Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
anamari spune:
cristina-si eu sper sa se usuce...
bbalinus-pozitia mea ideala e pe partea stanga cu plapuma intre picioare...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-36
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
ela27oana spune:
buna fetelor,
am nevoie de ajutor,voi a-ti luat mameloane de silicon pt alaptat?daca da cum sunt merita sa le folosim?
si de unde a-ti cumparat voi scutece pt bb?
felicitari mamicilor de pana acum
si nastere usoara celorlalte
noi avem 38 si 2 zile si la eco se pare ca mai avem de asteptat
Ina869 spune:
Dineutza 9 zile…chiar ca mai ai putin pina sa-l tii in brate pe bb Luca!
Cora si su stiam ca muraturile provoaca aciditate si pot da colici bb-lor .
Alina , Gandacel, Ancaloredana, bafta sa nasteti curind!
Lavi02 chiar ca este dublu prilej de sarbatoare ptr. tine; ce super ca Nati creste bine in greutate, poti sta linistita.
Maria Alexia, foarte frumoasa odaitza de la muzeu.
Eu visez ca,atunci cind voi iesi la pensie sa-mi fac o camarutza impodobita numai cu obiecte folclorice,gen muzeu: ii, strachini ,ulcioare, linguri de lemn, obiecte din lut…este o dorintza mai veche. Deja am colectionat niste strachini, ii, ulciorase,vase din lut, dar mai am pina sa-mi organizez totul asa cum vreau eu, imi trebuie timp, inspiratie, si nu in ultimul rind…mai multe plimbari prin Romania.
Anda sper ca ai avut un timp placut la petrecere!
Astazi am primit un pachet de la ai mei (vor sa pastreze traditzia asta in fiecare an si-mi trimit cadouri de ziua mea , a lui George si inainte de sarbatori) desi i-am rugat de milioane de ori sa nu mai cheltuie banii…au vrut sa primesc pachetul inainte de a naste fiindca mi-au trimis, printre altele , o papusica frumoasa pe care vor sa i-o daruiesc lui bebelusha. Am ramas muta de uimire fiindca exact aceiasi papusa am vrut sa-i cumpar bebelushei saptamina trecuta, cind am fost cu George in Mississauga, dar el mi-a spus ca are camera atit de plina incat o sa calc peste ele si tot mie o sa-mi fie incomod sa le mut dintr-un loc in altul,asa incat m-a convins.
Am primit fiecare cadouri si cite un card ( eu , George si bebelusha) si am fost atit de impresionata incat am plins cu lacrimi de crocodil cind am citit ce scria pe cel destinat bebelushei:
“ Eu sint o papusa de carpa si am venit sa o intampin pe cea care toata viata imi va fi prietena; nu am nume si as dori sa-mi dati voi unul inainte de sosirea prietenei mele ca sa ne putem prezenta.
Eu am sa va iubesc si pe voi, dar as vrea sa fiu prietena nedespartita a fetitzei voastre; vom vorbi amindoua, ne vom spune tot ce avem pe suflet, ne vom tine de urat zi si noapte, abia astept!
S fiti sanatosi, bine v-am gasit si sper sa ma primiti in sanul familiei voastre!
Papusa de carpa”
Am inceput sa dau apa la soricei din nou ; revin mai tarziu.
Va pupicesc dulce,
Ina si bebelusha impresionata 37
Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png
alexandrina spune:
Ce papusa prietenoasa, Ina. Ai o fetita tare norocoasa.
Mamicile care ati nascut la 37-38 saptamani, la ultimele eco cum se prezenta bb din punct de vedere al dezvoltarii? Aceeasi intrebare pentru cele care aveti zilele astea dpn.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
ancaloredana spune:
Ina 869....multumesc ptr. urari .Sper sa fie o nastere usoara si asta le doresc tuturor fetelor de aici care urmeaza
39+6
Siminaf spune:
Cine stie sa-mi zica si mie cam pe cind se reaseaza hormonii astia la normal, ca eu tooot dau apa la soricei cind vad/aud cite ceva! Si la papusa Inei am plins, si la subiectul ala de la generale, cu direrentele intre viata dusa de unii si de altii... amariti... etc. abia acum mi-am mai revenit!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Ina869 spune:
Alexandrina, Ancaloredana, Simina
Aceasta este papusa Emma - asa ne-am decis sa o numim, ca sa-i fie lui Rachel usor de pronuntat
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=445336285&photoID=502862672&security=QQCXIx
Ina si bebelusha rasfatzata 37 ( fix!!)
dordia2000 spune:
Buna seara burtici si mamici!!!
Am revenit si eu pe forum, am citit tot dar nu prea am avut timp si chef sa scriu.Iar m-a cuprins o pasa proasta, nu am chef de nimic, parca nu urmeaza sa nasc, nu simt nimic si ma sperie acest gand. Bb misca de zor de vreo 2-3 zile, cred ca nu prea mai are loc, se mentine sus in top si o sa vedem luni daca are chef sa ne intalnim. Eu m-am pregatit oarecum pentru marea intalnire, m-am epilat dar nu am suportat sa ma faca de tot asa ca maine sau poimaine o sa incerc operatiunea lama!!! Sper sa imi reuseasca!!!
Lavi02 felicitari pentru Nati, si multumesc pentru invataturile pe care ni le oferi pe forum.
Cristina sper sa se rezolve problemele cu tevile si sa nu fie cazul de sparturi sau mai stiu eu ce!! Iti tin pumnii sa se rezolve repede!
In rest ce sa va spun decat ca va citesc dar de scris mai rar. Luni ma voi duce la control si o sa intru sa va spun cum stam!
Va pup si o seara placuta!!!
Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000
anda77 spune:
ina, ai mail.
am revenit de la "sindrofie", a fost ok mai putin durerile de spate care m-au fortat sa plec mai repede.
sunt aici, va citesc si nici somn n-am, dar lucrez la astrogramele comandate de voi:))
http://community.webshots.com/user/anda1977
RaluD spune:
Buna, fetelor, am revenit si noi pe forum!
Intre timp s-a nascut papusica noastra, Ioana Florentina, pe scurt Ina.
Felicitari tuturor proaspetelor mamici si bafta celor care urmeaza sa nasca!
Ioana Florentina s-a nascut pe 31.10, la ora 10:27. E o scumpete mica, e sanatoasa, foarte cuminte si mancacioasa.
Am nascut-o prin cezariana, pentru ca la Emi am facut cezariana si, desi problemele pe care le-am avut la Emi nu au mai aparut acum, mi-a fost frica sa nasc normal.
Emi se poarta foarte frumos cu ea, ma ajuta s-o schimb, o mangaie, ii da suzeta, o inveleste, azi chiar i-a dat de mancare... oops... cateva firimituri de paine... am zis ca fac infarct, dar kupilu' era bine intentionat, ce sa-i faci.
I-am explicat ca nu e voie, ca Ina e mica si ea papa doar laptic si pare sa fi inteles.
Ne luptam sa scapam de pampersi ca de, acuma suntem fetita mare. Nu prea am succes, ea stie foarte bine care-i treaba, dar nu o intereseaza. Trebuie sa gasim o metoda de "santaj pozitiv", ca fata mea nu raspunde la constrangeri, nu te intelegi cu ea decat cu vorba buna. Daca nu vrea sa faca ea ceva, nu face, poti s-o spanzuri cu capu-n jos. Dar daca ii explici, intelege dom'le. Si colaboreaza.
Aia mica e super dulcica, papa de numa', doarme bine, colici nu avem DELOC. Am luat Sab Simplex de la 5 zile, preventiv, si luam in continuare. A avut un singur episod de colici, alaltaieri, cand nu a luat Sab-ul regulamentar, ca sa nu "indopam copilul cu medicamente". Si rezultatul a fost... urlatooor, asa ca am revenit la Sab Simplex.
Mamicilor care aveti 2 fetite, vi se pare si voua ca sunt f diferite? Incepand cu aspectul fizic si pana la caracter. Bine, acuma nu poti sa-ti dai seama prea bine, dar totusi, ceva-ceva se vede. Mi se pare ca Ina este mai "rapida" ca Emi, parca e mai spirt, desi nu e agitata. Parca se dezvolta mai repede sau poate am uitat eu...? Emi are okisorii verzi si rotunzi, Ina ii are foarte migdalati, sotul meu si mama cred ca vor fi albastri, ca ai sotului, pentru ca devin mai albastri pe zi ce trece, in loc sa se inchida la culoare. Etc.
Nu-i dam prea multa atentie Inei, ca sa nu fie Emi geloasa si pana acum, "functioneaza". Daca trece perioada asta si apuca Emi s-o indrageasca, am scapat. Emi e f constanta in sentimente.
Na, ca am scris o gramada.
Inca o data, bafta fetelor care urmeaza sa nasca! Si un pentru bblushii deja nascuti si mamicile lor.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina