Cel mai frumos oras din Romania...
Raspunsuri - Pagina 3

Elenalove27 spune:
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by filofteiaquote:
Pentru mine Pitestiul este cel mai frumos oras(nu din ROMANIA)dar in sufletul meu
Pitestiul a progresat uimitor... avem acum un centru super... o sa fac niste fotografii sa ti le trimit... nu are istorie...
Pentru mine ar fi greu sa spun care este mai frumos... Am copilarit in Constanta... am locuit 9 ani in Bucuresti.... de 7 ani locuiesc in Pitesti...
Dintre cele vizitate de departe Oradea... si Sighisoara mi-a placut... dar tot Oradea... Poate si unde am fost uimita sa gasesc intr-un oras micut... fara prea mare publicitate o arhitectura superba...Si pot spune ca am vazut ceva localitati din RO si din afara.
 nu , nu sa nu faci poze ca maine merg in romania dupa 6 ani si sunt sigura ca o sa raman impresionata de ce o sa vad NOU !
nu , nu sa nu faci poze ca maine merg in romania dupa 6 ani si sunt sigura ca o sa raman impresionata de ce o sa vad NOU !www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex este micut e diabetic si are mare nevoie de noi

lorelei_19 spune:
lorelei_19 spune:
 Pe primul loc: Piatra Neamt, orasul unde am trait: Colibele haiducilor, Gospodina, Pietricica, muntele plantat parca in mijlocul orasului, Bistritza si atatea locuri superbe care mi-au ramas in suflet...
Pe locul 2 Iasi-ul. Offf, cofetaria de la Unirea, de la 13, terasa de la Corso si muuulte altele....
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

dyana spune:
dyana spune:
 Mie imi plac :
Brasov, 
Valcea,
Baia Mare,
Alba Iulia
si orasul de suflet este GIURGIU 
toate statiunile montane
si Eforie Nord

Danna_36 spune:
Danna_36 spune:
 Nu stiu care e cel mai frumos oras, asta ar putea spune doar cineva din afara tarii (nascut si trait afara) si numai dupa de ce le-ar vizita pe toate, dar si asa, tot o chestie reletiva ar fi, caci "nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-ti place tie"...
Eu pot doar sa va spun, ca toti cei de mai sus de altfel, care e orasul pe care il iubesc cel mai mult: Iasi-ul, acest targusor curat, incrustat intre dealuri domoale, presarat la tot pasul cu bisericute si invaluit in aura misterioasa a istoriei.Pe oriunde calci traiesti sentimentul straniu ca pasii tai se suprapun peste cei ai lui Eminescu, Sadoveanu, Teodoreanu sau Creanga, ai lui Stefan cel Mare sau ai lui Cuza...Si nu e numai asta.
Au scris fetele inainte foarte bine, nu are rost sa repet si eu.
Iubesc insa mult, muuuuult si Brasovul care mi s-a lipit de suflet in timpul studentiei petrecute acolo si culmea, iubesc si mult blamata noastra capitala, unde am locuit cativa ani si de care mi-e tare dor, desi nu ma asteptam...
Cu drag, Danna di la Iesh'...

Adela spune:
Adela spune:
 IASI-ul rullls. De Iasi ma leaga toate amintirile mele despre ce inseamna copilaria / tineretea /studentia / dragoste... de fapt tot ce inseamna Romania. Iasi-ul este orasul meu natal, este orasul meu de suflet, este casa la care ma gandesc cu drag.
 De Iasi ma leaga toate amintirile mele despre ce inseamna copilaria / tineretea /studentia / dragoste... de fapt tot ce inseamna Romania. Iasi-ul este orasul meu natal, este orasul meu de suflet, este casa la care ma gandesc cu drag. 
Si Piatra Neamt e frumos. E linistit si e un orasel tare ingrijit. Si oamenii sunt mai calzi. 
Adela  , mamica de
 , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61389" target="_blank"> Mos Craciun pentru Silviu
 Mos Craciun pentru Silviu

Natasa spune:
Natasa spune:
 Bucurestiul mi-e drag ca e al meu. Imi place sa ma plimb duminica prin centru, pe stradute vechi cu case, cu biserici si povesti din alte vremuri. MI-e drag cu parcurile lui, cu teatrele, cu scolile vechi si frumoase. MI-e ciuda pe toti cei care au venit de te miri pe unde, s-au stabilit aici si spun ca e un oras mizerabil, urit, aglomerat, in care le e scrirba sa traisca :(. Pe de alta parte, putini sint cei care se mai intorc in locurile natale, dar injura in continuare Bucurestiul. 
Iasi mi se pare cel mai frumos oras, cel mai plin de istorie. Daca ma scoli in toiul noptii si imi spui "hai la Iasi", merg cu placere. Am vazut multe orase care mi-au placut in Romania (Bistrita, Brasov, Sighisoara), dar Iasiul ramine pe primul loc. Pot sa fiu si ghid acolo :)

slakje spune:
slakje spune:
quote:
Originally posted by slakje
cel mai frumos oras din Ro este Cluj-Napoca!
Si Brasovul, bineinteles, cea mai frumoasa zona din tzara este Transilvania si tare tare TARE FRUMOASA BUCOVINA.SUPERBA Bucovina.

ancutzathree spune:
ancutzathree spune:
 sper ca intr-o zi sa ajung si eu pe la Iasi,m-atzi convins!
dintre orasele  care le-am vizitat Sibiul mi-a placut fffff mult...
Satu-Mare imi place deasemenea,este orasul in care m-am nascut si am crescut si cateodata tare dor mi se face de el,dar se rezolva ca locuiesc la doar 35 km distantza si repede trag o fuga...
 ancutzathree&
ancutzathree& alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)
alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
poze cu noi