Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-76

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, de Mishulina mai stiti ceva??

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Catty iubita..merci de grija..inca n-am sunat medicul...pentru ca abia azi de dimi mi-a aparut senzatia asta si vreau sa vad cum evolueaza...si ciudat ca la munte am avut grija sa nu-mi fie frig...insa nici urocultura nu-mi pot face acuma...ca nu va iesi nimic avand in vedere ca abia de 7 zile am terminat nolicinul....sper sa fie doar o sensibilitate ramasa....sper...
succes maine la ecografie...sa fie bine!

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Buna dragelor. Mi-a fost dor de voi. Abia asteptam sa ajung la birou sa vad ce-ati mai facut in ultimele zile. Asa ca m-am instalat confortabil pe la 9.10 si abia acum am terminat de citit cele doua capitole pe care le-ati scris.

Sa incep cu noile prietene Narcisela, Felicia, Motanik, Ioana si Tutidana, bine ati vemit si sper sa treceti cat mai repede la .

Danutza nu pot sa cred Nu stiu ce as putea sa spun, doar sa nu-ti pierzi speranta.

Dana.p imi pare asa rau. Important este acum sa-ti salvezi trompa si apoi o sa vina si bb-le si o sa stea la locusorul lui.

Andicu imi pare bine ca analiza la san a fost ok.

Diciu ce se intampla iubita de nu mai scapi de racelile astea? Uite m-am inarmat si stau de paza, sa nu mai vina virusii astia uratzi la tine.

Mirelaishappy . Din cate am citit pana acum avem motive de . Nu te gandi la ce poate fi mai rau ca trebuie sa fie linistit si fericit.

Carmencita am citit si eu de americanca ramasa insarcinata de la glontul cela nazdravan. Cam SF povestea dar ... o fi adevarata, ca nu am motive intemeiate sa nu o cred. Tin minte ca atunci cand a fost stirea la TV au facut si simulari pe calculator, ca sa priceapa lumea. Am citit pe aici ca lucrezi la Administratia Financiara. Care dintre ele? Eram curioasa ca am fost si eu functionar public din 1999 pana in 2004 la Sector 2.

Simonette eu sper ca testul nu a fost bun. astept sa faci testul de sange si apoi sa vezi petrecere, mai ales ca locatie e de mult stabilita.

Amely felicitari pentru valorile de la eco.

MOana si Liana

Z22 la mine, cateva mici intepaturi la ovarul drept ieri si azi (nu prea stiu cum sa le interpretez), si o durere de mijloc care ma cam sacaie de doua zile. Sper sa nu fi racit. Oricum la un CM regulat de 26 de zile azi sau maine ar trebui sa inceapa durerile de sani.

Cam asta e tot.
pentru toate fetele mele dragi.



:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor. ca de obicei,a ccesul meu la forum in we a fost limitat spre deloc! Apropos, cine ma poate ajuta cu link-ul la ca. trecut, ca nu-l gasesc ?!

Danap., inteleg ca nu se vede sarcina inca , ptr ca e prea devreme, nu?! esti chiar asa sigura ca nu e in uter? cand mai afli noutati? daca e de rau, sper din toata inima sa rezolvi la Bucuresti si sa-ti salveze trompa!! iti tin pumnii sa fie bine pana afli exact cum stai!

Rau e sa nu poti citi ultimele pagini !
Simo, inteleg ca tot n-au venit uratii ??! mai speram inca sa ne bucuram pentur tine?

Fetelor, scuze daca pun intrebari aiurea, dar n-am toate informatiile din urma,inca!

Va pup pe toate si va urez o saptamana frumoasa si usoara!


Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna fetele, am mai aparut si eu.
Dana p, Daca,( si e un mare daca) este extrauterina, macar stii ca poti sa salvezi trompitza si in situatia aceea, asta este lucrul esential! Dar, pana sa plangem, hai sa vedem, ca poate este pur si simplu prea micutza sarcina sa poata fi vazuta la eco.
Raportul meu este: azi am facut si eu prima ISA din viata mea. Ziua 13, folicul de 25, endo de 10,2 si scor cervical 11. au fost 0,5 ml, 62 milioane A si B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Madana...cred ca faci f bine ca stai de paza...poate asa nu mai vin toti virusii la mine...chiar nu stiu ce s-a intamplat in toamna asta.....eventual poate mai trebuie dat cate un bici si sistemului imunitar...sa se mai caleasca nitzel..

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna fetelor!
DANA P ...curaj iubita ,acum e foarte important sa-ti salvezi trompitza...si sa nu-ti pierzi speranta...intr-o zi va veni...
BUBULINA un shut in fund e un pas inainte...
CATTY in privinta herniei te poate lamuri doar un specialist...ovulele pt vaginita de obicei isi fac efectul dupa citeva zile,dar cine stie,poate astea pe care le ai tu sint mai puternice si incep sa actioneze imediat
AMELY multa bafta...
CARMENCITA am citit si eu articolul dar sincera sa fiu nu prea cred...cum spunea si MADANA e prea de domeniul SF-ului povestea...dar cine stie...
DICIULE of iubita...poate nu-i nimic...hai sa-ti dau o reteta pe care mi-a recomandat-o un prieten,asa pt sensibiloase ca noi care racesc non stop...in fiecare dimineata se bea o cana cu lapte fierbine si cu grappa(tzuica)...facultativ se adauga miere...cel putin vom fi toata ziua vesele...ca vorba aia ,ziua buna se cunoaste de dimineata..

Pupici pt toate fetele







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

ALEXIA multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Piccaflor....sper si eu sa nu fie nimic grav...cat despre reteta ta...suna bine!!! si buna...mai ales cu veselia si ziua buna....ce ma fac insa cu burtica dupa tuica si lapte fierbinte?..

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dragele mele!
Eu sunt plecata de dimineata si acum m-am intors...sa citesc vesti nu tocmai bune!

Dana p.,am ales sa fii prima pe lista, sa-ti spun si eu cat de rau imi pare si sa fiu alaturi de tine! Linistitor [daca pot spune asa], e faptul ca se poate salva trompa in cazul in care chiar e SE...ca eu una, refuz categoric sa cred! Te si te rog sa fii curajoasa! Trebuie sa depasesti cu bine pb. asta!

Sunt alaturi de fiecare dintre voi dar sincer nu prea ma pot concentra acum pe prea multe amanunte, spre rusinea mea!
De retinut ca nu sunt trista defel, dar sunt stresata ca nu stiu sigur ce se intampla

Dragele mele prietene!Dimineata TB era 37, colul nu am reusit sa-l mai ating...poate trebuia sa ma straduiesc mai mult!!! Imaginativa ca mi-ar placea sa sper, dar trebuie sa fiu realista!
Nu am mai facut nici un test, imi repugna pur si simplu ideea! Sanii inca ma mai dor si sunt inca umflati si tari...sotul este f. multumit!
Am vb. cu dr....nu se poate pronunta, desi i-am explicat si faza cu TB-ul si cu secretia...si cu testul...Trebuie sa ne vedem musai joi! pana atunci, n-am decat sa si sa-mi gasesc alinare langa voi!!!

Alexia,ma bucur ca ai facut ISA... sa fie intr-un ceas bun si sa se prinda bb-ul!

Multumesc din suflet pt. gandurile voastre bune! Nu stiu ce m-as fi facut fara voi! Sunteti un dar de sus! Cea mai dulce alinare, din partea voastra o primesc!

AAAA! Sa nu uit! Locatia e stabilita, OK! Bucuroasa dar Liutz!
Am ocolit sa fac un comentariu la adresa papanasilor, pt. ca sotul a schimbat profilul...in momentul asta se construieste cuptorul de pizza!!! Cuptor cu lemne! Nu stiu daca o sa facem papanasi? Traim...vedem!!!

Va doresc din suflet sa aveti o zi superba!!!

Mergi la inceput