Bebelusi de martie - aprilie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Se vede ca e un mesaj telegrafic pe care va asigur ca l-am scris de 1km prima data si mi s-a sters tot .Va povesteam ce bine ne-am simtit de ziua lui Rana ieri, ca tortul a fost bun, cu exceptia blatului care mi-a iesit tare desi l-am insiropat, va mai spuneam ca ne-am uitat la Shrek 1 si 2 si eu am fost toata ziua fermecata de film, muzica si mesajul subtil, frumos si drag inimii mele.Va mai multumeam pentru cuv frumoase care mi s-au adresat Gabrianah, Nino, Alessia si pe care le meritatm fiecare dintre noi, eu m-am simtit mica mica, imi place cand citesc astfel de mesaje de lauda, dar ma si sperie si obliga in acelasi timp, iar eu tin sa fiu eu asa cum sunt, ca Sherk... OanaMc, draga de tine, ce nu faci tu pentru printesa ta? E bine ca ai schimbat placa si nu te temi de astefel de superstitii. E un joc, stiu prea bine, asta imi aduce aminte de mine, cand imi 'puneam un semn in gand' sa vad daca se intampla cum vreau eu...va pupmicuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

OanaMC, mai ai 6 mesaje pana la 1000.wow, ce zici de asta ? Te ajut sa-ti schimbi culoarea ?micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mamacita,am uitat sa specific,daca ii dau Letitiei ceva de rontait nu o las nesupravegheata nici o secunda si sunt foarte atenta cat de mari sunt bucatelele din gurita,oricum,daca sunt prea mari si ea considera ca nu se descuraca,le scuipa parca e setata ,e foarte grijulie cu propria persoana .
Despre scaunul de masa,intr-adevar,la 10.5 kg,ai nevoie de ceva solid .Leti e tare zbenguita,nu sta locului o secunda si din acest pdv am ales unul solid cu centuri de siguranta, sa nu aterizeze copilul pe gresie,Doamne fereste!

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Hai, inca 5 si o ajungi pe mamacita! Chiar ce culoare o sa-ti alegi ?micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

vai ce desteaptaaaaa sunt.....ha ha ha, tu aveai culoare...Insamna ca acum tre sa-ti alegi un nume! Scuze! Reformulez: Ce titulatura iti alegi?micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

DannaJ,cred ca v-ati simtit minunat la petrecerea Ranei.Ai o familie minunata.Cand ai momente grele in viata sa iti amintesti asta.
E exact cum ai spus,e un joc al mintii si mie imi place sa joc.Pana acum am castigat de cele mai multe ori
Ati vazut ca m-a intrecut Mamacita?!?! Pai eu am vechime mai mareeeee,dar se vede treaba ca ea a fost mai harnica.Oricum,astept pana mine sa imi primesc steluta,ca sa incep saptamana cu bine.Nu mai imi schimb glow-ul ca deja m-am obisnuit cu el si la titulatura inca ma gandesc.Daca aveti sugestii, le astept cu drag.

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Dana,nu ma mai provoca, ca nu vreau azi steluta!
Asta e ultimul mesaj pentru azi.
Hai zi, ce titulatura mi s-ar potrivi?

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

hmmmmm nu stiu inca, dar promit ca ma gandesc bine! Nu e usor ce-mi ceri sa fac:)!micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ce-i moda asta aici cu stelutele??
io-s membru din 2002 si ete ca tot matura sunt

danna, ma bucur ca v-ati distrat de ziua lu' Rana. I-a placut cadoul tau?

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

pai mai Andrruzza daca te mai chinui cu vreo 11 mesaje te faci si tu senioara

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput