dupa...
Raspunsuri - Pagina 3
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by iren
Mah, io pun pompa de kiuveta, dau de citeva ori shi scot mishcaretzii, da nu-i arunc, ci ii tzin la frigider ca sa-mi prepar crema de fatza cu ei.
Am voie sa fur reteta si sa o postez la urmatorul subiect despre tratamentul contra acneei rebele
?Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
noemi marian spune:
Mey,aia cu pompa de ghiveta e buna!
Noi folosim cauciuc asa ca-mi va fi mai usor.Am si recipient pt crema.![]()
De-a serioaselea acum.Pe mine m-a invatat o doamna mai in virsta,care la vremea ei a fost prostituata,ca e cel mai bine sa te speli cu jetul de la dus,dupa ce scoti para.FAra presiune prea mare ca cine stie....ajungi sa-ti speli ochii!
Noemi
iren spune:
quote:
Originally posted by noemi marian
Mey,aia cu pompa de ghiveta e buna!Noi folosim cauciuc asa ca-mi va fi mai usor.Am si recipient pt crema.
De-a serioaselea acum.Pe mine m-a invatat o doamna mai in virsta,care la vremea ei a fost prostituata,ca e cel mai bine sa te speli cu jetul de la dus,dupa ce scoti para.FAra presiune prea mare ca cine stie....ajungi sa-ti speli ochii!
Noemi
Am acu in fatza okilor o imagine in care intra apa pe jos shi iese pe ureki, cu volta

, ca la statuile alea din parc cc care fac pipi Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
descintec spune:
quote:da' nu te gadila pe fata, soro?
Mah, io pun pompa de kiuveta, dau de citeva ori shi scot mishcaretzii, da nu-i arunc, ci ii tzin la frigider ca sa-mi prepar crema de fatza cu ei.
Iren dubla mamicaBogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

DARAEL spune:
quote:
Originally posted by descintec
da' nu te gadila pe fata, soro?
Nu cred ca este cazul
Conform ultimelor studii medicale stiintifice randomizate pe 10897 subiecti care au folosit aceasta crema minune antiacneica, nu s-au semnalat iritatii, mancarimi / prurit local.......
Gurile rele au spus ca la microscop s-a vazut ca nu au fost mancarimi pentru simplul fapt ca
folositi stateau linistiti bronzandu-se pe burta
...., dar purtatorii de cuvant ai companiei producatoare de crema au negat vehement aceste zvonuri...... Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
iren spune:
quote:
Originally posted by descintecquote:da' nu te gadila pe fata, soro?
si Julia turbo
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
_
Sapte dintr-o lovitura!
Deoki, nu, ca ala nu-i gidilat, e masaj contra ridurilor
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
carmenp spune:

pe vremea studentiei mele pompa cu coada de lemn se folosea la altceva, cine a stat in tudor la vremea aceea poate-si aminteste de tipa aia care a murit in buda, in timp ce facea sex cu pompa proptita-n usa, o tipa i-a deschis usa ...
quote:
Originally posted by irenquote:
Originally posted by noemi marian
Mey,aia cu pompa de ghiveta e buna!Noi folosim cauciuc asa ca-mi va fi mai usor.Am si recipient pt crema.
Noemi
Am acu in fatza okilor o imagine in care intra apa pe jos shi iese pe ureki, cu volta, ca la statuile alea din parc cc care fac pipi
si Julia turbo
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
descintec spune:
quote:daca nu mi-ar fi teama ca imi intra in urechi - si nu suport sa imi intre ceva in urechi! - as folosi reteta.
Originally posted by irenquote:
Originally posted by descintecquote:da' nu te gadila pe fata, soro?
si Julia turbo
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
Deoki, nu, ca ala nu-i gidilat, e masaj contra ridurilor
si Julia turbo
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
lucia1 spune:
Iren,ce pastrezi tu la frigider ca nu am inteles?spalaturile cu irigatorul nu sunt deloc recomandate danna.mai bine da fuguta la doctor si spune-i prb ta.Pupici!