Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_alinus spune:
Neatza burtici,
Hai cine imi ia locul la nascare ca eu nu sunt nici azi gata....Si cred ca trebuie sa cam raresc si plimbarile ca mi s-au umflat gleznele ca niste gogosi, am facut niste edeme de toata frumusetea!
De vreo 2-3 zile fac si bai relaxante calde si tot nimica
Iar nu apuc sa va raspund la fiecare, asta e, intru putin si nu am timp!
O zi insorita va doresc ( aici e cam gri azi, sper sa nu ma deprime),
Alina si Bebitza Amalia 39+
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
Ina869 spune:
Eh, ma laudam mai sus ca mi-au trecut insomniile…mai bine taceam, ca mi-au revenit inapoi, dar tot am impuscat vreo 4 ore de somn asa ca sint bine.
Anamari atunci iti doresc sa nasti cind vrei tu, ca sa scapi repede.
Cristina, asa se zice si aici “un necaz vine intotdeauna in trei” dar in cazul tau Iris ar fi o bucurie daca nasti, desi sa speram ca o sa mai stea putin la caldurica, pina se rezolva cu inundatiile, tevile, etc.
Buluci tu la medic veterniar te duci sa nasti?
Cora am crezut ca sotul tau este impotriva cumparaturilor inaintea nastetrii lui bebe, deci tu erai de fapt…oricum, bine ca a cumparat, asta-i important, sa ai pe ce pune mana dupa ce se va naste Andrei, doar nu vrei sa-l tii dezbracat.
Alina ai incercat varianta propusa de Dienutza sau ai prea multi musafiri prin zona si nu se poate?
Astazi avem 37 s si cf. graficului de mai jos as mai avea exact 3 pina la termen...sint tare curioasa sa vad cand se va naste babelusha.
Eu oricum am ce face din plin pina vine ea, nu o sa ma plictisesc.
O zi buna la toate,
Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png
Ina869 spune:
Anda, te-am visat asta-noapte! Nu ti-am vazut fatza, dar stiam ca esti tu; actiunea se petrecea pe undeva prin Frantza, eram amindoua pe un imens stadion unde trebuia sa inmanam niste premii unor sportivi, atmosfera era superba, glandoare, rochii gen Oscar, lume multa, sampanie, etc.
Sper sa fie de bun augur!
anda77 spune:
ina, ce-i cu tine aici?! du-te imediat in pat! nu e noapte la voi, am innebunit eu? Chiar, cat e ceasul in toronto?
bb alinus, nu cred ca e imbulzeala azi sa-ti luam locul la nastere...
glezna s-a mai desumflat azi-noapte, dar nu de tot, iar acum simt cum se umfla iar! ar trebui sa stau numai lungita, dar cine poate...
http://community.webshots.com/user/anda1977
anda77 spune:
uau, ina, dar ce activitate onirica ai...eu nu prea am vise spectaculoase, ale mele sunt cu multe animale de obicei si se refera la situatii din viata mea. in general, daca nu le uit, visele mele imi dau raspunsuri...Sa stii ca EXTREM DE RAR visele anunta lucruri referitoare la terte persoane. tot ceva despre tine vrea sa-ti spuna subconstientul. oricum, sper sa-ti port noroc..
http://community.webshots.com/user/anda1977
Ina869 spune:
Anda, cind m-am trezit era vreo 4,30 acum este ora 6 ...
Pai ce sa fac, daca nu am somn!
Ina si bebelusha somnoroasa 37 ( fix!)
Ina869 spune:
...si zici ca ceea ce visez nu ar putea afecta terte persoane? pai cum sa explic perlele pe care le-am visat; trebuiau date Cristinei si ea a avut probleme ieri ( perlele sint prevestitoare de lacrimi, dupa cate stiu eu) sa fi fost o coincidentza?
In ultimul timp am vise legate numai de nasteri, fete de pe forum, acestea sint subiectele "arzatoare".
Ti-am trimis mai devreme un mail, sper ca l-ai primit.:)
Stiu ca ai o zi aglomerata astazi,sa fie cu spor si bucurii.
Pupicei multi,
Ina si bebelusha 37
dienutagraviduta spune:
salut, fetele !
intru si eu in cea mai mare viteza , ca am prins un calculator liber ... al meu a crapat, d-zeu sa-l ierte, asa ca nu prea stiu daca o sa mai pot sa intru asa des.
vineri am aflat ca luca se va naste pe 21.11.2005, si ca deja are 3100 g la ecografie.
deci amr 9 zile cu adevarat; nici nu imi vine sa cred ca mai e asa putin ...
va sarut si sper sa mai pot sa intru si eu pe forum saptamana asta, ca e ultima, si cred ca va fi si cea mai lunga ...
corap spune:
maaaai, da'ce liniste-i pe-aici. noroc cu ina, care e activa in toate schimburile .
eu nu prea stiu ce sa va spun, in afara de faptul ca nu mai am rabdare. abia astept sa vina luni!
hei, ma lamureste cineva si pe mine daca e voie muraturi la alaptat au ba???
C & bbandrei
Gandacel spune:
Anamari, parerea mea este ca efortul fizic pe care il faci acum e mai mult un fel de gimnastica si te poate tine in forma. Nu cred ca o sa nasti mai devreme, decat daca cine stie ce prostii faci. Asa, cu multa grija, e chiar bine sa fii activa si cu muschii tari!
bb_alinus, tu chiar crezi ca ti se umfla gleznele de la plimbare? Stai linistita, in nici un caz! Daca STAI in picioare ti se umfla... Secretul e sa te misti, iar cand stai, sa stai cu picioarele in sus, nu atarnate. Mie de exemplu mi se umfla cand ma spal pe fata, dinti, fac dus... Ca stau prea mult in picioare. Dupa care se desumfla. Am niste gleznute delicate, de domnisoara, desi maine ar trebui sa nasc...
Abia astept sa mai citesc din experientele fetelor care au nascut de curand. E taaare folositor. Sper sa ma alatur si eu cat de curand mamicilor cu bebei de schimbat si spalat.
Va pup pe toate!