Bebelusi de iulie-august 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Am fost afara o ora, a dormit, si acuma s-a trezit plina de energie, este vesela, rade, zambeste, vorbeste... Doamne sper ca a trecut ca tare rau e sa fie bolnavioara..

Va pupam pe toti si va dorim un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Acusor, duminica aveti botezul?!!... sper sa nu fac o greseala... petrecere frumoasa!!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Eu acum realizez ca eu de vreo 2 zile sunt cam stresata si nemultumita de mine. Ba ca nu sunt multumita de pediatru ca nu-mi da retete gratuite, ba ca in caruciorul pe care l-am luat cam bate vantul, scaunul de masina ii e deja mic, etc.
Probabil si de asta e bebe agitat. Dar cu cat se agita el mai tare cu atat ma enervez si eu. Ce sa fac?
Poate maine va fi mai bine.

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

multumesc, fetelor, sa ne traiasca la toate!

Zina, multe luni inainte si pt Matei! lasa, aia sa fie paguba, de-acum sa fie un norocos!

eu o scot pe Veve 2 ore+/- pe zi, o singura zi nu am iesit acum o sapt-doua cind ploua rau si batea vintul- carutul ei are acoperitoare de fis, dar ma imbolnaveam eu. am iesit si pe ninsoare si o sa o scot pina la minus zece grade. oricum, e nasol, aici pot fi saptamini intregi cind e mai frig de atit si o sa tot stea in casa...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Ella, Hai ca m-a dat pe spate draga de Iulia!!! Oare ce gust are???

Zina, Emaimee, asta este... ar fi primul Craciun fara Radu, dar primul cu Ioana. Sper ca macar Pastele sa-l facem impreuna!!

Andreea, bea un ceai de tei si relaxeaza-te, vorba ta, maine va fi o alta zi mult mai buna decat cea de azi!!

Anis, si Ioana a avut o perioada in care si-a supt buza de sus, ma enerva la culme ca facea chestia asta, dar dupa vreo 2 zile i-a trecut.

Katink, ce bine ca Emma si-a revenit!!!

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Irina, draga de tine... noroc ca timpul trece repede cu bulinutele (nu-i asa?). pt voi amindoua.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Buna, fetele
Am mai postat un mesaj, la sugestia EmeiAimee, dar s-a dus aiurea...
DEci, bine v-am gasit clubul de iulei-august. Noi suntem de pe 6 iulie si nu demult am avut vaccinul de 4 luni, drept pt. care a fost cam maraita.
VA intrebam cam cat mananca puiutii vostri, ca Gia a mea mi se pare cam restanta la acest capitol (5 mese, cca 700ml/zi). Si in afara de asta, se intampla sa mai si planga de mama focului la unele mese. Am banuit ca ar fi obosita si am culcat-o (pe stomacul gol!!!). Trist, dar a functionat.
IRina, tu ai pus si laptic la congelator? Din pacate si eu sunt un fan al pompei....
V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna seara fetele!

Revin si eu dupa o perioada destul de grea pt. mine.....Pana alaltaieri am fost internati in spital(duminica am fi facut 3 sapt)......Daca va aduceti aminte va spuneam ca se cam sparcaie David....ei bine mi-a dat intr-o diaree ca abia abia am scapat....Faza e ca prima si prima oara a fost din cauza mea .....asa ca m-am internat cu el in spital pt. ca ma depasea situatia....am stat 4 zile si ne-am intors acasa...bine speram noi ,dar nici bine nu ne-am intros ca am luat-o de la capat ....de data asta mai rau....si uite asa ne-am internat din nou....O perioada buna m-am invinovatit spunand cu nu i-am facut laptele cu trebuie si de aceea l-am intors la diaree dar nu a fost asa.....Am mai stat o spat. in spital,timp in care nu s-a schimbat nimik.....baiatu era din ce in ce mai slabit si prostii astia nici nu se sinchisau sa schimbe tratamentul.....Vad ei ca nu reactioneaza la tratament si nu il schimba....mititelul l-a umplut de antibiotice....M-am suparat si am cerut transfer la Buc. .....unde in 3 zile mi l-au pus pe picioare....unde mi-au zis ca a luat un microb din spital si de aceea mi-a facut din nou diaree....Vecini in salon am avut pe unul cu diaree si un altul cu laringita....si uite asa ne-am molipsit si cu diaree si cu laringita....Intr-o sapt. si jumatate de stat in spitalul asta nenorocit mi-a slabit baiatu intr-un hal fara de hal...Cand m-am internat cu el avea 6.200 gr. si cand am ajus la buc. avea 5.500 gr. mai putin decat greutatea avuta la 2 luni.....dar acum sper sa recuperam cat mai repede....si la 4 luni sa facem 7.600 gr.:)))
Deny si David-Andrei 02 august 2005

Mergi la inceput

Lia, bun venit! copila mea papa tot cam asa, dar nemincata nu prea adoarme...

Deny, sanatate multa si sper sa fie ok acum, sa nu mai aveti probleme!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Deny, DRAGA DE TINE PRIN CE TREBUIE SA TRECI... o pentru tine... sa dea D--zeu sa fiti sanatosi! nu trebuie sa te invinovatesti trebuie sa fi tare!!!
Irina, sper sa nu pateasca nimic fata... ca de mancat a mancat!
Andre_ea, asa e in unele zile , dar daca noi ne agitam ii agitam si pe bb... maine va fi mai bine!!!

Emaaimee, pe socrul tau !i-ai zis-o!

Paula mea vrea sa se ridice deja! E tare fata! dar sanul tot il ia si tot il lasa si tot asa...dr zice ca nu e otita, ce-ar putea fii? de la cercelasi?

Ella si printesele

Mergi la inceput

Lia, am uitat sa precizez, cantitativ tot cam asa, dar avem cite mese pe zi vrea: papa putin cite putin, numai noaptea maninca la suta de ml...

M

Mergi la inceput