dupa...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by olguttza

quote:
Originally posted by dpop

daca tot s-a deschis sobectu, cele care nu folosesc prezervativ, cum scapa de "substanta" ? o lasa sa se scurga singura de-a lungul unei zile? ca de iesit, nu iese toata imediat, chiar daca te ui pe wc... voua nu vi se pare macar putintel gretos?

Scuzati obraznicia, da in caz de sex oral cum e? adica, de ce sa mi se para gretos, atata timp cat "substanta" nu e in totalitate a celuilalt?! Plus ca, daca-ncepi sa gandesti asa, nu devine din ce in ce mai gretos? si-atunci, ce faci?

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

"noi2" practicam cu spor si aceste sporturi.si nu mi se pare in nici un fel..nici gretzos..nici scarbos nici..in nici un fel..poate doar placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by danna2002
"noi2" practicam cu spor si aceste sporturi.si nu mi se pare in nici un fel..nici gretzos..nici scarbos nici..in nici un fel..poate doar placut.

Nici mie!!!!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mah, io pun pompa de kiuveta, dau de citeva ori shi scot mishcaretzii, da nu-i arunc, ci ii tzin la frigider ca sa-mi prepar crema de fatza cu ei.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

quote:
Originally posted by iren

Mah, io pun pompa de kiuveta, dau de citeva ori shi scot mishcaretzii, da nu-i arunc, ci ii tzin la frigider ca sa-mi prepar crema de fatza cu ei.

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Dupa sex oral,curat bine gura (asa mi se pare normal,fara sa fie vorbab de scarba,ci doar de igiena,mai ales ca am un bb pe care il pupacesc),asa ca si zona genitala mi se pare ca trebuie curatata bine... nu sa las sa se curete pe parcursul zilei....asta ar insemna sa ma simt zilnic ca in perioada cu musafiri...avand in vedere ca sexul il facem zilnic sau poate de mai multe ori pe zi (sau poate mai rar),ar insemna sa stau non-stop cu un tampon in chilot,sa nu se scurga direct pe chilot.Sau poate imi spuneti voi cum sta treaba,...eu una nu ma pot lumina singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu-Cat spune:

Ufa, mie nu mi s-a parut niciodata o treaba asa de complicate, si o practic cu succes din liceu... Si daca atunci nu mi-era scarba (deloc)...
Dupa oral... beau apa. Daca partenerul meu e curat, nu vad ce "creste" acolo (mai ales pe penis si in jur, ca sperma e practic aseptica) mai periculos decat ce avem pe maini, fata sau gat... Mai ales ca zonele astea sunt expuse tot timpul la germeni straini...
Dupa sex "normal" fara prezervativ, folosesc mai intai servetele (am mereu langa pat) dupa care "finisez" cu servetele umede de bebe (pampers sunt cele mai bune pt mine). Daca nu am mai facut dragoste de mult si e mai multa sperma, merg la baie si iese absolut tot... e adevarat ca am un vagin mic si muschi pubo-cocciginei puternici si pot "impinge" resturile afara... Dar niciodata nu mi s-a parut scarbos. Iar daca raman intinsa in pat si stiu ca nu a fost multa sperma (simt si eu si el asta) nici nu mai e nevoie... umezeala se resoarbe si resturile se elimina normal, prin secretiile zilnice.

Apropos, stiati ca vaginul este singurul organ omenesc care se curata singur inafara de ochi? Femeile sunt o minune

Danna, mergi neaparat la un control. Si eu am avut problema asta la un moment dat si s-a dovenit a fi o micoza ca urmare a unui tratament cu antibiotice (ulterior mi s-a reconfirmat ca sunt foasrte sensibila la antibiotice si trebuie intotdeauna sa le combin cu antimicotice). Si era foarte "discreta", nu a iesit decat la microscop, nu erau semne evidente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

M-ati innebunit cu sexu oral,mai era un subiect cu sexu in 3,4,5,6,7.Da ce inseamna asta Domne?Prostitutie?Doamne ce perversitati.....

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Ma omori! Era sa ma-nnec cu cafeaua tuu.

Adela , mamica de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61389" target="_blank"> Mos Craciun pentru Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

quote:

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Total off-topic, ce imaginatie!
Am ras cu lacrimi...

Delia, Codrin si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

...asta da idee geniala cu pompa de chiuveta...cat despre folosirea irigatorului zilnic e adevarat ca distruge flora interioara chiar daca folosesti acolo niscaiva ceaiuri...eu adopt metoda prezervativului asa ca ajunge toaleta externa...poate trebuie intrebat totusi un ginecolog pentru cele care au nelamuriri...

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput