is in stare, in defavoarea siluetei, sa mananc singura o oala de orez. Vaaaaai, ce foame imi este!!!!

Am reluat sportul, merge bine, o data ce m-am dezmortit, Thomas rade de mine cand fac incalzirea, dupa aia se plictiseste si isi vede de ale lui.
Incerca sa ma abtin de la papa bun, si reusesc, cu multe subterfugii.
Am descoperit ca Humana face bauturi proteice pentru fitness, mi-am cumparat si eu o cutie, e buna pentru caderea de glicemie dupa antrenament. O cana cu substanta are numai 92 calorii si eviti pacatul de a napusti asupra frigiderului dupa sala...

De la capitolul urmator o sa ma masor si eu sa ma puna Beatriced in lista.

Povestea numelui lui Thomas- cu ceva vreme inainte sa ne gandim serios la casatorie, eram in parc si a venit un pusti de vreo 4-5 ani la noi cu ceva pliante. Era atat de dezghetat si avea niste ochi frumosi si sincerii. Il chema Thomas. Asa ca....
Noapte buna.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Andreea, pai maine e raportul la kilograme asa ca masoara-te si da-mi sa le trec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Lucas super ideea cu intalneala! De data asta fac tot posibilul sa vin. Parol!

MyGirl si Gusta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61961" target="_blank"> am rezolvat-o pe obraznicatura care ne-a dat mailuri. A tinut mortis sa imi dea un mail in care imi zice "aici se vede suportul forumului pt o persoana care are nevoie
(nu foarte mare) acum chiar m-am convins de cateva aspecte". Tot ea s-a ofuscat, pana la urma, ca a fost avertizata de moderatori pentru ca nu respecta niste reguli. Oare o fi asa greu sa le respectam ?!

babygirl - la urechile mele au mers spirtul si neopreolul. Asta se intampla acum vreo 20 de ani Mi se umflase lobul urechii rau de tot, si parca imi si pulsa. Eu eram intru-totul de vina, pentru ca imi scosesem cerceii de aur si pusesem niste tinichele. Dar dupa aceea am pus si argint, si alte alea, si n-am mai avut probleme.
Si dupa parerea mea, si cum zicea si Gabitza, drenajul e o solutie extrema.

Fran, Stefania dati si voi un semn!
Florentina felicitari ! Casa de piatra si multa fericire va doresc! Sa fie sanatoasa micuta crestina!

Ce lapte praf beau cu succes bebelusii vostri? Pentru Carina cred ca NAN-ul e un chin, si as vrea sa i-l schimb... Ceva idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Florentina, Casa de piatra si multa fericire! Ce mireasa frumoasa ai fost...si ce rochie...si ce nunta...nu mai zic nimic ca am cazut in butoiul cu melancolie.
Acum sa trec la capitolul vaicareli: Alex e si ea foarte agitata(am vazut ca nu e singura), maraie si nu sta singura o clipa, a revenit la vechiul obicei de a adormi cu tzatza in gura. Bine macar ca e pofticioasa si mananca, nu am probleme din punctul asta de vedere. Si daca tot vorbesc de mancare, in seara asta am fost la nasi si, impotriva vointei mele, Alex a servit kiwi si rosie. Nasa, femeie cu experienta, i-a dat sa deguste si sa molfaiasca fructe ca noi stateam la masa si sa nu-i fie copilului pofta. Sper sa nu se intample nimic, mai ales ca eu sunt tare panicoasa acum cu diversificarea asta.
Studiam listuta de la inceputul capitolului. Alexandra mea se inscrie la categoria grea. Vineri implineste 6 luni si dupa cantarul nostru are deja 9 Kg. As mai vrea sa scriu dar a venit sotzul si ma trimite la plimbare, adika la Tv.
Multumesc Eli ptr vot si pentru ca ai dat detalii referitoare la concurs. Nu sper sa castigam, oricum premiile nu sunt cine stie ce, dar n-am avut ce face intr-o zi si am zis de ce sa nu incerc?

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Hai ca am revenit.
Mi-am tras un vopsit in mare viteza si acum stau cu punga pe cap si ma rog sa mai prind apa calda si sa nu se trezeasca piticotul.

Vad ca voi v-ati apucat in mod serios de sport (unele in cadru organizat, unele tzopaie in capul vecinilor, altele fugaresc meseriasii... ), numai eu nu fac nimic, desi daca ma uit in oglinda ma apuca jalea. Am ramas cu prea multa piele pe burta si cu ceva sunci ca bonus. Da aste e, acu' daca am apucat sa-mi iau tzoale marimea extra n-o fi bai daca mai stau putzin grasa.

Brad - de-abia astept, chit ca il impodobesc doar de la jumatate in sus. Cat despre cadou, habar n-am, sa se ocupe Mos Craciun .

Adina, dr. ta ar trebui sa mai iasa in lume. Io zic sa nu te grabesti sa duci fata la spital, ca galmutzele alea ar trebui sa treaca repede.

Florentina, casa de piatra si sa fiti fericiti o suta de ani ce-acum incolo! Imi dau seama ce calvar a fost sa-ti scoti rochia de atatea ori si sa ai grija sa nu-ti strici coafura!

Am renuntat la branzica facuta in casa, pt ca incepuse Sergiu sa faca nazuri, si am cumparat Almette cu iaurt. A mai folosit cineva? Ceva opinii contra?

Va pupam,

Lili si Sergiu(11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Bai, deci eu nu mai inteleg: de 3 zile il culc pe fi-miu la 21.30-22, adoarme bine merci, insa intre 22 si 24 are vreo 3 treziri. Si nu asa oricum – cu plansete. Nu inteleg ce poate fi. Asta seara, dupa masa, l-am dat si cu Calgel. M-am gandit ca o fi de la dinti. Pls, da-ti-mi si mie un sfat!! Ca nu stiu ce sa fac…

De slabit nu mai slabesc.. cu toate ca nu mai mananc seara de vreo saptamana.. Azi m-am apucat si eu de regimul disociat (cu Androix – colega mea de suferinta). Azi am bagat lactate cica. Tre’ sa ma culc urgent ca nu mai pot. De foame.
De sport nu m-am lasat – bag in fiecare zi. Si tot sper.. Noroc ca Eric doarme de pe la 11 pana pe la 12 jumate dimineata si atunci imi fac si eu programul cu Cindy nestingherita.

Lucas!!! Chiar ma intrebam de ce nu mai apari! Mi-a fost dor de tine! Super idee cu intalneala!

Florentina – casa de piatra, tot ce va doriti si sa va traiasca micuta crestina!!! M-am uitat si eu la poze: super mireasa!!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Of, am scris un mesaj si s-a pierdut ca m-a mancat undeva sa umblu la semnatura.
Ce mai faceti? EU citesc tot povestile nasterii - am ochii cat cepele, dar nu ma pot opri. Si se apropie ora de culcare cu pasi repezi si nu vreau sa ma culc!!!!!!!!!!!
Lasa ca si maine e o noua zi si, vesti bune, vine cumnatzelu' de acasa cu sarmale, asa ca am scapat de gatit. Foarte bine, mai mult timp de stat pe net si maine.
Mey, in seara asta am inceput o noua cutie de cereale - cu banane - ca alea cu mar s-au terminat. Si nu i-au placut, mey, si am ajuns a va inteleg ce inseamna sa te lupti sa bagi ceva pe gat la copchil. Asa ca maine de urganta revenim la cele cu mar.
Deci scrisesm povestea numelui si s-a pierdut: n-am decat sa o scriu din nou. Eu am fost traditionalista si am vrut sa denumesc progenitura dupa bunici. La Ilinca (si eu si mama) toata lumea a fost de acord, la Elena toata lumea s-a strambat (incepand cu mama si terminand cu nasa care a zis, mai in gluma, mai in serios ca ea nu boteaza cu numele asta). Asa ca am cautat alt nume romanesc si simplu si am ajuns la Ana. Care, dupa cum v-am mai spus, mi se pare acum total nepotrivit cu caracterul copilului. Cred ca o vom striga Ilinca, ceea ce nu e asa de rau, dar ar fi bine sa ne hotaram mai repede si sa incepem ca nu o sa-si recunoasca bietul copil numele din timp, cum fac parintii normali care-i spun copilului pe nume.
Florentina - casa de piatra! Am reusit sa vad si poze ca am dat mai incet acceleratorul - culmea e ca si netul merge mai repede in aceste conditii...
Hai va pup de noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Na, ca de tampita ce sunt, am pierdut si Pozele din semnatura. Numai prostii am facut in seara asta! Ma retrag ca e timpul...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

FlorentinaG, casa de piatra!

A avut si Stefan o perioada in care se trezea plangand foarte des intre 10 si 1 noaptea. A coincis cu eruptia celor doi dintisori. Problema e ca si acum mai plange noaptea, dar in partea a doua, spre dimineata. Asta o pun insa pe seama faptului c anu mai e cu mine in camera si nu ma vede daca se trezeste.

Babygirl, succes cu urechiusele! Eu nu stiu ce s azic, dar nu am aauzit pana acum pe nimeni ca ar fi vreo problema gaurile cu pistol. Dimpotriva, mi se pare netraumatizant pt. bb. Cu Maria nu am avut nici cea mai mica problema.

Lili, felicitari pt. job (am reactii mai intarziate ) Si eu ma gandesc sa ma fac frumoasa ca peste doua saptamani ma intorc la birou . Despre Almette, nu stiu c esa iti spun. Eu nu ma risc inca la asa ceva. Pana la un an doar branzica de casa, dar sa vedem cat ma tine harnicia . A, in ce magazin nou ai nimerit ? Nu ma intereseaza scaunelul ca avem imprumutat, dar cine stie ce mai gasesc pe acolo .

Oana, am votat si noi frumusica.

ChrisDun, Stefan bea Milumil, dar nu cu cine stie ce succes . Adica se adauga kg si cm, dar el nu e prea incantat de lapte.

Ca tot sunt la cap. alimentatie, Stefan refuza din ce in ce mai mult biberonul, in schimb e disperat dupa toate paharele, linguritele si castroanele. Nu putem manca nimic in fata lui. A inceput sa manance cu mar eplacere absolut tot ce ii dau, asa ca vrea sa imi spuna ca s-a saturat de laptic, vrea mancare adevarata.

Loreen, bafta cu noii meseriasi (sper ca am inteles bine). Lasa ca pana la Craciun va mutati (asta e incurajare ). Noi ne-am mutat anul trecut chiar inainte de sarbatori. Faceam bradul si punea Doru o bagheta/plinta (nu stiu exact cum se numeste), au venit colindatori, nu a terminat si asa a ramas pana azi.

Mariamunteanu, bine ai revenit! Sa stapaniti fericiti noua casa!

OlgaTarziu, bafta la casa!

Cateva cuvinte despre Stefan: sta in picioare sprijinit de patut!!!! Azi s-a intors de pe spate pe burta!!!!!! Mormaie intr-una ba-ba, ai-da, da-da, ma-ma (mai rar) ta-ta (azi pt. prima data), io-te (asta ne-a distrat tare). E pt. prima data cand aud gangureli adevarate de bebelus, pt. ca Maria doar a tipat si cand a spus ceva, a fost deja cu adresa (era tata, bineinteles ). De vreo sapt. Stefan e tare vesel, dulce, iubitor, rade intr-una...dar, din nou, nu adoarme decat in brate . Asta e, nimeni nu e perfect .

M-am intins cam mult, dar cum mi se intampla rar, e scuzabil.

Eu nu sunt chiar in starea pe care vrea sa o transmita mesajul meu, cu atatea emoticoane ranjite, dar incerc sa ma tratez .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput