Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
country girl spune:
Cred ca mi-am facut norma la activitate forumistica in dimineata asta asa ca ma retrag la alte cele, ca ne-a venit nasa de la Amsterdam in vizita WE asta.
V-am pupacit pe toatele, WE placut si bebei cuminti!
poze
ilinkuta spune:
Ma primiti si pe mine? Sunt o mamica de baietel, Adrian, nascut la 1 septembrie 2005 Adrian e un mare mancacios, si in ultimul timp il supara din ce in ce mai rar colicile
romana_74 spune:
LUMEEEEE! Mare veste, mare.... LUCA- doarme de 3 zile de la 8 seara la 6 dimineata fara sa manance si fara sa se trezeasca...
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
Simona8004 spune:
WOW WOW sunt placut surprinsa sa va gasesc pe toate la "Clubul scutecelor".
Bine v-am gasit pe toate si vreau sa va urez si eu multa sanatate la toate si la bebici vostri sa creasca mari si frumosi si sanatosi.
Am reusit sa spicuiesc prin primul capitol si sa vad ca sunteti toti bine si crestem si ne bucuram de viata impreuna.
imi cer scuze ca revin la o poveste mai veche, adica din capitolul anterior, dar vreau doar sa-i spun Ioanei ca in Suceava sunt 2 TCM-uri si un depozit mare. Am fost si au chestii destul de faine si ieftine. Am vazut si polarul tau cred ca era la acelasi pret. E super. Am vazut si cas de dormit pentru bebe la 330.000, bun pina pe la 1an si ceva. foarte fain.
In rest noi suntem bine. Este evident cind mami e stresata cu ceva treaba asa e si fata, dar ne redresam foarte repede. Maia e o scumpete de fetita. Avem doar 7 saptamini si deja avem 5,300g. Este o dolofana si maninca doar sin. Doar de 2 zile am introdus putin ceai ca o cam doare burtica, dar numai cite 100ml pe zi. si se pare ca se simte bine, dar il dam numai dupa ce papa laptic si a trecut o ora de cind l-a mincat. este si lunga, are si cui sa-i semene(cu ma-sa) vreo 62 cm. intram aproape in salopetele si body-urile de 3 luni, mai avem putin pina acolo. Dar suntem sanatoase tun, Slava Domnului.
Noi pe data de 22 noiembrie mergem la primul nostru vaccin. pina acum cind am mers la doctor am dormit. Mami a trebuit sa o chinuie sa se trezeasca pentru ca doamna Doctor sa o poata vedea in git. La noi buni a facut viroza iar matusa puroi la amigdala, asa ca amindoua sunt pe tratament si noi am vrut sa fim sigure ca totul e bine.
Sincer ma bucur sa va stiu din nou pe toate pe aici. Ma simt in siguranta cind mai stau de vorba cu voi.
Va pup dulce, ca ma chiama Maia, s-a trezit si ma vrea linga ea.
Simona 8004, mami lu Maia 7sapt+
Lucia_B spune:
Buna fetelor.
Bine ai venit Ilinkuta .
Fetelor, eu vin cu o propunere, defapt demult voiam sa o spun dar nu indrazneam. Deseori citesc despre succesele bb-lor vostri si ma panichez, cum de copilita mea nu face ce fac ai vostri. Ca sa ma linistesc trebuie sa ma uit pe prima pagina la data nasterii si sa socot ce virsta are cutare bb-lus si sa-mi dau explicatie ca a mea inca e mica.
Deci, propun sa scriem jos la semnatura cum a scris Simona, virsta bb-uli (in saptamini sau luni + sapt), asa cum o faceam cind eram insarcinate. Cred ca ar fi foarte usor de comparat progresele copiilor dupa aceste date. La multe este scrisa data nasterii insa cred ca e mai usor cind e virsta. Ce ziceti?
-------------------------------
Lucia mamili lui Lauras (4 oct 2005) 5s +
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.
jadi spune:
Bine ai venit Ilinkuta si sa iti traiasca flacaul!
Fetelor nu am mai mers la nici o cumparatura, ne-a plimbat tati prin cartierul francez cu masi si apoi in herastrau cu caruciorul.
Am stat afara mult si am ajuns acasa tirziu cu copilul, trecusera aproape 4 ore de la ultima masa dar copilul nu a cracnit.
Ba mai mult era kkt pina la git, alt record de al nostru, ca nu s-a mai intimplat pina acum.
Am mincat si eu si sint cred ca mai obosita decit copilul asa ca ma duc sa trag un somnic ca dupa aia se trezeste la baie.
Weekend placut!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
miflore spune:
Buna seara frumoaselor!
Bun venit Andradanatalia! Sa-ti traiasca gandacica, sa se faca mare si frumoasa! CD-ul ala cu apa l-a luat sotul de la targul BabyExpo, ultima editie, acum in toamna; dar este din seria cutiuta muzicala, sigur ai auzit de colectia asta! Pe CD scrie Dorna Izvorul Alb, nu stiu de ce, e reclama la apa probabil; si mai jos scrie Apa -muzica de relaxare pentru femei si copii; nu stiu de unde l-ai putea cumpara in Craiova, dar uite ca-l tot rasucesc in maini si am gasit pe el un nr. de telefon, poate-ti foloseste: 0722151868 si o adresa de mail: lilianasteffan@yahoo.com; vad ca tipa asta a compus muzica piesei 5 de pe CD;
Alina, acus acus, o sa scapi de lohii; eu cam acum sunt pe scapatelea si suntem in saptamana 8 deci f. aproape de tine; asa ca ia-ti ramas bun de la ele ca in curand se rezolva! Si eu ma saturasem!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
anirim spune:
Salutari tuturor mamicilor,
Ne inscriem si noi ( Anirim si David Andrei) in clubul scutecelor 0-4 ani. Nici nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici, …parca mai ieri eram cu burtici , iar acum….cand ma uit in pat si-l vad pe mititelul pui de om-nu pot sa exprim in cuvinte ceea ce simt-doar o mare mare fericire si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat ocazia sa fiu mamica, sunt sigura ca fiecare dintre noi simte ceea ce simt eu….
Cine ma poate ajuta si pe mine sa pun niste poze, problema este ca nu am aparat de foto digital ci am poze si scanner, dar nu stiu sa le transform in jpg.
Despre noi ce sa va spunem : ieri noape am dormit de la ora 20 la ora 2, de la 2.30 la 5 si de la 5.30 la 9.30 si pot sa va spun ca este un record.Iar azi, surpriza-surpriza a dormit aproape toata ziua, chiar m-am si speriat, sa fie oare potiunea impotriva colicilor care mi-a fost recomandata de o prietena?/??? Va pup. UPS s-a trezit !!!!
Anirim
b_irina_c spune:
Am vazut ca au aparut fete noi. Bine ati venit printre noi.
Eu nu am nimic nou de raportat, dar cum barbatii mei (a se citi sotul si bbul) dorm dusi - eu bantui pe net.
Vladut e in continuare f. cuminte, doarme dus in carucior, asa ca eu sunt mai odihnita ca nu trebuie sa ma mai chinui cu el in brate. Ziua are 4 reprize de somn, 2 lungi (2-3h) si 2 scurte (cam 1h), asa ca pot dormi si eu ziua. Noaptea doarme la el in patut, singur in camera si pe intuneric. Macar atat am reusit sa fac si eu klumea . Se trezeste inca noaptea, dar trezirile (2) dureaza cam 20-25 min cu muls cu tot. Papa in 10 min mai bine de 100ml si apoi adoarme instant si eu mulg pt ca masa urmatoare sa mearga la fel de repede.
Am fost si nooi afara azi... Si hai v-am plictisit destul...
Aaa.. sa nu uit... Sofia si eu cred ca ai furia laptelui, ca din cate descrii si la mine a fost la fel. Am incercat si eu cu mulsul, dar tot bb m-a salvat. Daca nu esti f. sigura ca e mastita eu zic sa-i dai sa suga ca rezolva ea toate problemele.
Pupici.
P.S. Lucia eu nu voi schimba semnatura, ca sigur voi uita sa o actualizez ...
Gina tu pe unde mai esti???
Acu chiar v-am plctisit....
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
miflore spune:
Sofia, m-ai facut sa rad cu povestea ta! Si eu sorry, ca si Tonnia, stiu ca nu e de ras; dar ai fost mortala!
Tonnia, si eu alaptez, ii dau fetei doar san, si-i fac si proba suptului, aceea de nevrozeaza; si are mese cand mananca mai putin si mese cand haleste la greu, depinde; cica uneori poate sa-i fie doar sete si atunci haleste mai putin; si la noi manca ba 50, ba 100, acum ni s-au marit portiile, ba 90 ba 170 - asta este maximul halit astazi, pana acum n-atinsese asa o valoare! Manca 140, 150 chiar 160 dar 170 e in premiera! iar media acum, la 7 saptamani este cam de 120ml si mananca aproape 700 pe zi; problema e ca si noi crestem mai incetisor in greutate; d-aia ma si nevrozez cu probele astea de supt;
Iar cu kk verde, chiar ca n-am mai auzit de varianta asta, ca si noi mai facem cateodata si eu nu mananc spanac! Cine mai stie?!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI