Miresele anului 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neazza fetili frumoase !!!
Eu incep sa prind aripioare ...simt miros de vikend si de munte....cu nashii ..iegzact...in vikendu' asta o sa facem un munticel cu nashii nostri (hihihi, ce fain suna!)....mai nasol o sa fie ca voi fi cam "lauza" dupa injectiuta pe care o voi face sambata dimineatza....

SunSmile, io's si mai "patita"...tre sa ma gandesc la o bratara de brat/umar ca io...cum sunt cu capu' ...acu' fro 4 ani mi-am tras un tatu pe bratul stang si acu' ma gandesc ce accesoriu as putea sa-mi iau ca sa se potriveasca cu rokitza pe care mi-o voi alege......si in plus....o bratara de genul asta nu prea merge decat cu un model pe gat si cu umerii/spatele gol ....sau sa-l las sa se vada???

In rest, sanatoase, voinucutze??

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Apropo de invitatii care asteapta la restaurant sa faci tu pozele....io am vazut o faza super! Mirii au plecat de la biserica si s-au dus in parc la pozat. Invitatii, cei de la biserica dar si restul s-au dus la restaurant, iar cand au venit mirii sala era aproape plina si au intrat in aplauzele invitatiilor....f misto faza, cred ca te simti super sa te intampine asa lumea la restaurant. Dup'aia mirii au intampinat invitatii care nu venisera inca...
Io nu stiam de faza asta ca nu tre sa intre nimeni inaintea miresei....pai ce are? E vreo regula stricta in sensul asta? Decat sa stea omu' in strada, mai bine sa intre in restaurant si sa stea la masa pana vin mirii...

Don't worry, be happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Kreliutza o sa fii frumoasa oricum! Ce-i drept s-ar putea sa se uite <unii> mai urat, dar ce conteaza? Ca nu stiu daca o sa gasesti o bratarik finutza pt bratz....Si NU, nu esti dusa cu capul(cel putin nu in cazul asta)....asa ai vrut asa ai facut!
Hai fetili somnoroase...la condicutza!!!
Pupici la gajici!

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by cri.

Apropo de invitatii care asteapta la restaurant sa faci tu pozele....io am vazut o faza super! Mirii au plecat de la biserica si s-au dus in parc la pozat. Invitatii, cei de la biserica dar si restul s-au dus la restaurant, iar cand au venit mirii sala era aproape plina si au intrat in aplauzele invitatiilor....f misto faza, cred ca te simti super sa te intampine asa lumea la restaurant. Dup'aia mirii au intampinat invitatii care nu venisera inca...
Io nu stiam de faza asta ca nu tre sa intre nimeni inaintea miresei....pai ce are? E vreo regula stricta in sensul asta? Decat sa stea omu' in strada, mai bine sa intre in restaurant si sa stea la masa pana vin mirii...

Don't worry, be happy!

Neatza

Nu te contrazic, e super ca mirii sa intre in sala iar invitatii sa fie acolo si sa-i aplaude, Dar totusi, eu nu voi face asa pt ca sunt invitatii mei si e de datoria mea sa ii astept la restaurant, iar domnisoarele si cavalerii de onoare sa ii conduca la mese. Eu asa voi face.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Eu am un prieten care spune ca nunta la romani e o seara in care nu se sarbatoreste mirele si mireasa cum ar fi normal, ci chiar ei sunt cei care servesc/slugaresc pentru invitati

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by SunSmile
Hai fetili somnoroase...la condicutza

Neata... eu in ca sunt adormita de-a binelea ,dar o sa-mi treaca...abia astept vikendu`

Multi pupici la gagici (cu rima )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dido spune:

Neatza miresici..nu am mai scris nimic de cam mult timp,din acelasi motiv serviciul asta care iti ocupa tot timpul…dar sunt la curent cu tot ce ati mai facut .
Bine ati venit noile miresici si felicitari pentru primele stelute, nu stiu cand o sa apuc si eu ziua aia..
Eu nu prea am noutati, in afara de restaurant nu am nimic. Nici biserica, ptr la cat ies eu de la servici nu prea mai e nimeni pe acolo iar in week. au tot fost alte probleme de rezolvat…Eu am fost la o cununie religioasa la Schitul Darvari si mi-a placut foarte mult acolo, arata curtea interioara mai ceva ca la botanica..dar din pacate am ajuns mai la sfarsit si nu apucat mare lucru din slujba, asa ca daca stiti voi ceva cum sunt slujbele pe acolo, daca au cor, m-ar ajuta f mult.
Sambata o sa ma duc la o nunta la sala Doina de la Parc la niste prieteni si tocmai bine ca o sa spionez si eu pe acolo, cum decurg lucrurile sa vad chelneri cum se comporta, mancarea …nu de alta dar eu acolo am dat avanul dar la o sala mai mica. Si o sa vad si dj cum este si daca ne va place poate o sa il luam si noi si uite asa o mai pot bifa si eu pe lista ceva…..
Nu scrie omu’ dar cand se apuca nici ca se mai opreste…

Multi pupilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Fetelor...nu va mai legati de superstitii...ca nu-si au rostul...
Eu nu sunt de loc superstitioasa, mirele mi-a vazut rochia(in revista-ca ere de inchiriat), am intrat in restauranr in aplauzele oaspetilor,etc.
Luati-va dupa cele de bun augur... La noi ziua nuntii a inceput cucioburi(10 sticle de sampanie s-au facut praf) si s-a terminat cu o ploaie torentiala(ca norocu' dupa ce am ajuns in restaurant).
Ca obicei eu am respectat doar "ceva nou, ceva vechi, ceva imprumutat si ceva albastru" si spartul paharelor(nu cele impodobite)
va pup.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

cri, din ce am auzit si citit..tot pe DC, in Ardeal ar fi obiceiul asta cu mirii care sa vina ultimii si sa fie primiti de invitati ca...daca stai sa te gandesti, asa e...ei doi sunt pionii principali, si dupa mine..singura lor datorie este sa FIE acolo si sa se bucure de tot in jurul lor...nu sa se ridice de la masa din 5 in 5 secunde pt fiecare invitat ...pana in august, am tot timpul sa "educ" spiritele si sa le "torn" cate-o pastila d-asta..intai cu prezidiu doar de 4 persoane...apoi cu invitatii care asteapta mirii...si tot asa ...nu am participat la o astfel de nunta..insa am vazut pe o caseta..si crede-ma ca da beton!!! sala sa fie plina , voi sa intrati, lumea sa va priveasca si sa deschideti imediat dansul....nu sa asteptati sa se stranga 60% din invitati pentru a deschide dansul....
...daca mi-am ales o biserica in care voi intra cu tatal meu la brat..si nu prima (ca in mai toate) si invitatii vor fi deja acolo si iubi ma va astepta cumintel la altar..de ce nu as putea face si la restaurant la fel...mai ales ca acolo nu trebuie sa respect nici un asa-zis canon sau...dogma bisericeasca ...
Voi avea don'shoare si cavaleri...voi avea MC...iar eu voi fi printesita alaturi de printul meu!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata fetili!
mi-am si am si am intrat repede pe dc sa vad ce mai fac miresicile! activitate de dimineata nu gluma!
eu sunt foarte fericita pentru ca al meu iubit m-a invitat aseara la o cina romantica sa se compenseze pentru ca alaltaieri a venit foarte obosit din delegatie si nu prea m-am inteles cu el (m-a suparat un pic ).
ah, sunt asa de fericita ca am un iubit asa atent!!!!!!!!

va pup!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput