Bebelusi de mai-iunie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Babygirl - si mie mi se pare aberant, daca tot ai chinuit copilul macar acuma sa se bucure de cercelusi. Si mie mi se mai intaresc urechile- nu suport decat aur si argint - si scot rablele de gablonz si imi trece in cateva zile.
Ana tot nu s-a trezit...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60788&whichpage=9" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Buna ziua la mamici si bebici!

Ne mai tineti minte? Cred ca nu, ca de cand n-am mai intrat… multe s-au mai intamplat. V-am tot citit dar cu scrisul mai greu. Sa va povestesc si eu despre Maria: in general este cumintica, doarme toata noaptea de pe la 3 luni, nu mai plange decat cand se plictiseste si vrea companie, se intoarce rapid de pe spate pe burta si invers, se invarte in jurul axului cu mainile intinse dupa jucarii, sta in funduletz sprijinita si vorbeste pe limba ei toata ziua. Acum se vede si un coltisor alb de dintzisor, asteptam cu nerabdare sa se iasa cu totul ca m-a zapacit cu maraielile in ultimele zile.
Problema cea mai mare la noi este cu mancatul, toate bune pana la ora de masa, rar se intampla sa pape si ea cu spor, trebuie sa dau spectacol de fiecare data, fac ca toate animalele, cant, ii arat jucarii, toate astea ca sa deschida gura si sa inghita ce-i dau din lingurita. Stiu ca nu asa trebuie (cu Alex a fost parca mai usor), dar altfel se plictiseste si incepe sa urle si s-a terminat masa. Of, cred ca o inscriu in clubul manechinelor (am vazut ca mai sunt cateva fetize, ne primiti si pe noi?). Loreen, mi-a venit sa rad cand am citit ce-ai facut cu castronul de ciorba, eu aseara am dat cu biberonul de pamant ca nu mai puteam, am cedat nervos cand am vazut cum lipaie de ziceai ca-i dau otrava nu lapte. Daaa, deci la ora de masa mie una imi vine s-o iau la fuga unde vad cu ochii… mai vine cineva?
Cu diversificarea stam bine, mancam asa: dimineata la sculare h7-8 lapte, apoi la 10 piure de fructe - mere, banane, suc porto, borcanele Hipp cu piersici si nestle piersica &fructul pasiunii- astea cu piersici sunt preferatele ei. Eu in fructe mai pun si o masura, doua de cereale ca sa fie mai hranitoare sau branza de vaci pe care o fac din bebelac. La pranz bagam un piure de legume – cartof si morcov sau conopida (nu-i place telina si nici albitura) cu carne de pui si de doua ori pe sapt cu galbenus de ou. Si destul de des borcanele hipp sau nestle, pt variatie. La 17-18 lapte simplu sau un piure de cereale si seara lapte cu cereale la biberon. Lapte bea destul de putin, maxim 400-450ml/zi in zilele ei bune, ca a avut si zile cu 300ml. Bea Milumil, am avut o perioada destul de scurta cu Nan pe care a inceput sa-l refuze si apoi l-am schimbat cu Milumil, a baut bine un timp si acum iar face figuri si cu asta. Tztzi nu mai papa de la 5 luni dar a primit completare de pe la 3 luni.
Cam atat, deocamdata, promit sa mai scriu.

pupici

Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)

Poze Maria Cristina 6 luni
Poze Maria Cristina 4-5luni
Poze cu copiii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Gabitzam, scaun Chicco Polly avem si noi, l-am luat de la magazinul lor de pe Episcopiei acum vreo 2 luni; suntem f multumiti de el, eu mai ales, ca la cat dureaza masa la noi, as fi luat-o razna de tot s-o tin in brate sau in alte improvizatii. E superbun, vi-l recomand cu caldura. Incearca la Cora sau Carrefour. Il aveau si la Miniblu intr-o vreme, dar era substantial mai scump.
Si trece-ne si pe noi te rog, cu masurile de 6 luni: 6.850kg si 66 cm, si cu linkul de poze Poze Maria Cristina 6 luni
multumesc mult!

Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)

Poze Maria Cristina 6 luni
Poze Maria Cristina 4-5luni
Poze cu copiii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce tort grozav si ochios are Maria Cristina la 6 luni
Ma bucur ca ai mai dat si tu pe aici sa ne zici de bebitza ta.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Babygirl, eu am avut probleme cu gaurile la Miruna si pediatra mi-a zis sa o dau cu spirt (de fapt trebuie frecata, sa iasa infectia), apoi sa o ung cu Bepanthen. Stiu ca am bombanit o gramada atunci, credeam ca mi s-a ramolit pediatra, dar am facut exact ce mi-a zis si trecuram si peste asta. Noi aveam insa altfel de cercelusi si trebuia sa-i scot de vreo doua ori pe zi, sa frec bine urechea cu spirt si apoi sa-i bag la loc, dar tu poate reusesti miscarea fara sa-i mai scoti, ca astia medicinali is greu de bagat fara urlete.

La noi faza urmatoare dupa infectie a fost granulomul (o galmuta mica, mica, dar inchisa, fara rana), de care am scapat cu Carpicon. Dar poate voi aveti bafta si nu treceti prin asta.
Ai rabdare si fa chestia cu spirtul de doua ori pe zi, eventual da-o alternativ cu Baneocin si Bepanthen.

PS Inca o chestie care s-ar putea sa fi ajutat: i-am pus cercei de argint, zice-se ca argintul vindeca ranile.

Tin pumnii, sa treaca repede!

zgatiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare fetelor!

Noi suntem obosite dupa petrecere, eu cel putin nu mi-am revenit inca cu somnul, umblu prin casa ca un zombi, nu am reusit deloc sa ma odihnesc, nici macar cat a dormit Maya.

Sambata a fost o zi tare lunga si agitata, dimineata a fost botezul iar cateva ore mai tarziu nunta. Maya a fost cumintica la botez, a urlat un pic cand a bagat-o in cazan si s-a speriat cred. Cand ne-am intors la biserica pentru cununia religioasa iar s-a pus pe plans si se uita speriata in jur.
La local a stat cu mama mai tot timpul - am inchiriat o camera in hotelul unde era restaurantul si ma duceam din cand in cand sa vad ce face. Mai rau a fost ca ea care nu se trezeste peste noapte sa manance, de data asta s-a trezit de vre-o trei ori si a trebuit sa ma dezbrac de rochie sa ii dau tzitzi ca nu o puteam adormi altfel.

Am pus cateva pozici pe care le-am facut noi in album, urmeaza sa le luam si pe cele de la fotograf.

Pupici,

Tina si Maya
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Fetele, iaca si eu ! M-am mutat, mi-am instalat internet si am zis ia sa dau o fuga pe la tovarasele mele de suferinta cat am liniste (copiii dorm). Si ce-mi sare in ochi cand deschid topicul - NewMami a ramas fara 8 fiole de sange , Loreen vrea sa se arunce in cap de la et.8, Ilincaioana mai vrea un copil !! Unde am nimerit ?? vad ca nota generala e nemultumirea fata de slanina de pe burti, fund, coapse si alte parti importante. Si eu sunt tare suparata de kg in plus desi mananc putin. Trebuie sa fac ceva dar la modul serios dar oare ce te slabeste fara sa faci foamea, fara sport etc ?
Va pup si sa va gasesc mai bine decat azi,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Florentina, ce mireasa frumoasa! Casa de piatra si sa fiti fericiti! Vad ca a fost o nunta oranj, si mie imi place culoare, e foarte tonica! Asteptam si poze cu Maya.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Florentina ai fost o mireasa tare frumoasa si vesela...mi-a placut mult buchetul si ornamentele...sa fiti fericiti,sa va iubiti mult de tot si sa va bucurati de tot ceea ce va aduce Maya in viata...
Sa va traiasca mica crestina...

Maria mai astept cu picajul fix in cap pana ma mut ca acolo stau la doi si s-ar putea sa scap in cazul in care ma razgandesc pana jos...
Ce-ti fac flacai?

Mihaela zau daca fetele nu sunt "surori" intr-a ne chinui pe noi...M-am uitat la poze si Maria este falcoasa si tonica cu niste ochi superbi si expresivi...daca ar si manca dupa placul nostru am fii cele mai fericite mame...Eu am mai aruncat castroane prin casa cu diverse umpluturi de s-a speriat femeia care sta cu ea...Saraca ce-o fi zis ca-s nehormonata...

Elisor mama n-ai venit inca de la cumparaturi?...Ii spusesem si Oanei inainte sa vina la Brasov,ca m-am uitat la pozele tale si-mi pari extrem de cunoscuta si nu stiu de unde sa te iau...

Ma doare un cap de nu ma vad ...am luat pastile cu galeata dar nu m-a lasat...s-ar putea sa fie de la nervii care i-am avut azi...cine stie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Intru putin acum, si pe-ndelete mai tarziu, cand o sa adoarma Sergiu.

Gabitza, am nimerit azi intr-un magazin nou si am gasit un scaun care semana f bine cu ala smecher de la Chicco. Diferenta este ca scaunul Chicco l-am gasit in Selgros cu 5 mil. si asta costa 2,3 mil. Maine ma duc si cu tati sa-l vada, da' cred ca o sa-l luam, ca mie mi s-a parut solid. Daca mai astepti o zi, pun maine seara poza si daca te intereseaza poate se duce sora ta sa il vada.

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput