Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 21
anamariame spune:
Raza, iti doresc multa sanatate! Ai mare grija de tine. Nu am apucat sa citesc toate paginile, incerc acum, dar vroiam sa te intreb: nu ai putea sa iti cauti altceva de lucru in paralel?Sa renunti la sefa aia nebuna, ca te imbolnavesti de tot.Ralu, multa sanatate si tatalui tau, decizia ta mi se pare una nobila!Krelia, La multi ani tatalui tau, chiar daca iti spun cu doua zile intarziere.Tehereea, aceeasi teama o am si eu, legata de bunica mea. Ea m-a crescut, si imi doresc enorm sa fie alaturi de mine in ziua nuntii. Sa le dea Dumnezeu sanatate!Krelia, pe langa BraveGirl, mai avem trei (SunSmile, nasici aici, una dintre ele fiind eu . Voi fi mireasa si la o saptamana nasa...abia astept cele doua evenimente.Jolieanne, as putea primi si eu pe mail o lista de preturi? anamariame@yahoo.com. Eu fac nunta in Botosani, si chiar ma intereseaza oferta ta. Multumesc anticipat.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Rallu spune:
Ce fete curajoase!!!
Eu am luat de pe net o paginuta care face automat toate calculele unei nunti.
Are o groaza de ferestre in care poti sa treci tot: cost rochita, costum, invitatii, restaurant, formatie si tot ce-ti mai trebuie iar in josul paginii se face totalul in timp ce completezi.
N-am avut curaj sa trec nimic in tabelele alea.
Mi-e ca daca vad costul final imi trece cheful de maritis :)))))
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
kateryna spune:
Rallu, am luat si eu pagina aia de pe net. Am inceput sa fac calculele si pe la jumatate am lasat-o balta. Am zis ca ma apuc de calcule dupa cununia civila ca sa vad ce mai scad de pe lista, dar nu am mai avut curaj.
Nunta noastra
Cununie civila
Rallu spune:
Stiu cum e....
Mie mi-a pierit curajul dupa ce am vazut ca am bagat 2-3 cheltuieli dar suma crestea vazand cu ochii.
Deh...om trai si-om vedea.
Cred ca o sa fac totusi calculul chiar inainte de nunta (cand deja e prea tarziu ca sa ma mai razgandesc) nu de alta dar sa vad si eu diferenta intre ce am cheltuit si ce reusesc sa primesc ca dar.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
a.cicel spune:
Fetelor, voi mai aveti inca timp sa va razganditi, dar eu mai am trei luni jumate pana la nunta si nu prea mai am timp de asa ceva. Si imediat vin sarbatorile de iarna, asa ca ce e luat acuma, e bun luat. In decembrie nu prea o sa avem bani pentru nunta, iar ianuarie si februarie vor fi pentru ultimele cumparaturi.
Am fost la Sapientia si am dat avansul, asa ca acolo voi face nunta. E sala mare si imi incap 150-160 de persoane.
POZE
briza_marii spune:
Krelia, sunt . Mi-am rezervat ristorantu. Asa ca, pls, competeaza si la mine in listuta Apa Nova..
Sa imi traiasca nasica, ca ea s-a strofocat sa imi faca rezervarea de acum, avand in vedere ca cei de acolo nu fac rezervari decat dupa 15 ian pe ea de fata draga.
briza_marii
zozela spune:
Mai,acuma..fiecare..dupa buget..Asta nu inseamna ca nu poti face ceva frumos,cu bani mai putini..nu?!! Noi am cheltuit 160 de milione cu nunta(fara luna de miere)..
Cate mi-as mai fi dorit si eu.....Dar lasa ca a iesit frumos si asa..MINUNAT chiar..
Nu va stresati ca totul va fi perfect...rezolvati totul treptat,nu lasati mai nimic pe ultima suta de metri,notati totul(ce aveti de cumparat/rezolvat,cheltuielile..)..Dureaza prea putin si e pacat sa pierzi distractia din cauza nimicurilor..pana la urma...
Nu-i asa miresicilor(2005)???!!!
..muuuulti muuuulti si...spor la treaba!
Nunta noastra-26.06.2005
maxinne spune:
dragele mele, bine v-am gasit, -sunteti de cand cu pregatirile pentru eveniment sprijinul meu de nadejde in hatzisul unei nuntzi, meritati tot ce e mai bun!!!!!!
noi suntem niste intarziatzi in cautare de restaurant pentru vara- de dorit inceput de iul-70-80invitati..trebuie sa admit sunt aproape disperata speram sa fie rest. la provance -fostul strand cutezatorii dar ni se pare k fata de anul trecut au urcat prea mult preturile+55e-casa universitarilor(multzumesc olgutzza--ramane o optiune-doar duminica cce nu e tocmai dezirabil( invitati din provincie)-Draga BRIZA, felicitari pentru alegere-am fost si noi sa identificam ApaNova intr-o seara,destul de tarziu si nu am avut cu cine discuta, dar locul arata frumos, cu potential mare de a fi frumos decorat si se pare convenabil, accesul mi s-a parut cam neprietenos - abia astept sa il mai vedem pe luminaa..si poate sa fim inspiratzi si sa gasim locsorul cochetzel si dragutzel pe care il dorim pt nunta, si (trebuie sa adaug cu realism-nesuferit )-pe care sa ni-l putem permiteca de detaliat bugetul este destul de deprimant.
va pup si va urez cu drag sa aveti o saptamana vesela si frumoasaa!!
Rallu spune:
BIne ai venit Maxinne. Nu mai fi asa deprimata pt. ca sunt sigura ca ai sa gasesti un restaurant care sa-ti convina.
Bucurestiul asta e mare...se gaseste un locsor pt. fiecare doar ca unii cauta mai mult iar altii au bafta sa-l gaseasca destul de repede.
Eu am cautat un restaurant mult mai mare dar am intalnit in cautarile mele si sali mai mititele.
Restaurantul Passion din Dr. Taberei are si un salon mai mic asa cum il vrei tu (stil clasic, se preteaza la decoratii), Restaurant Cocosul Rosu din Militari (are 2 saloane mai mici), Restaurant Primavara din parcul Moghiorosh, cred ca si Calipso - salonul rustic - ar avea capacitatea dorita (dar aici nu am fost, Krelia s-ar putea sa stie mai multe detalii), Restaurant Hanul Drumetului tot din Dr. Taberei - salonul mic.
Ar mai fi salonul mic de la restaurantul Vulturul dar aici nu stiu daca mai sunt sambete libere (la salonul mare stiu ca nu mai sunt, de cel mai mic, insa, nu stiu nimic).
Restaurant Mc'Monis - salon rustic - dar aici preturile sunt cam piperate.
Ehh...daca ma gandesc cred ca mai scot 1-2 dar se face deja tarziu.
daca nu gasesti altceva mai bun, merita sa incerci. In afara de Mc'Monis unde e cam scump si Vulturul unde s-ar putea sa nu mai fie liber, in resta ai sanse mari sa gasesti liber iar preturile sunt acceptabile.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Ete ce matinala sunt. M-at trezit la ora 4, ca al meu iubit iarasi a plecat departe de mine, dar joi, vineri cel tarziu se intoarece.
Ca sa ma asigur ca are totul la el l-am intrebat :Ti-ai pus incarcatorul la telefon? DA. Ti-ai luat cafeaua? DA. Sacul de dormit? DA. Pe mine? Raspuns: Pe tine te-am luat doar in inimioara
Nu va spun ca mi-au dat lacrimile. El in general nu e romantic, nu face anumite gesturi pe care poate le-as dori eu, dar acum a fost asa de dulce...
POZE