Bebelusi de martie - aprilie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

nino, doar daca primesc un mercedes

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

quote:
Originally posted by andrruzza

nino, doar daca primesc un mercedes

daca ti-l da sa-mi spui si mie sa ma grabesc cu mesajele...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Eva Maria - Ana 71, George Alexandru - Simonnete, Jenny - Simmypo

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Rp, deci suntem "colege" de gelozie.
Mamacita, copilul unor prieteni zice direct ca face "tata", asa ca se poate si mai rau...

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Ninocikap, multumim pentru urari. Si ii transmitem si noi toate cele bune lui Alex!
Am intrat pe fuga (revin mai tarziu) dupa ce reusesc sa mai citesc. Acum ma grabesc ca m-a innebunit Victor sa-i fac prajitura aia din reclama (Musuroi de cartita- de la dr. Oetker). Sper sa-mi iasa (a fost Sf. Victor vineri si, pe langa un autorobot-al 6-lea- si-a dorit tare mult sa-i fac prajitura asta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Eva! La multi ani Victor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi anisori frumosi Eva!!
La multi ani si lui Victor!! pentru vineri, sper ca i-a iesit prajitura buna!!

Gabrianah trebuie sa-l dezobisnuiesti pe Gabriel de suptul asta in somn, cand o sa aiba dinti e in pericol sa faca carii din cauza asta.

Coco cumpara niste blocatoare de sertare, se gasesc speciale pentru bebei curiosi! Sunt eficiente, am avut si noi la Mariuca.

Mamacita I-ai lui Alex un scaun de masa. N-o sa mai stea mult cumintel pe coltar si esti si blocata langa el. Fa-l autonom! Si cand il alegi uita-te, pe langa rezistenta (inclusiv plasticul de la tava sa nu se sparga), sa aiba un spatar lat astfel incat chiar daca se rastoarna, copilul sa nu dea cu capul de podea si sa aiba margine ridicata la masuta sa nu cada toate cele imediat, preferabil sa fie o masuta mare, dar nu imensa, sa ajunga bietul copil la tot ce e pe ea. Si dupa ce il ei, ai mare grija sa nu il asezi langa ceva in care copilul de poate impinge si poate rasturna scaunelul. barosanului!

Ligia Nu-ti recomand lingurita de silicon. Avem si noi, una chicco. La inceput a fost buna, pana s-a obisnuit Ioana cu mancatul din lingurita, dar acum nici nu o mai folosim. Avem un set de lingurite colorate din plastic de la Baby Nova, foarte bune. Crema Avene a fost putin peste 500.000, are 200 ml. pentru Raducu, cat de frumos a spus el mama

Anca Micaela Super faza cu mamama si tatata...

Claudia Sanatate multa fetelor! Ce draguta a fost Laura! Merita !

Dantje esti medic, sau n-am inteles eu bine? Observasem ca in ultimele poze e tarcul coborat, d-aia nu ti-am zis si eu lui Martijn, parca e un mic spiridus simpatic, il vad langa Mos Craciun

Ioana a mancat si ea biscuiti. L-a molfait putin si dupa a inceput sa rupa bucatele. S-a strambat toata cand le-a simtit in gurita, pe unele le-a scuipat afara, pe altele insa le-a mestecat si le-a papat. Nu cred ca se pot ineca, decat daca sunt atrasi de altceva si uita ce fac, altfel au instincte bune, dau afara ce ii depaseste. Oricum, nu trebuiesc lasati nesupravheati cand mananca sau beau ceva, orice.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

La multi ani Eva-Maria!
Rrox- unde gasesc blocatoare de sertare? chiar ma gandeam ca tb. sa existe si asa ceva...
Mamacita- esti o fericita la cat a dormit Alexut! La mine se trezeste de cand cu boala din ora in ora noaptea de ma tampeste, el atipeste dar eu sunt groaznic de obosita si probabil obositoare !
Fug ca Vlad urla in tarc sa-l iau! Scumpetea de el vrea doar la mama!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna seara, mamici, burtici si bb-ii!

Nu am mai intrat de cateva zile pe forum pentru ca am pregatit ziua lu'tati...maine are 30 de ani si azi am sarbatorit cu familia!

Multumesc Danna, Marox, An-k, Valenka pentru urarile facute!scuze daca am uitat pe cineva

Mersi si fetelor carora le-am lipsit!

Noi suntem asa si asa, Alexandra cred ca asteapta iar ceva dintisor, pentru ca de 2 zile nu mai vrea sa pape aproape deloc, azi a facut si un pic de febra, dar in rest e vesela, se joaca, rade...si...AM DESCOPERIT CA SE POATE MERGE SI INAINTE!!!!! nu numai in marsalier...e asa de draguta...se impinge cu piciorusele dar inca nu are suficienta dexteritate si aterizeaza in fata mai brusc, dar inainteaza spre telecomanda, cutii si alte cele pana cand le ajunge!

LA MULTI ANI EVA!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Coco se gasesc in magazinele cu obiecte pentru bebelusi, inclusiv farmacii si supermarketuri. Daca au biberoane, canite, lingurite, de obicei au si seturi cu blocatoare de siguranta pentru sertare, usi de dulap, frigider. Mai sunt si sigurante pentru prize (astupa gaurile) si pentru usi (sa nu le inchida si sa-si prinda mainile) si tot asa. Foarte utile. Cand bebe devine mobil trebuie inspectata toata casa (accesibila lui) si facuta sigura pentru bebe, ustensilele astea sunt numai o parte din ce trebuie. hippiotului!

Adseana La multi ani sotului! Si felicitari Alexandrei pentru deplasare!! sa-i iasa repede si dintisorul asta!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput