Sex in trei
Raspunsuri - Pagina 6
denizel spune:
hai mai sinzi!!!! cand sa-ti raspund, editasi!![]()
da' tot iti raspund:
si
.
Ne asemanam!![]()
Hai ca ma intorc la bulion!![]()
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
marius spune:
Nu putem edita titlul topicului
Sex in 3,14 ?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
iren spune:
quote:
Originally posted by marius
Nu putem edita titlul topicului
Sex in 3,14 ?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Nu, da il putem edita ca Sex in 13, 14
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Tanya spune:
Ehe... ca tot veni vorba, am si io o fantezie pe care inca nu am pus-o in aplicare, si anume un party cu
si cu muuuulte muuulte fete
doritoare pe aici
?
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
iren spune:
Tanya, tu arunci nada, doar doar prinzi ceva, ha? ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by aniela23
pe mine sexul in 3 m-ar interesa dar nu cu un el si o ea, ci cu 2 barbati,de preferinta nici unul din barbati sa nu-mi fie prieten/sot ca m-as simti prea stanjenita, ci 2 barbati care-mi sunt, sa zicem, cunostiinete...
....si negri....
Mama de
Lara Celine
adrienne12 spune:
Chestia asta cu sexul in 3 (un barbat si doua femei) cred ca e visul oricarui barbat. Acum eu as visa la sex in 3 cu mine, Brad Pitt si Banderas dar daca spun asta deja va dati seama ca e mid-life crisis or something.... Asta e! nebunelele se fac in studentie, nu dupa ce ai barbat, cupil si pets. AM pierdut ocazia. Ah, recunosc e idee buna de business in Ro si aici sint case pt. exchange sexual desi bordelurile sint ilegale..
mihaelabebe spune:
quote:
Originally posted by Tanya
Ehe... ca tot veni vorba, am si io o fantezie pe care inca nu am pus-o in aplicare, si anume un party cusi cu muuuulte muuulte fete
doritoare pe aici
?
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
Pai asta ar insemna ca o faceti in familie si atunci e perfect...moral..
P.S.Sorry Marius,editat
kant666 spune:
ma intrebam urmatorul lucru: legea penala pedepseste tentativa in egala masura cu fapta. in cazul acesta se aplica???