Miresele anului 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by pepenash
Krelia, cred ca eu sunt sursa pentru informatia legata de husele noi de la Calipso. Cel putin, asa spuneau cand am fost eu la ei... sa tot fie vreo 2 luni de atunci.

Mda, cre' k tu erai .....mai mult ca sigur!!!
Sar'naaaa

Deeeeeeci, Divinutza, tre' sa dam o fuga pan' la "facultate" sa vidiem de huse si poate ne-ntalnim si cu Mr. V

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Maaaai! Cred ca Mr. V nu mai e pe acolo daca au schimbat husele ca pana acuma intelegeam si io ca avea omu'...aaa...pardon, Mr.V loc de joaca printre gauri, da' acushica daca n-or mai fi alea....io stiu? Daca se facu ordine poate ...

Haidi pa fetili, ca io ma cam car acasa ca ashe zi proasta ca asta nu am mai avut de mult. Poate mai intru si de acasa, dar nu promit. la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

buna fetele...va salut si eu dupa o absenta, motivata ca de obicei, de multa munca in folosul comunitatii....
bun venit noilor miresici
noi am cam stagnat in ultima vreme cu pregatirile...adica inca n-am luat verighetele, nu sunt gata inca, dar nu mai dureaza foarte mult....am vb cu un fotograf cu care ar trebui sa ma intalnesc zilele astea, sper ca maine, eventual sa semnam si un contract...am gasit si un cameraman, dar mi se pare un pic cam scumput.....450 euro, cu toate cele, adica filmare, montaj, videoclip, DVD si ce ne-o mai da el acolo...
voi ce ziceti, ce preturi ati mai auzit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

buna tigrutz siiiii.....pe maine, ca fata pleca acushik acasik

V-am pupalit pe toate , sa fiti cuminti si sa nu calcati stramb! - ca va rupeti glezna, nu alta!

Hai pusi pusi!

PS. Divi, cool, "man"!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am reusit sa pun si eu cateva poze. Cele cu la accesorii sunt cam intunecate, dar cand reusesc sa fac unele mai clare le schimb.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

[quote]Originally posted by pepenash

Si eu am decis sa aprovizionez toaletele cu tot ce e nevoie, Raluca. Problema e ca nu stiu cate ar trebui sa iau din fiecare pentru ca vor fi in jur de 190 de persoane (180 invitati si 10 muzicieni, fotografi, cameramani).

Pepenash, ai grija ca baile sunt comune pt ambele sali de la YDA. Asa ca, din pacate, pe langa cei 190 ai tai o sa mai fie probabil inca 100 de la cealalta nunta.

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Briza, daca te referi la celalalt salon, mi s-a spus ca acolo nu va mai fi nici un eveniment. Iar terasa are toalete separate. In orice caz, voi lua mai multe, pe principiul "mai bine raman cu ele decat sa nu-mi ajunga".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

in sfarsit .........am reusit sa citesc si eu tot ce s-a postat
raluca: nunta o fac in buucresti daca ma poti ajuta cu informatii raman datoare`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetili,
Am intrat sa va salut si sa va urez o zi faina!
Io sunt <hapi> ca azi merg sa-mi iau actele cu noul nume. Imi pare rau de un singur lucru....dupa nunta mi-am infipt o belciuga in nanau...glumesc, e un cercelush finutz. Si la permis si pasaport am inteles, dar nici macar la buletin nu m-au lasat sa-mi fac poza cu el. Buahhhh
Bafta multa la pregatiri si multi pupici!

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

'Neata fetele!!!!! Sunt printre primele, ce onoare pe capul meu....
Am citit ce vorbeati voi de preturi cu cameraman si fotograf. Eu am o "pista" cu o echipa "2 in 1" cum ar veni, adica si pozar, si cameraman. 500 de euroi tot, in conditiile in care face un montaj cum nu am mai vazut, si niste poze de plangi langa ele. O poza e un euroi, de scos pe hartie adica, si la a doua copie se acorda o reducere de 50%. O prietena care l-a avut la nunta mi-a spus pretul, cu specificatia ca ei au scos foarte multe poze (albumul lor, plus copii pentru prieteni si parinti). Mie mi se pare OK. Inca nu l-am contactat, dar saptamana viitoare o sa va pot oferi mai multe detalii.

Nunta noastra
Poze
Munte

Mergi la inceput