oare este bebe sau dereglare?
De vreo 5 luni decnd am intrerupt anticonceptionalele am avut un ciclu destul de aiurea (la 27, 30, 32 si 29 de zile). Primele 4 luni ne-am protejat, sa nu aiba vreo influenta negativa pastilele pentru bb.
Luna asta ne-am facut de cap (
la greu, ne-am simtit si mult mai relaxati, lipsiti de stres) si am urmarit si perioada fertila (am prestat si atunci).
Deja sunt in a 33-a zi si nici urma de urati (nici macar simptome PM). Sanii ma dor groaznic, nici nu mai pot dormi pe burtica, cum imi placea, de durere.
Greturi prea putin (parca sunt doar autosugestie), alte simptome... lipsa.
Aseara am facut un test de sarcina si a iesit slab pozitiv (adica a doua liniuta era slaba, dar se vedea). O fi prea devreme sa iasa la test? Si nici simptome nu sunt... Nu stiu ce sa cred, nu as vrea sa ma pacalesc singura (ne dorim mult un bebe, cu toate ca ne este si teama de ce va fi).
Sotul meu zicea ca daca sunt insarcinata trebuia sa iasa clara a doua liniuta, si ca nu sunt...
Voi ce credeti? Cand ar trebui sa mai fac un test, sa fie concludent?
Monica
"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle
Raspunsuri
Teodora D. spune:
mie pe la 30 de zile mi-a iesit o liniuta f.f. putin vizibila si a fost sarcina. se potriveste si tensiunea pe care o simti in sani, iar greturile apar abia prin sapt. 6.
asa ca nu cred ca gresesc daca te felicit!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
mirelas76 spune:
Monicutza eu cred ca esti insarcinata ( dupa simptome, ziua in care spui ca esti si testul cu a 2a liniuta, chiar daca slaba ). Dar pentru mai multa siguranta mai fa un test maine cu urina de dimineata!
Bafta multa!!
monicutza_bb spune:
doamne, ce bine ar fi sa aveti dreptate fetelor... deja am fluturasi in stomac cand ma gandesc... un bb mic
... sper sa fie asa, va mai tin la curent, dupa ce mai fac un test.
Dupa aia incepe nebunia cu medicul... of, nu vreau sa ma gandesc acum la asta
"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle
ela2004 spune:
Buna Monicutza..
Iti tin pumnii sa fie cu ochisori..
Eu zic ca esti
si iti doresc mult succes.
megbeng spune:
monicutza, si mie imi iesise a doua liniutza f vaga si era pozitiv, eram insarcinata!!!!
da stii ceva? ia fugi si fa cun test de sange, sa stii exact!!!
abia astept sa te felicit!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
monicutza_bb spune:
of, megbeng... as vrea, dar sunt de o luna si jumatate in Canada si habar n-am unde sa fac analiza de sange, iar asigurarea medicala incepe pe 1 decembrie, asa ca pana atunci... oricum, daca iese si al doilea test pozitiv, caut un medic imediat, ca cica daca sunt insarcinata ma primesc imediat, si fara asigurare. Daca eram acasa, stiam unde sa ma duc imediat, dar asa... ma bazez pe voi fetelor, pe ce ati mai auzit si voi...
roandre spune:
Si eu zic ca e bb dupa ce ai scris mai sus. Mai fa un test (daca se poate alt tip de test, nu acelasi...eu asa am facut ca nici eu nu credeam ca sunt insarcinata cand a iesit primul) si spune-ne cum a iesit!
Oricum mie imi vine sa te felicit de acum si sa te pupic...desi nu te cunosc..dar asa ma bucura asemenea vesti!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
laureta spune:
La mine fu asa:
-UM 9 sept
-13 octombrie primul test slaaaab pozitiv
-15 octombrie test nr 2 slab da era acolo liniutza
-17 octombrie test nr 3 au iesit 2 lini
-18 octombrie analiza de sange HCG arata 5 sapt si un pic
-22 test nr 4 ![]()
-25 test nr 5 
si inca unu nr 6 
.
Ca sa vezi cat de nebuna am fost nici nu credeam analiza de sange
Io iti urez de acuma sarcina usoara
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
mamaluidavid spune:
Si eu zic ca esti 
Nu stiu ce test ai folosit,dar eu am folosit muuuuuuuulte
,la toate pe prospect scria ca daca apare a doua liniuta,fie si DOAR PUTIN VIZIBILA,rezultatul este pozitiv si se recomanda testarea din nou dupa 1-2 zile sau vizita la doctor!
Succes si eu cred ca pot sa te felicit!
Sracina usoara si un bb sanatos!
Stefania si David 24.12.2004
Poze