Cel mai frumos oras din Romania...
Raspunsuri - Pagina 2

myrrha spune:
myrrha spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by Grace
Pt. mine cel mai frumos oras este Bucurestiul, asa murdar si plin de gropi cum este el, pt. ca este orasul sufletului meu.
idem. al doilea e Timisoara unde m-as fi mutat in secunda doi daca n-as fi iubit atat de mult Bucurestii.
Eu m-as fi mutat in Timisoara, parcul Rozelor, in secunda unu, daca n-am fi plecat de nebuni in Canada...
Dar la 9 ani am vizitat Iasiul care mi-a lasat o impresie atit de puternica incit toata pubertatea am visat sa devin chimista si sa-mi gasesc un laborator sa lucrez in Iasi

gabibarta spune:
gabibarta spune:
 Oradea e cel mai frumos oras
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Ira spune:
Ira spune:
 ...marturisesc ca am ramas tare dezamagita de Ardeal, in plimbarile mele de prin tara. Poate si pentru faptul ca auzisem numai lucruri de bine si....nu stiu, nu mi-au fost atinse standardele estetico-afective de nici un fel...Sotul meu a fost impresionat de Timisoara, mie mi-a dat impresia unui oras provincial si...nimic mai mult. Poate Clujul ? Dar mai mult Brasovul si Sighisoara.
Bucuresti e cel mai frumos oras din Ro, din punctul meu de vedere, cu referinta la centrul vechi ... zonele de case .... M-a impresionat enorm si zona Moldovei si, cel mai mult dintre toate ador Suceava, e ...bestial... cu cetatea lui Stefan...curatenie, unitate stilistica, etc.

Monica-Elena spune:
Monica-Elena spune:
 Desi sunt olteanca nascuta si crescuta in Oltenia orasul de suflet este Iasiul de  care m-am indragostit cand l-am vizitat. Ce sa spun despre el istorie, arhitectura.... de toate are orasul asta.
Si imi mai place Brasovul orasul in care am stat o perioada.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Ramonika spune:
Ramonika spune:
 fetelor, cand am vazut titlul subiectului, nici nu ma gandeam ca asa multe dintre voi o sa votati cu Iasul. intr-adevar, Iasul este cel mai frumos. aici m-am nascut, aici am crescut, aici locuiesc si sper ca voi locui cat mai multe, daca nu mereu.
acuma ca sa va fac in ciuda si ca sa ma laud, tre sa va zic ... ca lucrez pe COPOU!  chiar acuma va tastez dintr-un birou din Copou si nu oriunde, ci sus, in padurice...
 chiar acuma va tastez dintr-un birou din Copou si nu oriunde, ci sus, in padurice...  spre Liceul de Informatica...
 spre Liceul de Informatica...  (pt cunoscatori).
 (pt cunoscatori). 
si daca a pomenit cineva de cantina din Puskin, va zic ca mai merg din cand in cand sa mananc si pe acolo. 
deci votez din tot sufletul cu IASI  

Ramonika
 si pisicile  Vladutz
 si pisicile  Vladutz  Bubulina
 Bubulina  Maritza
 Maritza  Fulgushor
 Fulgushor  

filofteia spune:
filofteia spune:
quote:
Pentru mine Pitestiul este cel mai frumos oras(nu din ROMANIA)dar in sufletul meu
Pitestiul a progresat uimitor... avem acum un centru super... o sa fac niste fotografii sa ti le trimit... nu are istorie...
Pentru mine ar fi greu sa spun care este mai frumos... Am copilarit in Constanta... am locuit 9 ani in Bucuresti.... de 7 ani locuiesc in Pitesti...
Dintre cele vizitate de departe Oradea... si Sighisoara mi-a placut... dar tot Oradea... Poate si unde am fost uimita sa gasesc intr-un oras micut... fara prea mare publicitate o arhitectura superba...Si pot spune ca am vazut ceva localitati din RO si din afara.

V. Erica spune:
V. Erica spune:
 Desi sunt sudista, Iasiul mi-a ramas in suflet. L-am vizitat o singura data, pe la 19 ani. Sper sa mai ajung pe-acolo... Am vazut atunci: Trei Ierarhi, Galata, Palatul Culturii, Sala Pasilor Pierduti din Universitate, Bojdeuca lui Creanga, Parcul Copou cu teiul lui Eminescu, apoi imprejurimile - Trei Sarmale, Colinele, plopii fara sot, 'Targu Misto` si altele pe care nu mi le-amintesc acum...
Imi plac si Brasovul, Timisoara, Clujul, dar nu in aceeasi masura. Bucurestiul, desi am trait aproape toata viata in el, nu-mi place...
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

V. Erica spune:
V. Erica spune:
 Ramoniko, taci din tastatura ca vin peste tine acus! 

Mi-e dor de Iasi!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)