Bebelusi de iulie-august 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
Ella2000 spune:
Lia, bine ai venit!!!!
nu stiu exact cat papa Paula mea dar baga amandoi sanii la o masa de vreo 5 - 6 ori in 24 de ore!( noaptea de pe la 12 pana dim la 7-8 nu papa)
Mamini, cat de gros o imbraci pe Veve?
Ella si printesele
mamini spune:
Ella, in casa body cu mineca lunga si pantalonasi. cind iesim afara ii mai pun: sosete, caciulita, un hanorac cu gluga si o bag intr-un fis subtire ca un saculet daca sunt +5-8 grade sau intr-unul mai gros daca sunt mai putin( pina acum minus 2 a fost cel mai frig). in carut si gata. daca ploua, avem fis special pt carut.
nu o infofolesc, ca nu ii fac nici un favor. la minus zece ce ii mai pun pe ea? si cind o duc la gradi la un an, ii scot afara si daca e mai frig. plus de colo-colo trebuie sa ii mai iei- uneori sunt minus 25, minus 30...
M
anis spune:
Uffff..ce m-am speriat fetelor..
Acum s-a linistit. A plans cu tipete si urlete 1 ora jumatate....cu sughituri, doamne ...intrasem in panica,vroiam sa ma duc la spital...nu mai stiam ce sa fac.
Am prins-o pe dr ei, si mi-a zis ce sa-i fac.Se pare ca a durut-o f tare burtika, i-am pus un supozitor novocalmin ,plus apa cu spirt pe burtica.....si printre sughituri ..a adormit acum, ca de mancat n-a vrut sa auda.
imi vine sa urlu...mi-a fost asa de frica...saracutul puiul meu.
Azi am iesit si noi ca am aveam ceva de sarbatorit si a ramas socra-mea cu ea...cand a venit timpul de papa...a fost circ ca bibe nu a vrut.offff...si pe urma a trecut in plansul ala de durere...desi eu ajunsesem acasa.....hai ca sunt tare haotica in fraze..dare nu stiu cum sa vi le zic pe toate si inca sunt sub imperiul panicii..
Ma duc la ea...vorbim maine.
Voi ati patit asa??
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ankak spune:
Deny, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva! Acum nu te mai gindi la ce a fost! Principalul e ca v-ati pus pe picioare!
Anis am patit si eu intr-o zi asa ca nu mai stiam ce sa-i fac si am sunat dr care m-a intrebat ; are febra? are vreo pata pe piele? Zic : nu! Atunci puneti un supozitor cu Novocalmin si poate ii trece! Au si ei zile mai bune si zile mai proaste! Si i-a trecut. Dar eu am o problema : dupa ce ii dau tel. dr. , Matei nu mai are simptomele pentru care am sunat ! Sa innebunesc nu alta! Dar daca astept sa-i treaca...nu-i trece!
Daca s-a linistit poate a vrut si ea sa fie mai alintata!
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
emaaimee spune:
Lia-imi pare bine ca ne-ai gasit!Bun venit!Si eu cred ca fata mea papa putin si cu show,nu stiu ce sa ma fac
Auziti fetele ca m-a lovit pe mine de mai de mult,dar am uitat sa va zic:Despre proba suptului-cantarim in kg(respectiv grame),dar bb papa in ml.Deci cred ca trebuie facuta conversia din gr in ml,nu?Un gr=1,6 ml parca.
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
emaaimee spune:
Uraa,fata nu a facut febra.
Acusor-petrecere placuta!
Nu stiam de ce e asa liniste pe site,e sambata
Eu iar am avut rufe deVreau sa schimb paturile,sa fac mancare si sa mergem si la plimbare.Hai ca va las ca imi fierbe puiul.Sper sa termimn pana se trezeste fata.
Va urez un weekend placut!
emaaimee spune:
Stiam eu ca am uitat ceva:Deny imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva.
mamini spune:
Emaaimee, nu cred ca trebuie sa faci musai conversia, e mai mult pt tine ca sa stii, sa faci comparatie etc. si cred ca gasesti si recomandari de genul trebuie sa fie cu x grame mai greu dupa supt. nu stiu la virsta asta, cind sunt mici stiu ca sunt 30g, 40g etc.
la noi a inceput sa ploua si nu-mi vine sa ies cu fata, iar mai tirziu avem musafiri...doarme ca o bombonica in sitter, imi vine s-o maninc.
M
cipcipcip spune:
Emaaimee, nu trebuie facuta conversia, densitatea apei e in jur de 1g/ml si deci ml cam corespund cu g...
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005