Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bicule, n-am uitat-o, dar nu stiu unde e bay area asta a ta...spune-mi statul, orasul si ora ta

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

bicule, graficul mi-l face un program (stiu sa fac si manual cu cartea de efemeride langa mine si rigla, dar imi ia 3 ore un desen de astrograma:)). Interpretarile sunt ale mele, 80% din memorie, 20% din cele 5 carti pe care le am. asta e farmecul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap poate ii face Andrei figura doctorasului si isi face aparitia in we asta! Ce zici?

Lordra puteam sa pun pariu ca esti Fecioara la cat de pragmatica esti/te declari. Si mama mea a fost Fecioara si era si ea "cu picioarele pe Pamant"

Buluuuuuci bine ai venit!!! Ne-a fost dor de tine!!

Anda poate ai timp sau chef sa faci o astrograma la alegere la una din fetitele mele: Natalia sau Silvia, nascuta pe 18 februarie 2002, ora 16.10, tot la Giulesti, pe masa din dreapta . Daca e ceva f f nasol, vreo boala f grava, etc, mai bine nu-mi spune. OK?

Anda m-ai facut sa rad cu Natiiiii

Bic bestiali aia cu extreme parenting!

Unde sunt pozxele lui Noki? Si eu vreau sa le vad!

Doamne fereste [red[Mirabilis[/red] noarmal ca cu apa de la cada!!! Si pe Silvia o spal la fel de cand s- anascut si e OK

Pup, s-a trezit Nati si vrea lapte DE URGENTA!!!

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

am venit si noi de la doctor. dilatare 3 si copilul in pozitie- adica cu capul inainte.Parerea lui e ca mai sta, dar nu garanteaza-cica sa tina sotul rezervorul plin. Oricum eu as vrea sa nasc week-end-ul urmator - sotul lucreaza 10 cu 4, deci saptamana care vine va fi acasa de vineri pana luni- asa ca mi-am propus sa o iau incet saptamana asta si doar catre sfarsit sa ma apuc de curatenie generala si alte nebunii...

bic-fiecare cu piticutii lui, ce sa te faci...probabil ca traiesc intr-un cartier ca al nostru unde se numara pungile de gunoi.

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-36

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu ... chiar imi certam sotul ca n-a prea vrut/stiut sa-mi faca poze in care sa se vada burtica cum trebuie. Dar de-acum nu mai e nici o problema, nu mai are cum sa nu iasa in poza .

Bic, extreme parenting-ul asta e ...
Si dupa aceea, cand mai cresc, ce fac copii, de cate ori aud apa curgand... ???

Mergi la inceput

mama di tutti, pt. ca ai fost modesta:)) si ai zis ca pt. una dintre fetitze, la alegere...iata-le pe amandoua: MARE diferenta intre ele:

Rezumat astrograma silvia, 18 feb 2002 bucuresti, 16:10

Varsator cu Ascendent in leu.(ultimul grad din varsator si ultimele minute, deci, in general, personalitatea are si influente din pesti)

Bun matematician si negustor, tendinta spre viclesuguri comerciale. Se va asocia cu persoane importante de la care va avea de castigat. Probabile mai multe casatorii, chiar adulter (daca tara o cere). Amatoare de amoruri, se va casatori (cel putin o data) din interes. Sotul (sotii) vor fi bogati. Ea va avea mare nevoie de libertate in relatia matrimoniala. Va dispretui convenientele si va efectua calatorii bruste si pe distante scurte si pe distante lungi. In cariera se va bucura de popularitate, dar apare un aspect asemanator ca in astrograma lui Andrei al Cristinei, adica labilitate vvis-à-visde alegerea profesiei, de relatiile cu colegii si sefii.Isi urmareste cu tenacitate scopurile, va beneficia de prieteni foarte PUTERNICI SI INFLUENTI care o s-o ajute tot timpul. Va castiga si bani de pe urma lor. Banii vor fi din ce in ce mai multi in partea a doua a vietii. Banii nu-I va face ea, nu-I va castiga ea, ei vin mai mult prin prisma relatiilor pe care le va avea. Adica are noroc la banii altora. Are determinare sa-si foloseasca talentele creative. Viata amoroasa va fi traita intens dar deseori frustrant. Isi asuma orice riscuri pentru ca vrea totul sau nimic. Poate face obsesii pentru unii barbati, dar si barbatii vor face obsesii pentru ea. Copii ei vor fi incapatanati. Cam visatoare la serviciu, ii trebuie un job in care sa-si foloseasca imaginatia, altfel se va simti ca la inchisoare.

Rezumat astrograma natalia, 28.10.2005, bucuresti, 10:15 a.m.

Frumoasa, fermecatoare, inzestrata cu aptitudini artistice. Hotarata, putin incapatanata. Va dobandi functii de conducere, va fi curajoasa si razboinica la serviciu.De data asta avem, aproape sigur, o singura casatorie si va fi fericita. Sotul Nataliei nu va fi bogat. Va beneficia de noroc, slujba va presupune si calatorii la mare distanta, iar banii (care nu-I vor lipsi) ii va face singura, prin munca. Va castiga mai bine decat sotul ei. Insist pe faptul ca va detine functii de conducere, acesta este un aspect 100% sigur. Una din putinele asemanari cu sora-sa este ca nici ei nu-I lipsesc prietenii importanti care o vor sustine si o vor ajuta. As zice nu ca sunt posibile, ci aproape sigure functiile publice, guvernamentale. Calatorii comerciale in strainatate. Mare activitate intelectuala secreta, in sensul ca, in ciuda aparentelor fermecatoare si mondene, ea este, de fapt, foarte introvertita. In afara de ideea pe care o expune, ea mai are inca cinci pe care le-a derulat in minte in ultimele 2 nopti albe. Insomnii din cauza activitatii cerebrale. Afectivitate moderata si echilibrata. In astrograma ei apare faptul ca va avea rude excentrice (asta este sora-sa). Si ea va fi originala dar nu ca silvia. Are inclinatii poetice sau de fictiune si poate, din cand in cand, pierde contactul cu realitatea. (silviei nu I se poate intampla asa ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

fetele, scurt si eu aici!!!
v-am zis eu ca de obicei presimt chestiile proaste?? si ca we asta trebuia sa se intample ceva?! credeam ca nasc... (bine, we abia a inceput!!)
dar.....
avem un vecin, 4 etaje mai sus, (et 7) care azi s-a apucat sa darame pereti... ce-a facut, ce n-a facut, cert e ca la mine peretele cu tevile verticale e ud... trimit una bucata sot... in sus pe coloana sa vada ce si cum... toti deasupra noastra erau fericiti, la ei nimic... peste juma' de ora vine ala de deasupra mea, ca ii refuleaza canalizarea... aia de deasupra ei... si ea... si ca ea a auzit cazand diverse chestii pe coloana azi...
administratorul ca asta nu e inundatie, el nu opreste apa...
acum cica baga sarpele sa desfunde...
is taaaare curioasa ce urmeaza... daca incepe sa iasa apa si la mine am pus-o.
oricum baia mea e iar inundata (si ieri ma chinuiam sa-l conving pe tati sa refaca tavanul dupa inundatia de sapt trecuta!)...
ce lipseste?? ziceti voi...bomboana de pe coliva.... sa nasc!!!

Cristina 37+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Anda, daca-ti dau si eu datele, poti sa-mi faci si mie astrograma Ralucai? Te rog muuult de tot! S-a nascut in Pomona, California, la ora 15:32, ora locala. Iar Andrei (Big Brother acum) s-a nascut la Bucuresti, pe 10 aug. 2000, ora 10:55. Multumesc mult! Stiu ca esti ocupata, ca toate mamicile vor, dar eu nu ma grabesc, poti sa scrii cind ai tu timp, nu-i zor!

Bic! Am nascut la Pomona Valley Hospital, in Pomona, la 6 mile de Ontario, care, desi oras mare in zona, nu are spital propriu!!!
Poate au avut acelasi responsabil cu aprovizionarile in timp, de aici paturicile identice.

Stii ca middle name-ul meu Smarandita, sint cumva tiza cu printzesica ta. Mie mi-au dat numele ai mei parinti dupa bunica mamei, mare coana mosiereasa. Nu prea l-am folosit, adica ceilalti nu prea m-au apelat pe acest nume, fiind middle.

Inca nu pot sta la calc. mai mult de juma' de ora, de abia am timp sa-mi iau mail-urile si sa va citesc, dar voi povesti mai incolo si experienta nasterii Ralucai, desi nu una dintre cele mai incurajatoare de povestit. Daca vreti, nu va zic nimic, ca sa nu se sperie mamicile ramase "in cursa".

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

simina, eu una nu ma sperii chiar asa usor... fetele depinde ce zic...

episodul 2 la inundatie. cica au bagat sarpele pe canalizare, de bine de rau nu le mai refuleaza alora de deasupra mea... da' mie mi-a iesit apa printre placile de faianta... restul curge si picura linistit

Cristina 37+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

siminaf, povesteste-ne nasterea, ca nucred ca ne mai sperie nimic:)) macar sa stim la ce sa ne asteptam, in unele cazuri. Astrogramele copiilor ti le fac, dar nu azi sau maine. Acum mi-am deschis mail-ul si surpriza: mai multe cereri, de la mai multe fete. In seara asta mai am niste treburi prin casa, mai intru pe forum, dar asa sa mai citesc si sa scriu ceva, maine am vizite si o zi de nastere seara, asa ca va fac tuturor duminica si luni. promit ca nu uit pe nimeni, s-a notat, si cererile de aici si de pe mail.

Mergi la inceput