Bebelusi de mai-iunie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Tati de bursuca filozofa ieri seara: tu iti dai seama ca nu mai trebuie sa ne sculam noaptea? Tu iti dai seama ca cu o luna in urma ne trezeam la 2 sa ii dam biberon? Dupa care imi spune: acum nu as mai putea sa fac asa ceva. Cum oare am reusit s-o facem si dupa aia sa mergem la munca? … daaaaaa, ce mai apreciem acum sa dormim noaptea, ca in bancul cu rabinul si animalele, cand vine itic si zice ca nu au loc in casa cu copii, rabinul ii replica sa bage si animalele, itic dupa o sapt e gata sa-si ia campii, rabinul ii spune sa scoata animalele, dupa care itic spune ca e nemaipomenit. Mda. Nu prea stim sa apreciem ce avem.

La chat cu bursuca: am trecut la pa-pa.

Vad ca vorbiti de casute: noi stam intr-un apartament de 2 camere, 45 mp, 700 euro/luna chirie.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Lili, felicitari pentru primele cuvintzele ale lui Sergiu, cred ca esti tare fericita. Si eu o pandesc pe Alex poate-poate o zice ceva, nu ma deranjeaza chiar sa spuna tata prima data, dar sa zica. Deocamdata suntem la capitolul tipete - tipa cand nu-i convine ceva, dar mai tare tipa si chiuie cand e fericita. Am zis ca o fac cantareata, are niste inalte mai ceva ca Mariah Carey.
Christina, si eu am primit mailul cu pricina, chiar de 2 ori. Nu mi se pare corect sa te folosesti de adresele publice de pe net sau sa postezi subiect separat sa-ti voteze lumea odrasla. Si Alex e inscrisa, e drept ca mi-am anuntat si eu prietenii cu care stau la taclale pe messenger, dar nu am facut campanie nationala din asta.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

V-a fost dor de noi?
Am calcat, spalat si ma asteapta gatitul. Dar azi stau bine la capitolul elan muncitoresc (am si banii pe card si gandul ca dupamasa ii spargem imi creaza o buna dispozitie exorbitanta, vad eu diseara ce mutra o sa am cand voi vedea cosul plin si cardul gol, dar pana atunci am dreptul sa ma bucur).
Singura pata pe ziua de azi e Biencuta careia i-a iesit o pata pe obrajor, langa gurita si nu-mi place. E rugoasa si cum face si o gramada de balutze si tot sterg la fata ei ma gandesc sa nu i-o sacai mai mult. Sper sa se mai atenueze, i-am pus o poleiala fina de galbenele si sa vad cum va arata in 2-3 zile. Sper sa treaca.
Mai nou nu o intereseaza jucariile ci dirojatul, atata da din maini cum ii pun una bucata jucarie cum o zvarle si nu-i mai [place sa stea singura, parca acum avea 1 luna, manca se culca si-mi doream sa creasca ca sa perceapa lumea, acum vreau sa opresc timpul ca ne asteapta vremuri grele.
Loreen da' ce-au fetele voastre (si a Ioanei) cu freza lui tati? da i-am dat gutuie, dar mi-a luat vreo 2 ore sa se fiarba si nici asa nu am cules mare lucru de pe ea, data viitoare (daca va mai fi o data viitoare) o bag in oala cu presiune.
Lili faza asta "ma tot cauta prin bluza, mai ales cand este obosit. Ieri am fost mai toata ziua prin magazine si nu a avut ocazia sa-si exprime dorinta dar cand ne-am intors acasa m-a vazut cand mi-am dat jos sutienul si a-nceput sa tipe, cu ochii tinta la tzatzele mele. L-am pus la san, ca n-aveam de ales, si a tinut-o numai in gemete de placere" te topeste cred, cel putin pe mine care nu am avut asemenea experienta cu nici unul din ei.
Corni i-a facut D3 o data cu vaccinul ca 6 saptamani nu e voie nici o injectie, mie imi spune dr. de fiecare data chestia asta.
Olga tare mila mi-e de tine, nici nu ma mira ca faci migrene asa urate, esti epuizata. Bafta sa castigati "licitatia" la casa!
Ioana pai atunci de ce te mai duci la servici daca vrei un bebe, cred ca va da in balbaiala sefa ta daca se va intampla minunea pe care ti-o doresti. Idealul meu este ca diferenta dintre copii sa fie de doi ani, pereche si baiatul primul. Prima nu mi s-a indeplinit in rest sunt fericita ca ii am.
Oana cand mai veniti in Poiana?
Margott cred ca trebuie sa dai o tura prin magazine sa citesti ambalajul sau poate pe net.
Loreen, NewMami a facut analizele pt. incheiturile mainilor printre altele, aceeasi problema o am si eu.
Adina spirt cum zicea si CrisDun si da, neopreolul este pt. bb. Eu i-am facut gaurile in maternitate si vreo cateva zile ii tot miscam cercelusii in ureche si ii dadeam cu spirt (asa mi-a zis dr.), n-am avut probleme. I-am pus direct cercelusii din aur. Te intreb si eu ca prostu' cercelusii din aur i-ai tinut in spirt inainte de a-i pune? Eu n-am probleme cu cerceii dar la verigheta mi se inegreste locul (si e de 18k)
Fran ce mai faceti? Eu nu stiu ce am avut cu tine dar te-am visat azi noapte.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutici la fete!

Noi am dormit cam nasol azi-noapte ca a trebui sa-l aducem pe Alex intre noi in pat pe la 3 si se tot baga in mine... Off! Si dimineata parca eram zombi...
Astazi il voi pune in premergator ca tocmai ne-a venit, sunt curioasa cum o reactiona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Ieri nu v-am scris dar v-am citit ca eu lunea sunt la scoala.O sa ma tampesc de atata scoala dar cred ca sunt deja tampilita.Cu burta mea e super am ajuns sa port salopeta de gravida ca altceva nu ma mai incape si chiar sunt intrebata daca nu cumva sunt insarcinata ,dureri am de ma behai si strang din dinti si rabd.
Dimineata citindu-va am intarziat la scoala .Si a trebuit sa imi cer scuze in limaba lorsi a iesit un talmes balmes.

Elisor manutele lui Mara sunt la fel parca un pic si-a mai dat drumul o sa vad ce ma asteapta.Dar gospodina mai esti cand termini poti sa treci si pe la mine sau macar trimitemi un pic din cheful tau.

Androix si cu Ioana bafta la facut al doilea bebelus.Astept sa vad care este prima.

Faza cu emailul am primit-o si eu si nu mi se pare deloc normal.

Pentru cercelusi un pic de saliva(scuipinol) .Dar daca tu faci la fel de la aur s-ar putea si copilul sa aibe la fel.

Loreen eu zic sa te tii de capul doctoritii ca daca mananca asa putin ceva nu ii convine.

Beatrice bafta la premergator si asteptam reactia.

Pisik4ever ce ti si cu barbatii astea.Crede-ma ca ar facea din nou daca ar fi.Iar de chirii te rog nu pomeni ca e dezastru.

Ada74 felicitari pentru cuvinte

Mai citesc si mai revin.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Oana eu vreau sa o votez pe Alex unde intru si ce trebuie sa fac?
CrisDun am citit linkurile care le-ai pus, doamne ce naiva pot fi!
Carina era unul din numele de pe listuta mea, dar nu i-a placut sotului in mod deosebit. Frumos nume! Nu vreau sa jignesc pe nimeni, eu nu am vrut nume de sfinti ca sa nu ii pun la cheltuiala

Sunt bucuroasa ca peste o luna se va muta o familie cu un baietel de 5 luni (nasc. in 11.06 cu 2 zile mai mare decat Bianca) la mine in scara. Yuppi!
La mine n-a ajuns body-ul, deh sunt peste munti si vai.
Loreen dar ce naiba ti-au facut la pereti meseriasii lui peste? Si de ce nu se poate repara?
Lili felicitari lui Sergiu pt. ta-ta si da-da!
Beatrice dar vad ca la voi e regula sa-l luati pe Alex in toiul noptii la voi in pat, deh s-a invatat baiatu'. Ce marca de premergator i-ai luat, daca se poate spune.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Elisor, pai este o firma aici: BabySam, nu are un nume pe el.. scrie ca e produs in Thailanda... O sa-i fac poze cand il asamblez...

Sa stii ca Alex nu e musai obisnuit cu noi ca doarme si la el in camera in majoritatea timpului, dar eu sunt rupta de oboseala si el cum se mai scoala inca odata am zis sa-l iau intre noi ca sa nu ma mai duc la el.... Oricum nu tot timpul il iau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Mygirl, spune-ne si noua unde sa votam.

Gusta, tot asa i-am zis si eu. Pai daca mai facem unul, ce facem, nu tot trebuie sa ne sculam noaptea sa-i dam papica ?

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Eli, cred ca de sarbatori o sa venim la Brasov, sa o dam pe Alex cu sania. Dar socrii mei vin vinerea asta si stau o saptamana, asa ca daca ti-e dor de ei le spun sa-ti faca o vizita.Eventual le-o dai pe Bianca sa o plimbe, ca sa nu le fie dor de Alex si sa mai stai si tu sa te odihnesti.
Si noi vrem sa-i cumparam premergator lui Alex si am vazut unul de la primii pasi superdragutz, imi place mai mult ca ufo de la chicco, iar pretul e tot pe acolo, cam 180RON. L-am vazut chiar in Brasov la helpnet.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Oana in Carrefour e la pretul de 169-170 Ron, dar merg azi si mai ma uit. Eu tot caut si nu m-am hotarat ce marca sa-i luam, ceva bun dar nici prea scump cum e ala de-i place lui Loreen ca dau faliment.
Oferta e destul de slaba. M-a sunat cineva intr-o zi sa-mi zica de premergator ca poate sa mi-l aduca oricand (a fost a lui Andreas -chicco, dar de acum 7 ani si inca la un copil, nu stiu zau in ce stare mai este, asa ca o sa-i cumparam unul)
Oana daca as avea eu socrii tai as fi fericita, dar ii am pe ai mei si nu sunt.
Pisik daca vrei sa o votezi pe Alex a Oanei o gasesti la bebelusi chic (shic) pe prima pagina.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput