Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
kristinutza spune:
am facut proba suptului si mi-a iesit ca a supt copilul 20 mg?!?!? i-am mai dat 75 ml bibe cu lapte de la mine (rezultat din 3 mulsuri ) si a parut mai satisfacut. doarme de rupe. m-am muls si acum, inainte sa alaptez - 75 ml. mi se pare putin. cred ca deja ma panichez un pic , ca se trezeste acushik si io oare mai am laptic la san? ii ajunge 75 ml? sa-i dau lapte praf. cat? ehehehe. incep sa devin stresanta... si nu mi-e neaparat ca va stresez pe voi , dar n-am chef sa ma stresez nici io.
cristina, felicitari pr botez. nu pot vedea pozele, ca am o problema cu netul si sunt convinsa ca sunt superbe...
laura, bine ai venit! trebuie sa ne mai povestesti! moaama, mie mi-e greu cu un nehalit, tu cum ii rezolvi pe amandoi?
5 sapt azi
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
b_irina_c spune:
Laura XXX bine ai venit!!! Sa ne povestesti mai multe despre tine si despre puiutii tai! Si eu sunt tare curioasa cum te descurci cu 2... Si mai vrem date complete pt ca Ioana sau Jadi sau cine se mai pricepe sa te adauge in listuta noastra de mamici cu bebici.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
kristinutza spune:
mentionez ca am presupus rapid ca nu am cantarit bine copilul, pt ca mi se pare totusi imposibil ca, dupa 40 min de alaptat, sa fie doar 20 ml?!?! offf.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
cge spune:
Kristinutza, daca vrei sa ii dai completare, pe mine m-a sfatuit dr sa ii pregatesc 60ml, daca mai raman, nu are nimika, ideea e sa aiba in caz ca ar vrea sa manance mai mult.
Proba suptului dupa parerea mea este mai mult stresanta decat relevanta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g
jadi spune:
Laura XXX bine ai venit printre noi si sa iti traiasca bblushii!Da-ne mai multe detalii (vezi pagina 1) si te vom trece in listuta!
Cristina sa iti traiasca Ancuta cea crestina!
Kristinutza poate copilul nu stie sa suga... inghite? Eu ascult citeodata sa vad daca inghite sau nu si acum stiu cind molfaie titi sau suge din ea... La inceput la mine suge o data si inghite o data, si cu cit se consuma titi, suge de mai multe ori si inghite o singura data pina ajunge sa suga dar sa nu inghita deloc (asta e molfaiala de rigoare). Nu te grabi cu cintarirea ca sa nu ramii cu impresia ca nu ai cintarit cum trebuie. Doctorita mi-a spus ca in luna a doua trebuie sa manince la o masa 80-120 si asta cred ca e minimul. Parerea mea, ori completezi cu lapte de la tine dar atentie ca daca tot mulgi nu o sa ai la masa urmatoare sau cu lapte praf. Intii il lasi sa iti oboseasca la titi si apoi ii dai biberonul.
De astazi am trecut si eu pe varianta asta deoarece suge linistit 10 minute si dupa aia incepe cu gimnastica la titi ( eu fac misto de el si zic ca alea 10 minute cumintele sint exercitiile impuse si restul de minute agitate sint exercitiile libere, mai are un pic si imi face tzukahara la titi asa e de agitat). Ca atare dupa o repriza de agitatie extrema, mulg diferenta de lapte si i-o bag pe git cu biberonul. Am impresia ca nu ii place ca am tita prea moale de aia se agita asa si daca nu ii place fleshcaita, ii dau cu siliconul.
Azi am fost la mall la vitan si am frecat-o la greu... nu m-a lasat sotul sa cumpar nimic, cica mi-am consumat bugetul pe 3 luni. Dar lasa ca ma duc saptamina asta la veronese si mai iau o pereche de cizme de ciuda. Am luat niste cadouri, pentru doctorita ca ma duc miine la control si pentru o prietena a carei zi de nastere este miine, amindoua de la sara blu... au adus ornamente de craciun asa de draguteeeeeeeee, deja incep sa devin sentimentala si mi se umple fundul de lacrimi!
Fetelor, eu cred ca am incheiat cu lohiile la nivel mare, din cind in cind mai am mici scurgeri si mai ales cind urla copilul de foame. Se declanseaza si titi in acelasi timp. Cit despre mica menstruatie nici un gind si sper ca aia mare sa intirzie macar cit alaptez, asa de bine e fara.
Ia ca mi-au adormit baietii si eu cica ma pregatesc de baita. Azi ii face tati baie ca asa am stabilit de ieri. Ne batem care sa facem copilului baie, ca deh, daca incape asa de rar copilul pe mina noastra ce sa facem.
In rest sint obosita frinta, am baut un pahar de bere si era cit pe ce sa adorm in fata cumnatilor... uneori ma uitam si nici macar nu intelegeam ce spuneau.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Am uitat sa va povestesc ca intr-o noapte suparata ca nu s-a trezit sotul sa ma ajute cu copilul m-am razbunat si i-am pus pampersul plin in servieta de servici... a stat cu el in geanta pina seara ca ii era rusine sa il arunce la gunoi, ca ce o sa zica femeia de servici ba chiar ii era frica sa nu miroasa in birou. Am vrut sa repet si vineri dar m-a rugat sa nu ii fac rusinea iar ca se ducea la hilton la o intilnire, hehe. Asa ca vineri i-am pus sa sforaie un ursulet la cap si nici macar nu l-a auzit asa de profund dormea, ce ii pasa!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
moki spune:
Jadi,esti mortala!! Super faza cu pampersul!
Am pus si eu ceva poze,ca de,sa fiu in randul lumii!!
,
Moki si bebe Mario
poze
Ioana75 spune:
cristina, sa va fie de bine botezul! Ce frumoasa esti cu fata intr-o mina si baiatul in cealalta.
moki, faine poze. Ti-am admirat pina si draperia din dormitor.
LauraXXX, bine ai venit!
karmenutza, eu cind n-am chef sa prind scoica in centura, imping scaunul din fata dreapta astfel incit scoica e foarte bine proptita in el, si nu se clatina deloc (daca la Dacie nu se da scaunul in spate imi cer scuze anticipat).
jadi, o sa folosesc si eu faza la nevoie. Sper sa nu o patentezi, sa platim copiraitu'.
Am mai sapat dupa mesaje mai vechi de-ale fetelor si am mai cules link-uri cu poze sa le plantez pe prima pagina. Avem o acoperire cu poze de 44%.
Ioana, mama Mirunei
Tonnia spune:
Kristinutza, aceeasi problema am si eu. Am innebunit in we asta cu proba mulsului, sta la san cate o ora si cand il cantaresc vad ca luat 40 ml, lapte am mai mult. Ce naibii se intampla. Fetelor, sunt disperata deja, nu stiu ce sa fac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
deeapui spune:
Ne-am cantarit azi la baie..avem 3,800 kg..am luat 350 de grame intr-o saptamana..eu zic ca e ft bine!!!
deea & bebe alex (27.10.05)
Poze