Mamici de mai-iunie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
carminabulina spune:
Atunci la mc.donalds. La care KFC te referi? ca eu as veni, ar fi mai relaxanta o discutie fata in fata.
Chiar daca nu mancam.
mihaela.f spune:
Carminabulina cred ca raspunsul este : cu tupeu! cum adica sa nu iti raspunda la intrebari legate de bebelusul tau? Trebuie sa ai un medic cu care poti comunica si sa ii spui clar de la bun inceput ce vrei de la sufletul lui! 

Mihaela
9+
carminabulina spune:
Mihaela, ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Si daca ma da afra din cabinet cu intrebarea "si daca iti spun dimensiunile te pricepi?" Iti dai seama ca as muri si de rusine si de nervi.
mihaela.f spune:
He he! si daca te intreaba asa inseamna ca este un prost crescut! Na! (bineinteles ca nu ii poti spune asta) dar ii poti spune ca:
- stii ca in saptamana x bebe trebuie sa ajunga la dimensiunea X
- si ca vrei sa stii la fiecare control cum sta bebe
- daca colul este inchis
- daca bebe se dezvolta cum trebuie
- daca se incadreaza in dimensiunile normale
-ca ai nevoie mai mult sa vorbeasca cu cu tine(scuzati cacofoinia,dar e vorba de medic)
-ca aceste info te linistesc pe tine
-ca nu poti interpreta de fiecare data expresia de pe fata medicului
Mai scoatem???
Mihaela
9+
mihaela.f spune:
scuze
am dat send din greseala!
Sa revenim: medicul trebuie sa fie la dispozitia ta si nu tu la a lui! Mama lui de medic, ca vin si il iau la bataie!!
Mihaela
9+
inaioana spune:
Fetele, care vrea la o conferintza pe Yahoo Mess? Ca io cu carminabulina vb in timp real aici. Dati add inaioana pe YM sau carminabulina, ok?
Ioana
15 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
ama_kaly spune:
carminabulina daca nu iti da poza cere-i!eu am fost la eco 3d la medlife iar dr uitase sa-mi dea poza asa ca i-am zis dupa si m-a pus iar la ecograf sa-i faca poza lu' bebe!caseta video o iei tu si te duci cu ea colo,eu am intrebat la tel cand mi-am facut programarea si mi s-a spus sa fie VHS nu S-VHS!cu toate astea nu s-a imprimat nimic pe caseta si am vazut ca multe fete au patit asa..data viitoare o sa ma asigur ca merge.Daca ti se intampla asa,ii suni si le spui iar ei te cheama pentru o noua inregistrare gratuita!pozele pe care le vrei in plus le platesti in functie de numarul lor:la medlife e 50.000poza si 200.000inregistrarea video pe langa ecografie.In functie de unde te hotarasti sa mergi,intreaba-i la telefon toate detaliile cand iti faci programarea!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAh io
16+ si
Seby
cypocs spune:
CARMINABULINA , faza cu hepatita B am citit-o si eu pe undeva si stiam ca e o prostie .In rest nu mi s-a parut idiot , dar nici nu mi-am concentrat neuronul pe el .
INAIOANA, e super ideea ta cu intalnirea , dar eu zic ca daca mai asteptati un pic veti fi multe burticoase
.Iti dai seama cum e sa vezi vreo 10 burticele impreuna.

Fetelor, nu ar trebui sa incepem cu programarile pe la eco morfofetala , am inteles ca dureaza ceva .(macar o luna)
Magg, dr mi-a zis ca pt hematom e buna vit C.Acum nu mai iau .
14+de la UM
ALIA
shoricutza spune:
carminabulina nici mie nu mi-ar fi dat nici-o poza daca nu ceream eu direct. Dar mi s-a dat hartiutza cu rezultatele ecografiei totusi. Sunt medici care nici nu se gandesc ca ar trebui sa-ti dea si tie o poza. Mie mi s-a intamplat la Dr Popa de la Cantacuzino chiar mai rau, adica nici in timpul ecografiei nu a indreptat monitorul spre mine ca sa-l vad pe bb. Evident ca m-am enervat si n-am mai calcat la el in cabinet.
Inaioana buna ideea cu intalnirea. Daca io dau berea, tu dau aripioarele
Si vb lui cypocs, o gasca de gravidoase o sa fie o aparitie de senzatie
11+