Nazdravani de aug -sept 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Aoleu, am uitat cum e sa stai acasa cu copilul, sa n-ai net de mare viteza si ca sa pot sa scriu cat de cat ma cert cu fi-miu la cutite. Zice ca e al lui calculatorul si cand reusesc si eu sa ma loghez si sa incarc DC vine respectabilu` si inchide calculatorul direct din buton .........
Asa ca i-am promis ca atunci cand va fii mare ii dau lui calculatorul cu toate componentele si ii duc la el in camera, dar ca pana atunci e "jucaria" lui mami...
Cristina, chiar nu ai stare frate ! Apropo de poze, pana saptamana viitoare cand ma intorc la servici n-am nici o sansa sa ti le trimit, se incarca tare greu pe Zapp !

Facem galerie ? Vedeti ca cine a avut galerie .... a cam reusit ! Asa ca : Hai, Floricico !
Irinuca - suntem alaturi de tine, da-i cu multa lamaie si apa minerala, poate are macar efect Placebo !

Ne abonam si noi la orice muzica posibila si in orice limba!

Sasha e mai bine, tot fara febra ceea ce e super, mai tuseste un pic in schimb e plin de energie (neconsumata din cauza de stat in casa !).

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Fetele...bagati galerie ca voi aveti putere sa transformati visele frumoase in realitati cu...pampershi :))

Numa ca' io 10 zile cel putin is atenta....sa nu se intample minunea:(...Di ce?...Pai din bronsita aia de-o luai de la fiica-mea, amu vreo luna...dupa tratament cu antibiotice...am DUBLA PNEUMONIE..si deci gentamicina...zinnat..m-am scos:((( Si stiti ce-i mai nasol: ca m-am dus la meduca de familie si i-am zis cum ca nu-mi trece tusea...ca ma duare spatele...ca transpir si obosesc...cica n-am nimic...sa iau antitusive...i-am dus si radiografia care se vedea ca-i mai ciudat...si tot nimic...asa ca azi m-am dus la un medic care ne e prieten si e f bun si s-a ingrozit la vederea radiografiei....pneumonie...dubla (poate pe principiul asta fac si gemeni:D)...asa ca maine nu stiu cum sa ma duc la asta sa-i cer medical...fara sa stie ca am cerut a doua parere:(((...Pe 5 decembrie plec in state, apana pe 18...si tare ash vrea sa plec singura...fara pneumonie...apoi pe 18 cand ma intorc...la munca io...la galerie voi...ca asa nu se mai poate.

Ioana e bine merci...numai ca si ea tuseste ...mai putin decta la inceput...a verificat-o si pe ea si mi-a zis ca are o bronsita...plus nasuc curgator...plus amigadalele cam rosii....mi-a dat sa-i dau bronhovaxom si augumentin (asta nu prea i-ash da ...ca abia am terminat cu cefalexinul si-i cam mult ANTIBIOTIC). Cica de la vaccinul act hib i se trage ca n-a facut si ea ...ma bucur...sper nici sa nu faca...vad ca-s multe pneumonii asimptomatice(fara febra) si derivate din bronsite. Dna Culcer zice ca e la moda tuamna asta:(((...?In fine...va pupam cu drag si merg la papa bun...Nu va dezamorsati cu galeria ca e nevoie de ea...Poate fac jemeni (nu mi-ar displacea).

Cristina...esti super in forma...tine-o tot asa:). Pup piticii tai mic si mare:)

Numai bine fetele si sa fiti sanatosi:)

Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)

http://community.webshots
.com/user/floarea_soarelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Mai da' aveti copii vorbareti; noi la capitolul vorba mai putin, in schimb la dans stam mai bine...sa vedeti ce figuri face Horia la dans...are ritmul in el copilul asta cred, rad de ma prapadesc. In orice caz in fiecare seara avem ora de dans.
Si noi suntem fani "Cartea junglei", "Alba ca zapada", "Pisicile aristocrate" si "101 dalmatieni", de fapt mai mult decat fani, fara ele nu mancam....cel putin mie mi-a prins slabiciunea: cand incep sa-i dau sa manance cere desene si nu mai ma inteleg cu el. Cu altii mai intelege.
Irinuca: hai ca tb. sa treaca si greturile, hmmm..nu mai vreau sa imi aduc aminte..; nu varsam, faceam eforturi supraomenesti sa nu vars (mai ales la serviciu), dar imi era tare rau.
Floricica: gata galeria e pregatita, ne spui cand, si noi incepem.

Fetelor, cu placere v-as cere sa-mi faceti si mie galerie...ca tare mult as vrea...dar nu se poate acum; ca si Irinuca mi-am schimbat job-ul dar nu e numai atat, lasand la o parte ca urmeaza o perioada de super stress...mai urmeaza si niste garzi de noapte ..sau mai mult decat atat, de lucru 24/24 pe perioade mai lungi. Ma intreb daca in cazul asta un bb n-ar avea de suferit, si mi-e teama ca da, mai ales ca eu cand nu dorm sunt varza si mi-e tare rau. In fine....om trai si om vedea.

Pupici multi!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Irinuca, ai si gustul ala groaznic in gura ?
Eu l-am avut permanent in prima parte a sarcinii.
Cu apa tonica ai incercat ?

Tigresa, asa e. Greu cu job nou, dar uite ce curajoasa a fost Irinuca si bucuria e enorma.
Iar daca Doamne-Doamne o vrea... ce ai sa mai faci ?

Floricio, pai ne lasi sa facem galerie degeaba ?
Lasa, sa te faci tu bine si apoi continuam, numai sa ne dai startul.
Pai... plimbare placuta in departari si mai lasa pneumonia aia acasa, ca nu-i cazul sa o iei in voiaje .
Sanatate multa si amazoanei.
Tu cand mai pui ceva poze cu papusica ta, ca mi-e dor sa o mai vad ?

Roisin, sa te faci bine .
M-am uitat la pozele voastre si m-am topit de dragul bubulinelor. Mai, asa frumos o sa fie si la mine ???

Daniela (28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

http://www.nazdravani.home.ro/povesti.htm#irissabina

gata si povestea.

spor la citit

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu de acasa nu mai prea am sanse sa intru, nici macar s citesc, cum vede fi-mea calculatorul deschis, s-a terminat. Vine si s emilogeste: "Mami, imi pui un desen, un SII DII, ceva?" Exact asa spune. Daca nu ii pui urgent, incepe miorlaiala!
Asa ca imi doresc sa ne putem face cadou de Craciun un DVD Eboda nene, nu vreau mai mult, DVD sa fie, si sa mearga desenele la TV!
La fel ca si Raducu, sfaturi, pareri - cum vine balena, cum se spala piticii din Alba ca Zapada, ce fac cateii, Ai HOO Ai HOOO.... samd... Ii stie pe toti, Gepetto, Cleo si alte personaje marunte.
Cu muzicile: pai fratilor, eu vorbesc de 3 CD-uri cu muzici englezesti. facem asa: ii dau cristinei sa le faca mp3, ca eu nu am in nici un caz nici picatura de timp, si in felul asta le reducem la cate un CD de caciula, si vedem noi cum le trimitem, cu posta, ma rog, ca nu-i greu, ok?
A propos - Cris - sa stii ca aseara am mai cumparat o cutie cu 25 de blancuri plus O GEANTA de SII-DII uri, ca sa facem desenele separat
Asa ca te anunt eu, nu te teme ca nu te trezesti cu noi pe cap nu de alta, da' imi amintesc ce lehamite mi-era mie dupa nastere si de telefoane si de vizite (mai ales vizite ale unora care n-aveau copii, si nu stiau ce e aia tu sa trebuiasca sa alaptezi, si ei sa stea in vizita!!!!)
Haidi pup, ca am tone de munci, da' nu am putut sa ma abtin

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

GATAAAAA!!! E a 4-a noapte cand dormim fara BIBI! dintr-o intamplare, n-a fost premeditat, am pierdut-o duminica dupamasa undeva in pat, n-am gasit-o seara la culcare, am zis ca merg sa o caut si am lasat-o in pace...nu plangea, nu maraia, a adormit. Noaptea, nici o problema! A doua zi la camin aceeasi poveste...le-am spus educatoarelor ce si cum, ele au intrat in joc, n-au gasit-o! a mers...seara acasa putina maraiala..."unde-i bibi??"..."a plecat la un bebe, ca esti mare acum, vine mosul si te vede cu bibi si n-aduce cadou"...si uite asa am lamurit copilul! Bine, ca si in seara asta m-a intrebat "unde-i bibi?", i-am raspuns la fel si n-a mai zis nimic! Pentru ca vrea "dou de la mosh" si atunci face orice...ce scumpi pot fi!

cristina am citit si povestea de pe "nazdravani". Parca am mai nascut si eu o data cu tine!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Cristina... BRAVO !
Iris... !
Eu atat mai pot sa spun dupa ce-am citit povestea...

Mihaela, felicitari pentru reusita. Asa da. Sper sa se rezolve intr-o buna zi si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Buna fetelor si pupici la copilasi si suriori!

cristinamh: esti mai mult decit senzationala, si nasterea si revenirea in mare forma, sanatate multa si asteptam vesti de la Andrei in relatie cu surioara;

mihaela_s: am citit articolul din Libertatea pentru femei, foarte frumos, felicitatri pentru tine si pentru ce ai reusit alaturi de familia ta, si cit mai multe concedii placute;

florea-soarelui:ma pregateam de galeri, dar astept sa dai semnalul;

Nu am apucat sa le spun mamicilor de gemeni ca sunt minunate si le admir foarte mult, si nici vorba sa nu raspundem, doar ca eu scriu relativ rar si mai pierd din subiecte.

David inca nu e foarte incintat de desene, mai des se uita la televizor decit la calculator, inca nu-i place sa stea in fata pc-ului, dar in schimb ii place sa-i citim povesti. A facut o fatuca tare haioasa ca ursul a fost pacalit de vulpe si a ramas fara coada.

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Mihaelaaaaaaaaa !
Despre ce articol vorbeste Reby ?

Mergi la inceput