Bebelusi de mai-iunie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 2
andreea.a spune:
Ruxel - eu am fost la depozitul Chicco si mi-au zis ca a fost cu vanzare numai cat timp a fost inchis magazinul (sau in renovare sau ceva de genul). Cel putin asa mi-a zis un nene de acolo, care pan ala urma s-a milostivit si mi-a vandut salteluta clovn cu un milion jumate - pretul din magazin. Ce m-am scos! 
Acum na, va dati seama ca bantui si eu pe net dupa jucarii. Si sotzer se uita urat la mine.. ![]()
Loreen - din poze eu vaz ca don'soara Delia arata fff bine. Acum bine, tu esti mama si tu stii mai bine. O "vezi" mai bine decat noi. Dar eu zic sa nu te alarmezi!
pentru Delia.
Fi-miu, in schimb, de 2 zile, dupa ce il pun la culcare, mai are vreo 2-3 treziri in decurs de o ora. Se semi-trezeste marait. Ii dau suzeta, il tin de mana si adoarme. M-am gandit eu ca o fi de la dinti, ca toata ziua e cu mana in gura si se "scarpina" la gingii. Asa ca 2 zile i-am dat Nurofen. Dar azi nu i-am mai dat, ca mi-e frica sa nu fie prea mult. Voi ce ziceti? Vi s-a intamplat?
Cred ca ma duc si eu sa ma culc... ca nu se stie! 
Andreea, mama lui Eric Andrei
(16 iunie 2005)
Pozele noastre
loreen spune:
Buna dimineata...
Un salut voios de pioner,ca n-am somn...Azi noapte visam ca-mi aranjam bradul pe terasa noului apartament,ornamente, bla...bla...bla...Si cand ma pregateam sa desfac cadourile se aud din patut niste sunete onomatopeice care m-au trezit la realitate...
Vise taica...vise...
Andreea.a saru'mana pentru aprecieri,dar eu sunt deja la capatul nervilor...ieri a baut cu chiu si mult vai 300ml lapte,2 lingurite de fructe si 3 de ciorba,iar seara dupa baie 30ml de lapte si aia cu plansete...Iar acum de dimineata am trezit-o eu la 6 ca ea nimic...
Ceva se-ntampla si vreau sa-i fac analize...
Elisor a papat Bianca gutuie?
Ruxel eu vreau sa-i iau Deliei de loa Vtech o jucarie interesanta,pentru mine binenteles, cu mai multe functiuni...CAut poza si ti-o arat ca se gaseste si la selgros...GAta am dat de ea: http://www.vtechuk.com/products-and-accessories/sort-and-soar-rocket/...
Iar nu mai tin minte cine spunea de mar,scuzoaiele mele ca-s asa betonata mintal,dar nici a mea nu mananca...i l-am dat cu biscuiti si scortisoara,apoi fara scortisoara,apoi combinat cu banana si nimic...Face gurita dop si gata...
Fran,Inesuca pe unde sunteti dragelor...?!
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
mygirl spune:
Neatza....tauroaica noastra si-a impus clar personalitatea. A facut ce-a vrut cu noi. De ieri e in mare scandal, nu vrea sa mai stea singura, eventual sa stea numai in brate sau sa ne jucam cu ea. Asa ar fi totul ok. daca nu, mare scandal. Aseara, dupa ce am chitzait-o bine, m-am pregatit sa fac si eu baie cu ea in cada, credeam ca va fi mare distractie...da de unde...s-a pus a noastra pe un plans, cu urlete, de se auzea un tot cartierul. Parca vroiam s-o oparesc, nu sa-i fac baitza. Si ei ii place la nebunie apa. Asa ca doar am udat-o putin si i-am dat-o lui taica-su sa o usuce si sa o imbrace. A adormit pe la 22 s-a trezit la 3.30, a mancat si la 5 cine avea ochii mari? I-am dat iar tzatza(cu ceai nu mai incerc sa o pacalesc ca nu-mi merge), am pus-o in patut si sa te tii urlete-se agata de mine, se arcuia, nici o sansa s-o pun pe pozitia de somn. Tragea de toate jucariile agatate de patut, le arunca...am incerat sa o las un pic, poate se potoleste...da mi-era mila de saracul sotz si de vecinii care merg la munca, asa ca pana la urma tot in brate, cu muzica...pe la 7 a adormit. Poate or fi dintii, dar n-am vazut gingiile umflate, nu ma prea pricep la asta.
Am primit si noi body-ul, e dragutz, mai ales ca-i cadou...
Merg sa pun niste rufe la spalat si sa-mi fac o cafea tare, sa-mi mai revin.
Oana,
de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
Androix spune:
Salut
Ioana, chiar ca esti plina de tupeu cu al doilea copil. Cred ca mi-o iei inainte
Eu inca nu mi-am revenit pe deplin dupa ce am nascut in ceea ce priveste sex life
daramite sa pun deja problema urmatorului copil...
Nu stiu daca v-am zis ca ieri am fost la vaccin. Gata, a scapat Filip pana la un an nu-l mai inteapa nimeni. Mi-a dat fier si a zis sa-i dau cate 5 picaturi de 3 x pe zi.
Sigur voi uita cel putin o data din astea 3.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
gabitzam spune:
Voi va uitati deja la jucarii de Craciun? Eu nu-mi dau seama de ce o sa fie el atras atunci, ca deocamdata e atras doar de zanganici pentru bebelusi mici si chestii din acelea gumate de ros, eventual de plushuri dar tot pentru rontzait nasurile si coditele lor. Asa ca nu stiu daca o sa-i iau o chestie din asta complicata pina cind nu o sa se si joace cu ea.
Nici brad nu stiu cum o sa fac, poate unul minuscul cocotat pe o comoda, caci prevad mersul de-a busilea pina atunci. Pina una alta exerseaza in fiecare zi, dar inca nu s-a prins ce trebuie sa faca mai departe. Din cauza asta mai nou se trezeste si noaptea IAR de doua ori, ca sa ma dispere. Se trezeste, in secunda unu e pe burta si in secunda doi in patru labe. Dupa care se balangane si nu mai stie de el si incepe sa plinga. Singura solutie deocamdata e doar tzitzi varata repede pe git.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi
Ada_74 spune:
'Neata
Mey fetelor, mi-a servit Sergiu numai faze haioase in ultimele 3 zile. A inceput si el sa 'vorbeasca'. Copiii vostri vad ca au inceput cu ma-ma, da' al meu mi-a trantit azi un ta-ta cat se poate de clar. L-am sunat pe ta-su sa-i povestesc si bineinteles ca s-a umflat in pene. Acu ce sa zic, poate ma striga si pe mine, asta in cazul in care eu sunt ga-ga ![]()
Mai spune si DA, si de doua ori s-au potrivit atat de bine ca eram pe jos de ras. Prima data, intr-o seara, inainte sa-l bag in caditza, i-am spus 'Acum facem baie, da?' si a venit 'raspunsul' lui 'Daaaa'. A doua zi a venit o matusa in vizita si ii arata tot felul de jucarii. La un moment dat l-a intrebat 'Ne jucam cu soricelul?' si el 'Da'.
V-am povestit ca incerc sa nu ii mai dau tzitzi ziua si lui nu ii convine deloc. Ma tot cauta prin bluza, mai ales cand este obosit. Ieri am fost mai toata ziua prin magazine si nu a avut ocazia sa-si exprime dorinta dar cand ne-am intors acasa m-a vazut cand mi-am dat jos sutienul si a-nceput sa tipe, cu ochii tinta la tzatzele mele. L-am pus la san, ca n-aveam de ales, si a tinut-o numai in gemete de placere.
Apropo de cumparaturi. M-am apucat sa probez diverse chestii, da' a fost comic cu camasile. Pe la pranz imi venea nr. 44, pe la 3 a trebuit sa trec la 46, cred ca daca mai stateam mult in magazine nu mai imi venea nici 48. Ma gandesc cum o sa fie la serviciu, cand o sa ma duc dimineata cu doua nuci si o sa plec cu doi pepeni
.
Hai ca revin mai pe seara cu alt mesaj, ca s-a trezit grasanul.
Va pupam,
Lili si Sergiu (11.05.2005)
ChrisDun spune:
de acord cu pisika - per ansamblu, ma plac asa cum sunt... ![]()
Androix, tot Crazy frog ii place si prietenului Carinei (care are acum 9 luni): a downloadat ta-su clipul si atunci cand i-l pune pe PC se distreaza copios!!
Olga - ce ciudatenie cu oferta de pret!! Adica e un soi de licitatie pe n.v.?? Iti tin pumnii!!! Si noi am fi vrut casuta, dar la ce preturi la terenuri sunt in Buc, ne-am luat deja adio.
Numele Carinei: pai a fost relativ simplu: in primul rand imi doream baiat si vroiam sa-l botez Luca (nu pentru ca ar fi fost la moda numele, ci pentru ca mi se pusese pata pe el de acum vreo 15 ani...) Cand am aflat DPN-ul (21 mai) si faptul ca e fetita, am vrut musai s-o cheme Elena, dar sotziorul meu nici n-a vrut sa auda: ii era frica sa nu se procopseasca fata cu un diminutiv de genul "Leana". In fine, acum imi pare rau ca n-am insistat, mai ales ca de ziua ei (26 mai) este Sf. Mc. Elena. Ca alte nume de fata, aveam unul care ne placuse amandurora, insa posesoarea lui divortase de cel mai bun prieten al nostru, si ne temeam ca ii va trezi amintiri... Asa ca i-am cerut "acceptul" sa ne botezam copilu' ca pe ex-nevasta-sa.
Din pacate si numele asta e la moda acuma, dar asta e! Zic din pacate pentru ca atunci cand eram in generala mai aveam inca doua Cristine in clasa, asa ca prima era Ina, cealalta era Cristinica, iar pe mine ma strigau pe numele de familie
. Buuun , si totusi sa stiti ca mi-am facut damblaua cu Elena: am botezat-o Elena Emilia Carina (asa apar numele pe certificatul de botez)...
Gee, fetelor, am gasit din intamplare articolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61567" target="_blank"> asta. Asociat si cu un e-mail pe care l-am primit ieri de la una pe care nu o cunosc, de aici de pe DC, care ma ruga sa votez pentru progenitura ei la nu stiu ce concurs, m-am decis sa imi parolez albumul de pe yahoo.
In fine, sunt la zi cu cititul, pentru ca aseara zgatia mea a fost foarte cumintica (sa nu se deoache!!) si m-a lasat sa mai mishun pe DC vreo ora. Tot de ieri am inceput sa punem si biscuiti (populari) in marul ras, si tare ne mai place combinatia!! Dar morcov tot nu i-am dat, inca.
Va doresc o zi insorita,
babygirl spune:
Avem probleme cu gaurile din urechi.:( I-am scos cerceii chirurgicali dupa 14 zile, asa cum trebuia, i-am pus cerceii de aur de la nasa si azi vad ca e rosie. Ii scot cerceii si pun mana. Simt galme la fiecare ureche. Exact asa am patit si eu. E sensibila ca mine, aurul nu a fost bun pt urechiusele ei.:( Mie mi s-au inchis gaurile si mi-au facut iar gauri pe la 5 ani. A patit cineva asa ceva? ce ati facut? I-am dat cu baneocin crema, dar parca dam degeaba. nu o doare, stiu cum e pt ca eu mereu am fost sensibila. Nici acum nu pot purta decat aur de 18 carate, caci altfel fac puroi.
Poze noi cu
Ema-Elena (25.05.05)
ChrisDun spune:
babygirl, eu n-am avut decat o data probleme cu cerceii, si atunci am aplicat cu incredere spirt si neopreol. Nu stiu daca la bb mic merge neopreolul, dar cu spirt medicinal sigur i-am dat Carinei vreo trei zile dupa ce i-am facut gauricile. Si am incercat sa misc cercelul, sa il rotesc, sucesc, si sa acopar cu spirt cam toata suprafata... Nu stiu cat de explicita am fost.
Lili , felicitari pentru "Da"-urile lui Sergiu.
A mea a reusit duminica sa schiteze de doua ori niste tha-thaaaa, pacat insa ca ta-su dormea bustean. In rest, e cam scumpa la vorbe mititica mea...
Aseara a facut podul, si parca da sa stea in fundic. Poate pana implineste sase luni o sa reuseasca...
Margott spune:
Loreen eu am intrebat de tetine Nuk, dar pe bune daca vad unde sunt trecute, M,S, etc. M-am uitat si pe ele scrie silicon, made in germany si un numar, la mine sunt 10, 5, 3. Am luat si tetine pentru bebe peste 6 luni si tot 10 si 5 scrie pe ele, doar ca sunt mai mari!?
Daca te refereai la ambalaj, nu le mai am sunt aruncate de mult.
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro