Sex in trei
Raspunsuri - Pagina 5
aniela23 spune:
pe mine sexul in 3 m-ar interesa dar nu cu un el si o ea, ci cu 2 barbati,de preferinta nici unul din barbati sa nu-mi fie prieten/sot ca m-as simti prea stanjenita, ci 2 barbati care-mi sunt, sa zicem, cunostiinete...Bine-nteles ca asta este totusi o fantezie, nu cred ca as avea curajul sa o pun in practica (de exemplu cand venisera la mine baietii de la pompieri sa-mi monteze alarma de incendiu, si erau tineri, inalti, frumosi si incepusera sa bata apropouri m-am speriat de m-a luat naiba si i-am dat afara).Asa ca, nu stiu daca o voi pune vreodata in practica.Am avut si o mica incercare de sex in trei cu iubitul meu si prietena mea, dar cand am vazut ca-i pune ea lui mana pe piept am murit de gelozie si am trimis-o frumusel la plimbare.....
baby-boom spune:
...indeed sweet....
Tanya.....imi place franchetea ta!
Bye baieti si fete
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
liris spune:
si io intorc capul dupe fumei si nu-s lesbiana. sigur! ma uit pe Rai Uno la decolteurile si rochiile doamnelor (de altfel la barbati nu ma uit deloc), dar asa ... cu ciuda. doar ideea ca tipa admirata de mine ar intoarce capul inapoi sau s-ar putea apropia de mine ma
...
o tipa ofuscata mi-a zis (tinind in mina un Vanity Fair) ... "bey pe revistele de barbati (in afara de cele de specialitate) femei dezbracate, pe revistele de femei, tot femei?! io vreau barbati dezbracati". ha!ha! mai exista si esplicatia (unora) ca, corpul femeii e mai frumos. io nu stiu dc e asa ... corpul barbatului e doar diferit si e foarte frumos insa cu standarde diferite. dar sigur noi femeile nu am cumpara reviste cu barbati sumar imbracati ... om fi toate un pic lesbiene ... om fi toate masochiste?!
e interesant si swingers-ismul. pai dc vrei sa ti-o tragi cu alt tip ce nevoie ai de asistenta sotului si a sotiei celuilalt?! e mai kinky asa?!, sau e mai putin pacat?! sa fim seriosi. pur si simplu ii spui sotului Honey don't wait me tonight, I'm gonna be late ... si la treaba. cu asumarea consecintelor.
chestia asta cu spune-ne ce ai simtit tu sa stim ce pierdem ... daca afli o opinie nu inseamna ca stii ce pierzi. opinia pe care o auzi/cetesti in vreo revista este pur personala. fetele fara orgasm, care citesc subiecte in care alte fete isi povestesc multiorgasmele ...nu inseamna ca-l experimenteaza, nu inseamna ca sunt capabile sa-l inteleaga ... nooo. se discuta de fapt despre niste chestii asa de intrinseci ... ca de ceva foarte empatic. dar nu-i nicidecum.
cred ca sunt foarte rare persoanele care fac three, four-somes din convingere si nu din curiozitate sau din incercarea de a complace partenerul. cine o face din placere genuina, muy bien ptr el. restul ... io zic ca sunt atitea lucruri de facut pe lumea asta, ca nu merita sa ne complicam viata.
parerea mea. dar don't mind me, me grumpy...
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by carmenp
daraeeeel, daca strici subectu` te-mpusc, pin-acu n-am facut-o da` acu nu mai scapi
![]()
Hai ca nu il stric.... pe cuvant de pionier
!Uite, sa vezi ca il ridic pe o noua treapta a provocarilor:
quote:
Originally posted by Tanyaquote:
Originally posted by brendamitran
Dar cineva dintre cei care au facut-o nu ne povesteste si noua cum e? Macar sa stim ce am pierdut......
BRENDA
Ce sa povestim? Hai mai bine sa-ti arat ce si cum...PM me
Tanya
Fetelor, sunteti puse pe fapte mari
? Sunteti sigure ca vreti sa treceti mai departe de etapa cu povestile ? Cand terminati, sa stiti ca noi stam kuminti
si asteptam niscai poze.....
!Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
DARAEL spune:
Cred ca va fi ultima mea postare la subiect..... ca sa nu fiu impusca, of course !
Am vazut ca s-au descris aici pe larg toate variantele sexului in 3,4, sau mai multi..... dar eu va spun ceva. Din cauza vitezei la clicarit, ati uitat cea mai raspandita forma de sex in 3:
EA + EL + Sfantul-Vibrator-caci-cu-el-sexul-e-mai-usor
!
Va doresc sa aveti parte de o Viata plina de bucurii non stop si de orgasme multiple !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
BadKarma spune:
Cea mai mare problema, cum spuneam, este gasirea unei persoane potrivite. Daca ar fi sa o facem in trei, as vrea sa nu fie o tipa total straina, pentru ca n-ar exista intimitate, probabil ca m-as simti aiurea, inconfortabil. Pe de alta parte, nici o prietena foarte apropiata nu cred ca m-ar aranja, desi cred ca as prefera ipostaza asta in locul unei straine. Sigur, raman cunostintele de pe internet - dar poti fi oare sigura ce/cine se ascunde in spatele unui nick? Daca e o colega de serviciu? Sau o prietena a parintilor? Sau verisoara de-a 7-a a lu' sotu'?
Greu... 
lucia1 spune:
Buna!eu sunt o familista convinsa,asa ca eu nu sustin ideea cu "sex in 3".Eu cred ca miu-as ucide sotul daca as sti ca ma insala.Eu spun ca experienta"sex in 3"e bine sa o faci cand nu esti casatorita,ca risti sa-ti pierzi casnicia cu astfel de fantezii.Sincera sa fiu,cand
sunt un pic mai rea la capitolul
,dar in 3 nu mi-a trecut prin cap
.eu va spun sa nu incercati aceasta experiente cand sunteti casatorita.Incercati cand sunteti "libere si independente".Pupici!

catalynaa spune:
Eu nu am incercat si nici nu ma bate gandul..Pur si simplu nu as suporta sa ma uit la cealalta EA cum ar pune mana pe grasu' meu
.
Nici el nu mi-a zis ca ar avea vreo fantezie de genul asta...asta nu inseamna ca ii condamn pe cei care o fac.
Fiecaruia cum ii place,cu cine si cu cati(e) ii place.
cata