Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 32
jesia spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
Olguttza, de ce nu faci public numele respectivului? Poate ca ar fi mai bine sa stie toata lumea cu cine are de-a face...nu stiu, zic si eu
Sunt de acord ...ai dreptate tigrutz
olguttza spune:
quote:
Originally posted by jesiaquote:
Olguttza, de ce nu faci public numele respectivului? Poate ca ar fi mai bine sa stie toata lumea cu cine are de-a face...nu stiu, zic si eu
Io nu-s, ca mi-as face mai multi dusmani decat am deja!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Giova spune:
quote:
si eu sunt de acord.
Oana cea de a doua posibilitate imi surade si mie, e mai elegant asa, trebuie sa vad cam cate mese ar fi pt. 150 pers.
gio si bb Marco 31+
tigrutz spune:
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
Io nu-s, ca mi-as face mai multi dusmani decat am deja!
Olguttza, de acord cu tine, dar nu uita vorba aia care zice....:fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur!"...
olguttza spune:
quote:
Olguttza, de acord cu tine, dar nu uita vorba aia care zice....:fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur!"...
Ia zi-mi tu mie cum te feresti de hackeri? a?
tigrutz spune:
Olguttza, la capitolul asta nu prea am cum sa te ajut, pt ca eu sunt foarte blonda (no offence blondelor de pe forum, glumesc doar), adica tot ce inseamna calculator pt mine e un mare dezastru, calamitate naturala....
Pe bune acum, e alegerea ta, daca vrei sa spui cine e persoana, nu vreau sa ai probleme din cauza asta.
Chiar daca o sa fiu un pic off topic, am o mare problema si vreau sa stiu cum procedati voi....daca locuiti impreuna, inafara celor care aveti o casuta a voastra, cele fara, unde stati? Pe mine ma framanta problema asta foarte tare, noi suntem de 7 ani si jumatate impreuna si inca nu locuim impreuna pt ca nu avem unde. De stat cu socrii, iese din discutie, pt ca nu se poate din diferite motive. Cu chirie momentan nu se poate pt ca el nu lucreaza (anul trecut a terminat facultatea, in vara asta armata si acum da un concurs pt un anume post). De cumparat o casa, nici nu se pune problema, pt ca nu avem banutzi nici macar pt avans....ce ne-a mai ramas? Poate ca situatia nu e asa tragica cum o vad eu, poate aveti voi o solutie salvatoare....
krelia spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Ia zi-mi tu mie cum te feresti de hackeri? a?
Imprietenindu-te cu ei!
Serios vorbind....nici eu nu-s de-acord cu treaba asta....este ciorba lor si trebuie mancata la separeu iar....cine are ochi sa vada si urechi sa auda.....va stii de ce anume sa se fereasca, nu?..asta daca va fi cazul, desigur.....zic si io...
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
pepenash spune:
Tehereea, ti-am raspuns la celalalt subiect si pe mail .
Si eu voi apela pentru cateva servicii la agentiile specializate, dar nu pentru intreaga organizare.
Ornamentele ma gandeam sa fie pe baza de lumanarele si boabe de cafea (apare unul intr-una din pozele mele) si cate doua pe fiecare masa. Florile le-as folosi pentru a decora restaurantul si scaunele. In afara de aceste mici aranjamente, pe masa se vor mai afla marturiile (sper sa gasesc lumanari in forma de tort) si cardurile de masa. Meniuri vor fi tot vreo 2 la fiecare masa. Fructiere si boluri pentru alte gustari, sticle cu apa si cu suc... si sper sa nu arate prea incarcat. Cu siguranta imi voi rezerva cateva ore in ziua nuntii sa trec pe la restaurant sa vad cum arata totul si, eventual, ce trebuie corectat.
jesia spune:
Tigrutz de ce nu stati la ai tai?
Ups am scris de 2 ori ...dar imi face figuri netu asta