Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-74

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:


Buna fetele!

In primul rand, bun venit fetelor noi si fuguta repede la gravi!

DanaP, sa dea Dzeu sa fii avut mana buna la capitolul acesta si sa fie bine samburelul tau! Doamne ajuta!
OanaM, imi pare tare rau ca ti-a venit si ma uimeste in continuare optimusmul tau!
Catty, ma bucur ca ti-ai gasit un dr de care sa fii multumita!
Numeioana, nu prea stiu ce sa-ti raspund, dar esti haioasa rau :)))
Cami30, bafta multa maine la dr! Sa-ti fie cu noroc foliculoiul!

tuturor fetelor!

Eu astept cu nerabdare sa-mi vina si sa incep noul tratament (cu stimulare si polidin). Sunt in z28 si de-abia astept sa vina rushii! Ce ciudat mi se pare ca in fiecare luna plang cand imi vine CM si acum nu mai pot de nerabdare :)) asta pt ca oricum nu am la ce sa sper, pt ca nu am avut ovulatie 100% si prin urmare nu am la ce sa ma astept...este trist, dar asta este! Om trai si-om vedea, eu sper sa ma prinda Craciunul acesta cu bb la purtator!

Va pupicesc si sa stiti ca, indiferent daca raspund sau nu, va citesc in fiecare zi!

Ingeras mic si optimist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Marrina,eu am nascut in Germania. In luna a II-a de sarcina am venit in Romania si m-am gindit sa fac vaccin antigripal ca stiam ca gripa facuta pe sarcina da malformatii. Am cumparat un vaccin oarecare de la farmacie. La vreo 2 zile dupa ce l-am facut mi-a zis o doctorita ca vaaai ce am facut!! Am stat cu o frica pina am ajuns inapoi in Germania la ginecolog! El mi-a spus ca nu are nici un efect asupra copilului, si asa a si fost. Am o fetita perfect sanatoasa, acum in virsta de 4 ani. Dar drept sa iti spun acuma nu as mai repeta figura. De fapt, cine stie ... daca totusi nu se putea intimpla ceva? Sistemul imunitar reactioneaza diferit la fiecare femeie...
Multa sanatate!
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cami ce haioasa esti! eu fara sa stiu daca am sau nu vreun folicul baban, de fiecare data in perioada fertila si mai ales atunci in ziua ovulatiei sunt ceva...de speriat! Horny? Putin spus... eu din aia mofturoasa, fitoasa, ciufuta ...nu pot sa-ti spun cam ce transformari suport! Dupa care redevin acritura cotidiana. Mai ales daca sunt "plimbata".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CAMI30, tu esti horny cum am fost eu aseara, fara nici un motiv insa. Practic am sarit pe al meu sot si pot spune ca "l=am violat". Asteapta si tu amine maine ca n-o fi foc.
INGERAS26A eu am gasit medicul, ramane acum sa vad daca si el vrea sa ma includa in lista lui lungaaaaaaaaaaaa cat o zi de post pt control si tratament. Si eu am asteptat saptamana trecuta sa imi vina, desi eram fffffffffffffff deprimata. Cred ca incepem sa ne obisnuim cu timpul. Treaba este sa nu ne culcam pe urechea sa cu se poate si sa nu mai facem nimic. Pana atunci, inapoi la lupta.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Ioana, pozitia cervixului se modifica in functie de perioadele CM. Astfel in perioadele nefertile (faza foliculara si apoiin faza luteala dupa sfarsitul perioadei fertile) cervixul tb. sa fie jos, inchis, si tare. In perioada ovulatorie, pozitia cervixului se modifica, este sus, deschis si moale. Scuze pentru termenii foarte nepotriviti, dar am incercat sa traduc din engleza si uite ce a iesit!
Site-ul poate sa determine pe baza datelor descrise de tine daca este posibil sa fii . Ca sa fiu mai exacta: daca apare in faza luteala o temperatura foarte jos si spoi urmatoarele temperaturi cresc mai mult, e posibil sa fie semn de implantare, de asemenea spottingul poate fi semn de implantare s.a.m.d. Sunt mai multe articole interesante la rubrica F.A.Q. Sper ca ti-am putut fi de folos.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

BUBULINUTZO multam' frumos...o sa-mi fac si eu cont pe "fertility"...

MARRINA si MAMIFLORI anul trecut am facut si eu vaccin antigripal,ca deh,credem ca o sa ramin gravi imediat,si vroiam sa-l astept pe bebica sanatoasa...si mi s-a spus ca luna aceea sa ma protejez,ca poate fi riscant vaccinul ,in cazul in care ramai insarcinata in luna in care l-ai facut...precizez ca farmacistul mi-a spus asta...bebeul n-a venit,dar in schimb am avut o gripa urita rau,asa ca anul asta o las balta cu vaccinul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor , va multumesc ca sunteti alaturi de mine!
Cami, ai luat vreun tratament naturist sau ceva in ultima vreme ? ca sunt unele ca branca-Ursului sau toate tincturile astea de zmeur,etc. care pot fi usor afrodisiace; parca si scrie la unele in prospect. Pot zice ca si eu am stari de in ultima vreme (ce nu era in obiceiul meu) de cand iau muguri de zmeur cu Mastodynon si cat's claw! da' nu e de rau, nu ?!

Catty, succes cu noul doctor, poate afli ca esti mai bine decat credeai, cum mi s-a intamplat si mie.

Cat despre fertilityfriend[/i], am fost si eu inscrisa, si eram la fel de buimaca: niciodata nu desluseam cand e cervixul sus sau jos, cand e albus de ou sau creamy, completam mai mult TB si simptomele...cred ca e suficient si asa !

Ingerash, da Doamne sa vina de Craciun cu noul tratament! Succes!

Diciulica, tu cum reusesti fazele astea cu racitul? cred ca bati recordul cat de curand! Multa sanatate si ai grija de tine!


Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Buna seara,
poate va intrebati de ce scriu asa de rar, ei bine scriu doar cand am cate o noutate, dar de citit va citesc zilnic.
Azi am fost la inca o eco transvaginala, de data asta la medicover, vineri am mai facut una la giulesti pt cine nu ma stie, si tipa la giulesti mi-a zis asa: un ovar micropolichistic si un chist de 3 cm pe celalalt ovar. Acum sa va spun ce mi-a zis la medicover: un ovar cu foliculi in retroversie si un ovar cu aderente si cu un folicul nespart din cauza aderentelor . Recomandare? Laparoscopie . Fetelor dau din rau in mai rau... nu mai stiu incotro s-o iau, m-am saturat!! Maine ma duc la o consultatie cu Dr Calomfirescu vad ce-mi zice, nu-mi convine ma duc la Moisa. Va puuuuuuuuuuuup pe toate.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Tanya deci la Giulesti aveai un chist de 3 cm, iar la Medicover, cat avea foliculul nespart din cauza aderentelor?
Iar despre endometru nu ti-au spus nimic????
Iti doresc sa capeti incredere intr-un medic, pe mana caruia sa mergi, pana iti implinesti visul!

Ingeras tot ce-am obtinut in viata, a fost pornit de la zero si s-a bazat in mare parte pe optimismul si puterea mea interioara.... La acestea s-a mai adaugat ceva noroc (care in privinta copilului imi lipseste cu desavarsire, dar in privinta sotului, nu mi-a lipsit deloc), plus o forta divina pe care nu o pot nega, caci de multe ori mi-a aratat directia de mers, atunci cand ceata plutea in viata mea.
NumeIoana sa nu te superi pe noi daca nu-ti raspundem la intrebarea cu luna plina, dar noi ne ghidam dupa cele mai de ultima ora tehnici pentru a obtine o sarcina (inseminari, monitorizari si alte prostioare) si ramanem fara rezultat, adica fara urma de sarcina....., asa ca nu prea stim ce sa te sfatuim. In 11 ani de casnicie atatea lune pline au trecut peste casa mea fara nici un folos, ca nu stiu ce sa-ti spun despre lunile astea.......
Uneori m-au ajutat, caci dadeau o lumina romantica in dormitorul meu nebunatic.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Andicu nu iau nimic. E a doua oara cand mi se intampla sa merg la monitorizare si doctori diferiti sa ma intrebe daca nu iau ceva pentru stimulare, caci ovarul drept arata hiperstimulat. Iar pentru starea horny pe care o am.. chiar nimic, ceai de tei care ala e calmant, linisteste.
Tanya folicul nespart din cauza aderentelor? Suna tare straniu diagnosticul, la fel de straniu cum mi-a sunat mie luni.. uter cu retroversie importanta . Auzi, importanta, nu stiu daca asta e chiar un termen stiintific, retroversie importanta. Cum o fi retroversia mai putin importanta? Nu cred totusi ca aderentele se vad la eco din putina cultura medicala pe care o am da' pe masura ce ma informez constat cu stupoare ca medicii la care merg devin de-a dreptul hilari in diagnosticele pe care le dau, ma bufneste rasul de cat de idioti ne considera pe noi pacientii. Si realmente daca nu esti informat, poti avea parte de un diagnostic de-a dreptul SF.


cami



Mergi la inceput