Miresele anului 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

quote:
Originally posted by jesia

Tigrutz dar de ce nu stati la ai tai?

Eu locuiesc cu mama, in doua camere comandate, se trece prin sufragerie....deci, din lipsa de spatiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Scuze ca sunt indiscreta dar de ce nu se poate sa stati cu ai lui(daca se poate spune bineinteles )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Sa spunem doar ca se poate, doar ca nu mi-ar fi foarte bine acolo, nu m-as simti confortabil. Si, credeti-ma, ca nu sunt absurda, nu fac fitze, dar nu se poate...asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

multzam fain.de lamuriri!
suna f bine ideea cu verdele si auriul..ma gandesc si la plantutzele din aranjamente..Azi am intat intr-o florarie banala de pe mosilor unde aveau in vitrina si o masa+scaune decorate-imbracate- si am intrebat de preturi- o husa de scaun 100miii si zau ka mi s-a parut uratzicaaa-ma intreb ce preturi vor apare din ianuarie..,
Am sunat si la o firma a carei oferta o aveam de la targul de anul asta, si parca aratau mai interesant husele,tot 100-si preturi pt anul viitor din febr?! -...e drept k yo nu am inca spatiul..dar tb sa marturisesc ca laksorul ala de la apanova vazut pe lumina..m-a cam facut sa visez spre vatiante de decorat..poate s-ar putea aranja si ceva anti-ploaie..ca tare daraguta parea terasa..Brizutza tu la ce te-ai gandit? cred ca terasa luminata cumva- ziceau ceva fetele de plasa de beculete albe sau poate furtunas dintr-acela tot alb inconjurat pe ceva + tul..
acu' sa vad ce mai discutaratzi azi..
pup
o seara frumuuosa.. sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

quote:
Originally posted by krelia

Iote-ma si pe mine
Azi, mai bine decat ieri...tocmai ce-am lansat comanda de calendare pe 2006 ..acu', asteptam feedback

Am sorbit si eu din cafelussa...te pricepi Cryssy, te pricepi ..tigarusha inca n-am apucat s-o savurez ...

Apropos de lumanarele..eu ma gandeam sa le "folosesc" pe post de marturii pentri invitati...iar pe mese sa las numai aranjamentele cu flori ..dar..in acelasi timp, as vrea sa fac si niste saculete cu bobo...tot pt invitati ...hm..nu stiu ce sa fac..sunt in impas

maxinne, esti o scumpa, saru'mana - (cotizezi? ) cu guestbook-ul e in felul urmator: mai tii minte oracolele din scoala generala/liceu? - eh, ceva de genul asta e si cartea de oaspeti...invitatii scriu cateva ganduri (de preferat frumoase ) la adresa mirilor...sfaturi pentru casnicie..cutare alea alea...tot ce vor ei...sa ramana pentru posteritate
Lamurita?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

YES!cred ca m-am prin cum e traba cu replay-ul.. neuronul zburda-feficit..SIIGUR, cotizez,.cotizez Saru,mana pt book.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by maxinne

suna f bine ideea cu verdele si auriul..

Nu-i asa?
Si mie imi place si sunt foarte incantata de culori .
Norocul meu ca mi-au placut ca, daca asa sunt zugraviti peretii si decoratiile lor, nu prea aveam de ales.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61977" target="_blank">Miresele anului 2006 (27)

Freia si Alexa

Mergi la inceput