Mamici de mai-iunie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
carminabulina spune:
Alia are dreptate cine vrea sa faca eco de morfologie ar cam fi cazul sa inceapa programarile. Eu am facut-o deja la Sanador pt. 4 ianuarie.
Deci eu trebuie sa cer poza...dar am cerut-o la prima eco, la 8 saptamani, si mi-a zambit zicandu-mi ca la ce-mi trebuie, oricum e foarte mic. La a doua nu am mai cerut. Dar cred ca-i medic bun in schimb nu crede el ca sunt pacienta inteligenta.
cypocs spune:
Mi-ati facut pofta cu KFC
.
Stie cineva la MEDSANA trebuie sa te duci cu caseta VHS ?
Eu am acasa vreo 5 pozici de la ecografie .Am cerut .
ALIA
luc2 spune:
Buna fetelor.
M-am inscris azi si am avut rabdare sa citesc toate cele 9 pagini de ieri si azi.Sunteti tari si ma bucur sa plec la drum cu voi. Sunt la a doua sarcina(tibi 27.08.1998) si Mara, sper eu, DPN 13.iunie 2006.
Nici acum nici la prima sarcina nu am avut greturi si lipsa de pofta de mancare, am putut sa mananc orice, dar ma omoara pofta de slanina cu ceapa rosie si orice merge cu mujdei.Ce ziceti de ceapa si usturoi ca nu am vazut nici o "teorema"
Altfel sanatate si curaj la toate burticile,eu fac cezariana si mi-e tare sila de anestezia generala?
A facut cineva cezariana cu rahi?
Hai ca vreau sa le afklu pe toate din primul mesaj.
Seara buna!
gabi25 spune:
Mi s-a "dus" un mesaj....uffffffffffffffffffff
Doctorita mi-a spus azi ca am mai pus 400 grame de saptamana trecuta si e foarte bine si la fel ca bebe a crescut cu toate ca mie mi-a fost asa de rau.
Mi-a luat probe pentru analize in legatura cu scurgerea si pe joi am rezultatele. De col mi-a spus ca e bine, inchis, la prima sarcina era tot timpul scurt si deschis.
DARRIA esti cumva la D-na doctor GRIGORE??
Cu superstitiile.....nu cred in ele si ma scot din pepeni oamenii care incearca sa mi le impuna.
De nume....eu am vrut Ilinca, dar sotul nu....asa ca daca va fi fetita cred ca ramane Daria Maria.....la baietel mai vedem.
Am scris asa de mult in mesajul pierdut ca nu imi mai aduc aminte ce............ a de berica.....la prima sarcina aveam pofta intr-una de berica si sotul striga sa nu beau ca fac un alcoolic, asta pana i-a spus nasa noastra ca o sa am lapte si era asa de cuminte si imi cumpara sa am tot timpul in frigider. Lapte am avut....chiar daca nu o fi de la bere, ca am alaptat pana la 1 an si 11 luni (toata lumea spunea ca nu se vede unde tin laptele, hehehehe). Pe la 3 luni nu mai aveam cine stie ce lapte, am gasit informatii pe net cum ca spirulina da lactatie, si sa ma vedeti pe mine cum dupa ce am luat aveam lapte mai ceva ca la inceput ![]()
12s5z
Rares Petru 3ani4luni
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
DianaR spune:
Salut burtici!
Dau mai rar pe aici, mi-e greu sa intru, puiul mau nu suporta sa ma vada la calculator, asa ca apuc sa intru doar seara dupa ce adoarme.
Ati fost harnicute, 9 pagini n 2 zile!
Acu ca am terminat de citit nu mai stiu ce sa scriu...
Greturile au mai disparut, sunt mai bine in privinta asata, sper sa dispara de tot.
Adib, nu pot sa nu te admir ptr. faptul ca intri pe forum si stai de vb cu noi! Brava!
Amonar, multumim ptr. modificarea listutei. Am o propunere, daca nu esti tu pe faza si mai vrea vreo mamica sa deschida subiectul sa pastreze formularea de la quote initial creata de Amonar si sa semneze la sfarsit Amonar mamica de mai-iunie. Evident sa sterga semnatura personala. Ce zici? 
Ce interesant, cum reactioneaza fiecare organism altfel: eu desi am candida la secretia vaginala nu am nici un simptom. Si credeti-ma ca va inteleg, sunt client abinat la candidoza si de multe ori ma urcam pe pereti din cauza discomfortului...
Irinel, can faci eco? Abia astept sa ne spui sexul la bebe!
Diana, tiza mea canadiana, felicitari ptr. eco!
In leg cu lucrusoarele lui bebe: la prima sarcina am luat destul de multe inainte de nastere, in ultima luna. Am luata patutul, lucrusoarele ptr. patut (saltea, cearsaf, aparatori de pat, etc), pompa de san, tampoane de sani, un pachet de pampersi, forfecuta, termometru, perie de par, lucrusoare ptr. baita si ingrijirea corporala a lui bebe, prosopel, carucior, si vreo 3-4 randuri de hainute. Ce nu am luat si imi pare rau este scoica demasina, am luat-o mult mai tarziu din neinformarea mea, nu stiam ca se poate folosi sigur de la nastere.
Eu zic ca astea trebuie luate, ai nevoie de ele inca din maternitate si apoi cand iesi din maternitate, in primele saptamani dupa nastere e greu de iesit din casa si nu te poti baza doar pe sot. Acum fiecare face cum crede, dar mie asa mi s-a parut logic sa procedez.
Pupici pe burtici!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (13+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005
giuliatop spune:
Buna dimineata!
Vreau si eu pe lista!!!
Am in burtica bebic mic de 12 saptamani si mi-am propus sa citesc tot inainte sa ma bag in seama pe-aici. Se pare ca mi-ar trebui prea mult timp liber, asa ca daca intreb ceva ce s-a mai dezbatut, va rog sa ma trimiteti voi la locul cu pricina.
Despre noi cam asta va putem spune: DN 13.11.74, UM 20.08.2005, DPN 28.05.2006
Ma bucur ca v-am gasit. E prima mea sarcina (din cel putin 3, SPER!) si sunt cam confuza.
july_g spune:
Neata fetelor! Mama ce ati mai scris! Sa nu va fie de deochi!
Byn venit fetelor! Sa ma iertati ca nu va scriu si numele, dar scriu din fuga calului!
Alia, tot la dr. Mereuta am fost la eco! Nu am cerut poza si mi s-a dat. Nu am platit in plus pentru ea. Azi ma duc sa-mi fac o parte din analize.
Restul fetelor! Sa va fie de bine intalnirea cand o fi! Si sa va ganditi si la noi cand o sa se intample!
Ca eu cand beau bere ma gandesc si la voi:mititelele, eu beau berica cu alcool si inainte mergeau si 2 . Acu nu prea mai intra decat 1.
Si fetelor va anunt cu mandrie, ca incep sa dau jos! De la 76, 4 cat aveam inainte de se intampla nenorocirea, acum am 74,1. Intr-o saptamana si 2 zile nu e rau, nu?
Va mai scriu de la servici!
Va pup pe burtici!
florypop spune:
Tare harnicute mai sunteti.
Irinel cu greturile in continuare e nasol. In fiecare dimineata ma apuca starea de rau dar trece oarecum dupa ce mananc ceva si apoi revine si in cursul zilei. Dar nu conteaza sunt dispusa sa suport si noua luni daca e cazul numai sa fie samburica bine.
Fetelor voi simtiti intepaturi prin burta? Eu mai simt din cand in cand in special in laterale.
Bun venit noilor mamici! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.
Pupici pe burtici,
Flory
8+ si
Andrei
cypocs spune:
Florypop, rontaie biscuiti la prima ora .Auzisem ca trebuie sa papi des si f. putin.Dureri sau intepaturi in abdomen am simtit toate si mai ales la varsta ta ,8 saptamani.Daca vrei mai ia ceva de dureri , no-spa sau scobutil sau indometacin(depinde de doctor).
JULY_G,stiu procedura de la gyneco-center ca-mi faceam si eu unele eco pe acolo.(si acum imi mai fac).Dr. a zis icps/zi vit E si 1cps vit A , PANA TERMINNI CUTIA.
AMONAR, se apropie ziua de 22 noiembrie .??Cand ai zis de ciuperca ca e bine sa pastrezi mediul uscat m-am gandit la un feon
Nu-mi dau seama la ce te referi .Pe mine nu ma deranjeaza candida asta , dar mor cand stiu ca o am.Dr Leonte de la clinica virtuala zicea de clotrimazol ovule si ca nu o poti lasa netratata pe timpul sarcinii.
Luc2, a facut eu cezariana cu anestezie generala si a fost foarte bine .Mi-am revenit fuga.
14+de la UM
ALIA
betty13ro spune:
Neatza fetelor. Am nevoie urgenta de ajutorul vostru. Ma doare o masea de minte care creste si nu stiu ce am voie sa iau ca sa ma calmez. Daca stiti voi...please HELP.
si bebe 7+