Mamici de mai-iunie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

shoricutzo, e grav rau!!!

Haide ma, voi credeti ca mamele voastre au tinut cont de restrictiile astea? De unde...
Io zic sa nu ne mai comportam de parca am fi la spitalul de urgentza, grav bolnave. Eu cred in dumnezeu, si cred ca tot voia lui se face, adicatelea atata timp cat atitutudinea cuiva nu e inconstienta - tigari la greu, alcool etc, ma gandesc ca... tre sa fie bine!!
Magg 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna seara mamici
Vreau sa va intreb ceva: pt. ca la mine sunt greturile prea mari, medicul mi-a spus sa iau Metoclopramid(1/2 tableta de 3 ori/zi) - am incredere in medic. Intrebarea mea este: ati luat aceste pastilute si daca da, si-au facut efectul(sa dispara greata)?
La prima doza si-a facut efectul, poate scap si eu de greturi, sa revin la normalitate.
Somn usor

bebe la purtator(11+)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

magghyc hai ca ai fost haioasa rau !!!
Chiar ca ne comportam de parca am fi la spitalul de urgenta ... sau ma rog ... io ma simt ca la spitalul de nebuni...
Ai dreptate! Mama cand ma tot aude ca n-am voie nici aia, nici aia, se cruceste si-mi explica ca ea care a nascut trei copii sanatosi a mancat ce i-a picat in mana cand era gravida. Dar uite ca daca tot auzi ca nu e voie, te gandesti ca sunt niste riscuri si ti se face frica sa mai bagi in gura ...
Sunt convinsa ca la mijloc sunt si niste exagerari si ca riscurile de a face anumite boli sunt poate f mici dar io una nu stiu cum sa ne potolim stresul ....

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Cred ca se doarme la ora asta, dar eu mai am o intrebare? Simt mici intepaturi in burta, ca si cum mi s-ar largi uterul, cred ca e normal, nu stiu. Voi ce ziceti? Simtiti acelasi lucru sau ati simtit?
AAAA, si inca ceva, colega mea a spus ca si-a facut eco 3D si de morfologie fetala la Medlife cu numai 700.000 lei, nu-i cam putin?
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carminabulina am facut eu eco 3d la medlife si am dat 1.500.000..vb vine 3d k a fost f 2d..deci e ieftin da nu merita!si nici dr buni nu au kre sa se priceapa sa-ti faca eco de morfologie fetala..mai bine incerci in alta parte..stii cum se spune,dai un ban da stii ca face.incearca la Centrul Medical Unirea sau Diagnosis.Au intr-adevar dr buni si aparate mai bune!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio15+(peste juma de ora 16) si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

ama-pe lNGA CMU si Diagnosis am inteles ca si la Sanador ar fi bine. eu m-am programat la Sanador si ma va costa 2.800.000. De asta ma minunam ca-i cam mare diferenta , nu crezi?
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Shoricutzo lasa ca nu-i bai. Eu totusi ma feresc. Avem voie oua fierte bine sau facute omleta (ceea ce prefer). Maioneza fara ou crud. EU cred ca daca se spune sa ne ferim, exista totusi riscuri, cat de mici, de ce sa nu ne ferim? E adevarat ca si sa mori de pofta de pateu si sa nu gusti, e cam greu. Eu parca am mancat mai pe la inceputul sarcinii. SI in rest nu prea m-am ferit de altele. Ideea e sa mancam carnea pregatita bine (deci nu cruda, mititeii pot fi mai cruzi de exemplu). Cred ca de-aia si mezelurile nu sunt indicate. Si ouale cu salmonela lor pacatoasa, da nu e musai, insa eu ma feresc...

Carmina, e normal sa ai intepaturi mici, chiar si putin mai mari,d a nu dureri urate.

Magg imi place cum gandesti. Dumnezeu e mare si daca el vrea, e bebe bine.

Anuska bine ai venit! Eu am facut in saptamana 16 (acum sunt in 17) triplul test da nu stiu inca rezultatul. Indiferent de rezultat nu vreau sa fac amniocenteza pentru ca e prea riscanta si risti sa pierzi un bebe sanatos ca iese testul ala ciudat aiurea...

Fetelor eu am nascut natural si cu toate ca n-a fost cea mai usoara nastere, a durat 24 de ore, tot natural vreau sa nasc. E mai sanatos pentru organism, mai natural, si dureri ai si la cezarina, numai ca sunt dupa nastere. Plus ca e posibil sa nu prea poti tine bebelul in brate... Na, fiecare cu ideile lui... Inaioana de ce vrei tu prin cezariana daca ai nascut natural prima data?

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 16+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare la toata lumea si multi pupici pe burticile dragalase!! Iaca revin si eu dupa ceva absenta dar .. am avut una peste alta pe cap asa ca.. sa nu dati cu pietre!!
Intre timp m-am procopsit cu o raceala zdravana care a cam trecut acum dar am ramas cu o tuse de ma scoate din sarite. Am luat eu niste sirop dar nu mai iau ca nu vreau sa exagerez cu medicamentele si in rest multe ceaiuri cu lamaie.. mai nou insa am aflat ca nici exagerat de multa vitamina C nu face bine la bebic asa ca...am renuntat si la ceai.

La capitolul paranoia scubscriu si eu ca fiind foarte, foarte suferinda .. acum mi-e teama ca eu nici nu am nici nu am avut prea multe simptome ( nu greata, si altele asemenea) si sper sa fie totul ok.. cred ca mor de stres pana pe 2 decembrie cand mergem la ecografie. Mai ales ca in ultima saptamna nu prea mi-a mai crescut burtica..macar de mi-as face griji degeaba.

July_g toata admiratia si simpatia esti o luptatoare si cea mai curajoasa!!sper ca urmatorul capitol de gravidute sa fie deschis de tine!!

Carminabulina si eu am uneori dureri de burtica dar asta cam din saptamani mici de tot ,doctorul meu zice ca atata vreme cat durerile nu sunt suficient de mari sa te tina treaza noaptea si nu ai sangerari sunt normale..si sa nu ne facem griji.

Cami 13+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Din cate stiu eu ficatul nu este recomandat mai ales in primul trimestru cand se formeaza pentru ca are multa vitamina A si excesul poate duce la malformatii dar dupa aceea este ok sa mancam asa din cand in cand mai ales daca intervine si pofta!!!

La intrebarea cum vrem sa nastem eu as prefera sa nasc natural daca se poate nu de alta dar ma gandesc ca recuperarea se face mult mai greu dupa cezariana si noi suntem chiar singurei aici fara nici o ruda care sa ne ajute dupa ce vine bebe asa ca as prefera sa fiu cat mai repede pe picioare. In plus dupa cum mai spunea cineva mi-e o frica de operatii ceva de speriat..
Acum eu vin si adaug pentru cele care vor sa nasca natural: bine bine natural dar cu sau fara epidural?

Cami 13+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

mai fetelor....eu cred ca de aiai a evoluat stiinta si cunoasterea ca sa nr spuna noua ce trebuie si ce nu trebuie in timpul nasterii!BINE MA ROG,si de asta!ca pe timpul mamicilor noastre nu erau ecografe si triplu test si din astea.........hai sa nu le mai facem ca de....."nici mamele noastre nu au facut si uite ce sanatoase suntem!!!!!!!!!"nu imi place cum ganditi!adevarul e ca nu trebuie luat in calcul toate bazaconiile de pe net sau povestite din gura in gura dar un pic de cumpat trebuie sa avem in ceea ce priveste mancarea de orice fel ar fii ea!

raluca

Mergi la inceput