irigator

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

quote:
Originally posted by carla2005

Fetele va multumesc de raspunsuri, chiar nu stiu ce sa fac...eu tocmai m-am tratat de candida si nu stiu ce sa fac sa nu mai apara! Sunt in ceata total cu cum trebuie facuta cat mai corect igiena in zona! Imi e frica sa mai fac baie in cada ( fac doar dusuri) ca nu cumva sa nu se mai intample ceva !

Si eu am avut candida..si ginecoloaga mi-a recomandat spalaturi vaginale folosind irigatorul si apa cu bicarbonat (de la farmacie) si s-au ameliorat simptomele. Cand simteam ca ma apuc iar faceam 4-5 zile de spalaturi cu apa calduta in care am dizolvat bicarbonat cam o lingurita la 1/2 l apa si functioneaza.

Monica

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

eu am vrut ieri sa-mi cumpar irigator ca pt ca am o mica infectie vaginala si va pot spune ca in anglia cred nu exista asa ceva.Am fost din farmacie in farmacie,chiar si intr-un magazin cu instrumente exclusiv medicale si nu am gasit iar nimeni nu intelegea despre ce vorbesc...Pana la urma mi-am luat o pompitza de urechi si am s-o folosesc pe aia:)).Ceai de musetel am gasit, dar de galbenele nici gand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Aniela, cred ca ii zice douche....cel putin asa se cheama astea de pe aici.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

nu stiu oana cum i-o zice ca eu le-am tot explicat, le-am facut si desen al irigatorului si tot nu stiau despre ce vorbesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Eu nu sunt de acord in privinta irigatorului.Nu sunt asa de indicate.Noi avem o Flora care protejeaza de toti microbii,asa ca nu e bine sa o eliminam cu irigatorul.Aici in germania nu iti recomanda nimeni irigatotul.Pupici!

Mergi la inceput