Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Lavinia, craciun fara zapada, fara brad care sa miroase a brad, fara colinde prin vecini, fara nas si degete inghetate, fara taiatul porcului si prepararea tuturor bunatatilor... In primul nostru an aici am fost la un concert de colinde in parc si la I'm dreaming of a white Christmas m-a busit plinsul... uite ca-mi dau si acum lacrimile
Magazinele sint deja impodobite, brazi de plastic mai peste tot, incepe frenezia cumparaturilor dar... sufletul tinjeste dupa un Craciun adevarat ca acasa. De obicei Xmas este o sarbatoare de familie, toate curtile sint pline de rude si prieteni (cine are), mirosul de gratar si bere e peste tot. Noi ne vom intilni de ajun la niste amici si va veni mosul, apoi in ziua de Craciun mergem la alti amici. Daca e frumos vom merge probabil la plaja. Vom vedea, asteptam si o bebita craciunita sa vina pe 25, parca mi-e dor sa tin un bb nou nascut in brate.
Lali, cred ca ai fost foarte norocoasa cu bona. Fetele de la gradinita lui Gabita sint la fel, dimineata cind il duc ride fericit la toate, cred ca ii place atmosfera de acolo.
Carmina, eu am inceput sa ii dau lui Gabita vitamine pt bebei. Cica au gust de ananas... Din pacate mai sar cite o zi, dar am hotarit ca in fiecare an de ziua lui sa ii fac o cura de vitamine.
Gabry, ce vorbesti tu... Venezia, Firenze... unul din cintecele mele preferate e Firenze Santa Maria Novella al lui Pupo. As da orice sa mai ajung acolo, poate cind creste Burticic.
Cicatricea mea de la cezariana e ca o dunga alba, doar putin rosiatica pe la mijloc. Daca nu ar fi burtoiul sa o apese as fi chiar multumita..
Vad ca de cind am inceput sa scriu Gabi a si deschis un subiect nou. Sper sa nu am probleme cu postatul. Pupici si multa sanatate si intelegere va doresc

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput