Nazdravani de aug -sept 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hei, Mihaela_S, si pe tine te-au contactat de la Libertatea pentru Femei??? Mai, si pe mine! Nu am citit respctivul articol, sigur este alta tema decat ce am vorbit eu cu ei, dar... hmmm.... Mai sunteti, prin gasca?
Numai putin stau, foarte repede sa va spun pe scurt ca se pare ca in Bucuresti a aparut un sistem de asigurare de sanatate, privata!
Mai precis, eu stiu pe cineva care a facut deja contract, se pare ca nu e scump deloc, exista diverse pachete, individuale sau de familie, cu asistenta de toate felurile, intra in pachet si analize, si spitalizare, etc... depinde de ce optiuni alegi.
O sa ma interesez despre ce e vorba, si daca va intereseaza, dati un semn. Spitalul este privat si este intr-adevar pus la punct, asta am vazut. Din cate am inteles e in Floreasca, si medicii sunt parte cei de la Urgenta.
Cum am timp, eu una sun.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Bre, daca vorbiti de Euro Clinic, apai scria prin Academia Mamicilor ca o nastere la ei e peste 1000 de euroi, cu toate cele incluse, ce-i drept, da' tot e mult.
La capitolul asigurari private eu stiu de Vero (www.vero.ro) care colaboreaza cu Medicover, dar sa spun drept nu m-as baga, pentru ca Medicoveru' nu e intotdeauna cea mai buna solutie, si nici medicii nu-s toti extraordinari.

Mai voiam sa zic cevashilea, da' uitai si cum ma cheama, revin dupa o cafeluta, ceva.

PS Mai voiam sa zic asa: io am inceput sa caut bona si am vorbit cu unii de la o agentie recomandata de o prietena, care de o saptamana au uitat sa ma sune. Drept pentru care maine am sa-i sun eu si-o sa le zic vreo doua, apoi imi voi incerca norocu' la Blu.
Acuma, intrebarea mea pentru mamicile cu bone: voi cam ce salarii le oferiti si pentru ce servicii? Eu ma gandeam la 6 milioane, 9 ore pe zi, sa o plimbe pe Irina (pe Miruna o scoate maica-mea) si apoi sa le hraneasca pe amandoua, sa le culce si sa se joace cu ele pana vin eu acasa (in jur de 6). Singurul lucru pe care i l-as cere in plus ar fi sa-i mai faca Mirunei un piept la gratar, un pireut de cartofi in cazurile cu totul exceptionale cand nu i-as lasa eu mancare. Cum vi se pare, ofer prea putin? Ma gandesc ca poate d-aia nu m-au sunat aia, ca n-am facut o oferta buna, desi normal era sa-mi spuna ceva, orice numa' sa-mi spuna, intr-o saptamana aveau timp sa-si pieptane baza aia de date cu care se tot lauda, mama lor!

doua zgatii fac nazbatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

reby mersi mult!

dana_ene, e vorba despre Libertatea pntru femei din 15 noiembrie, e un articol despre cum am trecut peste divort, fericirea din a 2-a casnicie si aparitia unui nou tata in viata primului copil. Noua ne-a placut ideea si am acceptat sa apara artiolul si cateva poze cu noi.

anka, uite mai sus despre ce era vorba. Eu n-am avut obiectii, nu era nimic ce nu era adevarat, tipa s-a inspirat dintr-un subiect la care am raspuns si eu aici pe DC. Se pare ca e un site vanat pentru subiecte.

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

ankalaura ar fi o chestie asigurarea medicala privata, numai ca e cam de cacao sa fie clinica doar in bucuresti sau sa poti beneficia de servicii doar intr-un singur loc.
cris cand sa citesc povestea, hop ca tampitii astia imi filtreaza paginile si cica Posta Romana nu-mi da voie sa accesez dar oricum, dupa ceea ce ai scris pe forum, incerc sa-mi fac o parere. Chiar asa, cum se mai poarta Andrei cu Iris??

Eu am fost o saptamana in concediu si imi propusesem sa fac ceva in privinta meselor copkilei mele, dar din nefericire fara rezultat!!! Si asta pentru ca mi-a facut un pardalnic de rosu-n gat si nu accepta decat lapte. Si cum a fost necesara administrarea de antibiotic, n-am putut recurge la metoda prin infometare. Asa ca tot sclifo este.
Eii, cand am fost la medic sa o vada i-am spus si de chestia cu mancarea si s-a uitat la ea si-a concluzionat ca "arata bine asa ca nu-i necesar administrarea de vitamine, dar sa-i fac analize"
Oki, facut analize, totul in ordine!!
Nu va zic ca i-a intrat in cap don'shoarei ca nu mai tre sa manance ca asa a zis doamna doctor?!!!! Partea buna din toata afacerea asta e ca a ajuns mandra la concluzia ca tre sa se faca "doamna doctor"
Problema mare e ca asta-noapte prin somn plangea si spunea: "Nu vreau sa mananc!!!!" Eiii, acum am inceput sa-mi fac probleme ca se pare ca are pitici pe creieri!! O sa mai astept putin, si apoi daca se impune o sa caut un psiholog ceva, ca nu se mai poate. Nu stiu daca asta-i motiv de ingrijorare, dar ma plang si io ca o baba ramolita si mama pe deasupra.
Va pupilesc!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Astia cu Vero cica lucreaza prin medici de la Medicover, dar au cateva spitale "parteneri" in care te poti interna si unde vei avea tot un medic de-al lor care iti urmareste evolutia, teoretic ai si acces la niste rezerve de-ale lor (nu stiu cate rezerve are Medicoveru', io n-am auzit decat de unele in Polizu).
Asa, teoretic, n-ar suna rau, dar practic esti limitat la cativa medici, posibil chiar unul singur, sau poate doi la vreo specialitate mai obscura, si drept sa spun ultima noastra experienta mai serioasa legata de Medicover n-a fost 100% fericita... plus ca am inceput sa nu mai am incredere in analizele facute de ei (doua examene copro-parazitologice gresite rau).
DAAAAAAR, pentru viitor ma gandesc serios la alternativa asta, ca aia "default" e jalnica cu spume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

liliana, pai o sa-ti trimit pe mail... sper ca nu va filtreaza si asta minunata posta romana!!! da' ce au ma cu serverele home.ro??? sunt la concurenta cu rdsu'???

ma, nu stiu ce-i cu rezervele astora de la vero, da' am vazut ce-au facut la elias astia de la CMU... arata sectia de la maternitate de-ti pica toate alea... eu una am ramas cu gura cascata... mai ales dupa ce ultima vizitata fusese giulestiul. oricum rezervele sunt toate ale lor acolo.

avem si noutati. andrei de dimineata a testat cat de moale e piciorul sora-sii. rade in continuare pe saturate cand mandra plange sau stranuta... aici e haios, ca o imita. pe seara a prins-o de manuta si voia sa plece PA cu ea... iar acum, cand am facut prima noastra baita (nu de alta, dar ne-a picat deja buricelul), a mangaiat-o el pe cap... ba punea si apa pe ea.
mandrei i-a placut in apa. si la chiuveta cand o spal tace malc.
aaa, si cum stiti ca aveam eu un pitic stresat cu igiena intima la fetite... lamuriti-ma si pe mine, cat de bine trb curatata?? ca o sterg eu frumos cu comprese si ceai de musetel, dar parca tot e secretie pe-acolo (apropo, partea cu criza genitala a trecut, asa a zis pediatrul... mi-a explicat cum s-o curat, dar nu stiu daca fac bine!!). hai, pls, cine ma ajuta??

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Secretia poa' sa o tina si mai mult de o luna, criza genitala dureaza cateva saptamani. Ah, poate nu mai are mameloanele inflamate, dar secretia vaginala mai este si poa' sa apara si urme de sange (un fel de ciclu). Nu-i face nimic decat sterge-o cu servetele umede sau comprese sterile umezite in apa (intotdeauna din fata spre fundulet). Faci foarte bine, sunt sigura, nu e nici o scamatorie.

Dulce tare Andrei, se dovedeste un fratior pe cinste.

Pupicus, noapte buna la copii (lecanoshdetza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, drept sa iti spun eu nu le-am sters deloc la pasaracica sa indepartez secretia, ci numai cind le-am sters de pipi si caca. Cica nu e recomandat sa umbli toata ziua acolo. Am folosit numai servetele umede. Hai, ca sintem multe mamici de fetite aici, asa ca are cine sa te "invete":). Si ia sa vezi ce fratior protectiv va fi Andrei.

Dragelor, dupa 2 ani si 4 luni de chin (pardon, fara 5 luni cind a dormit singura singurica) pot sa va spun ca avem o mare realizare de care e musai sa ma laud. Emma ADOARME si DOARME FARA SA SE TREZEASCA singura-singurica. Inainte ne punea sa stam linga patutul ei pina adormea, acum ii spun numai ca sint in camera cealalta si adoarme fara sa zica circ. Ii mai spun povesti (cea mai solicitata e cea cu Alba ca zapada si piticii) la nani, dar nu intotdeauna, iar azi chiar nu i-am spus deloc pentru ca vazuse deja pe Alba ca Zapada si Pinocchio. Apropos, la Alba ca zapada, cind vede vrajitoarea, vinatorul si pe ea fugind prin padure, isi pune miinile la ochi si nu vrea sa se uite deloc. E innebunita dupa pitici, mai ales ca ii aduc si m&m (daca ati vedea-o ce ochi mari face, cu ce fericire cauta sub perna bombonelele si ce repede urca scarile sa le gaseasca). Zilele trecute i-am cumparat un film (Benji) cu un Santa si pitici. Il vede de 6-7 ori pe zi de la cap la coada (are numai vreo 30 de minute). A fost asa de impresionata de Santa (l-am vazut la mall ca facea poze cu copiii si din nou si-a acoperit ochii de frica lui...s-a uitat dupa el de abia dupa ce a plecat:)). Ei, ziceam ca a fost asa de impresionata de Santa, plus piticii...toti la un loc, de se uita la filmul asta cu gura cascat, iar eu am ajuns sa stiu secvente pe de rost. Azi a avut rabdare sa se uite la Alba ca zapada de la cap la coada, fara sa zica nici pis. Din pacate nu am gasit de cumparat DVD-ul cu varianta originala (asta din '37) si mor de ciuda. Am cautat si pe site-ul Disney, dar nu il au. Si nici Frumoasa si Bestia (primul CD). Acum printesele nu mai sint bitze:)...toate sint Belle:). Se pare ca e boala la Emma si ca ne molipsim si noi, incit e posibil sa plecam in prima sau a doua zi de Craciun la Disneyland linga LA. Sint 100%convinsa ca va fi super-entuziasmata. Dom'le, daca ati auzi-o cum tresare si ce extaziata e cind vede printese, pe Barbie...nu am cuvinte sa descriu. Si eu, proasta de mine, traiesc si eu prin ea ca si mie tare mult mi-au placut povestile. Am stat azi si m-am uitat cu gura cascata si eu cu ea la filme, de parca nu le vazusem niciodata. Apropos, sa va zic ca Emma, cind a vazut piticii plingind la sf., si-a acoperit din nou ochisorii. De abia dupa ce a venit "pintz-ul":) s-a uitat:). Iar eu, ditamai baba (probabil ca dau si eu in mintea ei), m-am emotionat si eu ca o curca cind i-am vazut bocind. Aoleuu, in loc sa ma desteptez, eu dau in damblale:(.

Am fost la frizerie si am tuns-o modern pe Emma. La spate e tunsa mai scurt, in trepte, iar parul de pe laterale e mult mai lung. De fiecare data cind o duc la frizerie uit sa iau aparatul de fotografiat sa fac o poza sa vedeti ce cuminte sta la tuns:(.

Mai avem o realizare. Diana bea suculet din paharel normal de om mare:), nu cu cioc...nu se inneaca si nici nu ii curge din gurita. E f. incintata de ce face. Cit despre somnicul ei, copilul asta e ceas. La 9 fix ea vrea nani. Daca trecem de ora 9, face scandal. Emma, care adormea si la 12, acum la 9-9.30 face nani si ea. Ce mai, boierie adevarata...viata nenica!!! Azi mindra mica s-a agitat si miscat saltind din fund in tot patul nostru. Nu mai e chip sa o las pe pat ca da jos tot din cale. E tare funny cum salta din fund:).

Liliac, pofta mare la mincare Andrei!!! Si Emma a facut greva foamei vreo 2 saptamini (una in Hawaii si una dupa cind a fosy bolnava). Acum si-a revenit.

Ma bucur ca Sasha pe mai bine acum.

Irinuca, felicitari inca o data si rabdare si tiutiun....pardon, fara tiutiun:)).

Cir despre galerie, va fac cita vreti, numai sa anuntati. Eu nu mai am nevoie...m-am oprit la 2...s-a inchis fabricuta d efacut copii.

Am pus si eu azi niste poze noi http://community.webshots.com/album/458134131tZbylB/6 .

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mihaela, mersi pentru lamuriri. Si sa nu spui tu nimic-nimic ?

Iuliana, sunt asa de frumoase printesele tale, mai doamna ! Pacat ca s-a inchis fabricutza de facut copii .
WOW ! Ce frumos ii sta Emmei cu noua tuncoare.
Te superi daca copiez ? O sa o duc si eu pe Oana la frizerie, sa incerce sa mi-o tunda la fel, mi-a placut enorm.
Felicitari pentru domnisoara Emma, care face nani singurica. Ai vazut ce fetitza mare ai ?
Un pupic de la mine !

Liliac, si daca totusi ii dai ceva vitamine ? Macar ceva naturist, ca n-are de ce sa-i faca rau.
Du-te la un Plafar si incearca un siropel, ceva.
Eu cred ca e o etapa doar. Au si ei personalitatea lor.
Ha ! Care va sa zica Andra vrea sa se faca doctoritza , Oana mea vrea sa se faca AVIATOR , spre disperarea lui taica-su !

Daniela (28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Vroiam sa va mai povestesc ceva, si acum am gasit o mica bresa, asa ca va spun, ca sa nu uit.

In Buzau in ultimele zile mai mult a plouat.
Totusi, acum 2 zile timp de cateva ore dimineata ceva zapada s-a mentinut pe capotele masinilor.
Asa ca Oana a avut sansa sa puna putin mana pe zapada si a fost incantata la maxim. PAPADA ! PAPADA !
De atunci, insa, asteapta SA VINA PAPADA... care nu vine, ci tot toarna de sus cu ploaie, ploaie, ploaie.
Ei... aseara, dupa atata asteptare, s-a suparat copila si a inceput sa planga ca NU VINE PAPADAAAAAA !
Pana la urma, s-a enervat si cu un mare of, a dat cu palma in perna si a decretat: 'N MĂSA PAPADA ! (in traducere... a injurat zapada... care nu mai vine !).
Aoleuuuuu, copiii astia baga la cap tot.
Eu am o injuratura de-asta cand ma necajesc: da-o-n măsa ! Ce tampenie ! Ca fii-mea a bagat-o la cap !

Daniela (28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput