Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
SunSmile spune:
OanaT am si eu o intrebare...suma aceea pe care ai scris-o include si restaurantul? Adica nota de plata?
Noi am avut 320 de invitati(cred)...eram asa bucuroasa a doua zi, incat nu reusesc sa-mi amintesc exact. Insa suma pt nunta a fost mare si inainte de restaurant si dupa...+ hotelurile. Undeva in jur de 500-560 mil. Nu dati cu rosii..chiar asa a fost!
Dar a fost tot ce ne-am dorit si nu ne-a pasat. Eram in stare sa ramanem sa spalam si vasele la restaurant, numai sa se simta toti bine!
Nu va faceti griji, miresici! Preturile difera, gusturile si pretentiile la fel...dar nu am auzit cazuri in care sa nu le fi ramas macar 1000E acolo...
Fruntea sus...banii se fac!
Pupici la gagici
Nunta noastra
Honey
O minune
ooana spune:
Va pup si sa aveti un sfarsit de saptamana placut...cele care pleaca in minivacanta la munte nici nu stiu ce sa le spun ca ma apuca invidia si vreau si eu...
Va pup pe toate si vorbim luni...cand asa cum se intampla de obicei o sa fim toate somnoroase!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Oana T spune:
Da, 322 cu totul, in afara de toalete, costumul mirelui
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos
Rexanne spune:
dragili meli, activitatili di la scarbici nu mi-au dat voie sa va vizitescpe ziua de astazi...acu am avut timp sa recuparez.
Eu mi-am facut calculele...si cu totul, da' cu totu' (inclusiv cazarea invitatilor la hotel)ne costa ca 12-13 mii de euroi. Includ acia si meniurile de la restaurant...
Acu eu va urez uichend placut, pentru ca ma duc in provincie! Am uitat sa va zic ca duminica nasii au botezu lu al micu a lor si ..petrec.
Va bubicesc
SunSmile spune:
Fetili meli dragi,
Sa aveti vreme buna la munte(cele care ajungeti acolo)! Celorlalte...weekend placut si linistit cu puiutii vostri!
Pupici cu lipici pentru miresici!
Nunta noastra
Honey
O minune
ralu_trancu spune:
Noi ne-am facut un calcul si ne iese cam la 8000 de EUr fara hotel si fara saptamana de miere. Formatia respectiva e asa scumpa ca pe aia ne-am dorit-o noi si am facut tot posibilul sa o contractam pentru nunta noastra.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Nu va faceti griji, miresici! Preturile difera, gusturile si pretentiile la fel...dar nu am auzit cazuri in care sa nu le fi ramas macar 1000E acolo...
Fruntea sus...banii se fac!
Pupici la gagici
Nunta noastra
Honey
O minune
Eu sunt miresica care a iesit pe minus...Am cheltuit in total aprox 375mil cu totul, adica toate hainele, restaurantul...tot, tot.Si ca dar am scos 270 de mil,la 100 de pers.Eu nu prea socotesc ca am iesit prea mult pe minus pt ca eu la cheltuieli am pus si verighetele care au fost aproape 60 mil...
Corina
Albumul meu
Giova spune:
salutari fete cucuiete!!!
Laptopul meu e bolnav si nu am cum sa mai intru pe net. sper ca nu e bulita placa de baza ca atunci ne putem lua adio de la el.
Asteptam sa-l duca seful in Italia sa vedem ce se poate face, ca la HP services in Bucuresti ne e groaza sa-l trimitem.
Asa ca mai scriu rar, cand mai dau pe la birou.
Sunt bine, umblu de nebuna, acum ca nu mai am netul acasa.
Va pupic pe toate si cand am timp mai intru sa va scriu.
.
poze 1,poze 2
gio si bb Marco 31+
Oana T spune:
60mil???
Sunt Bvlgari? Ale mele sunt Bvlgari si nu au costat atat...
Eu nu le-am inclus in cheltuieli,nici luna de miere, dar restaurantun da.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos
a.cicel spune:
Voi vorbiti de preturi astronomice, cum am mai spus. Sa va spun eu:
Rochia + accesorii: 5.000.000 (cumparat)
Pantofi: 550.000 (cumparat)
Costum mire: 2.000.000 (vazut)
Pantofi mire: 1.100.000 (vazut)
Camasa mire: 400.000 (vazut)
Vesta: 500.000 (vazut)
Rochie de schimb: 2.000.000 (cumparat)
Buchet mireasa: 800.000 (vazut)
Coafura+machiaj: 1.500.000 (asa mi s-a promis)
Meniu/persoana: 550.000 (stabilit)
Formatia: 17.000.000 (negociat)
Verighete: 4.000.000 (cumparat)
Prajituri: 110.000/kg sau 85.000/kg in functie de unde aleg (acelasi pret si pentru tort).
Mai ramane bautura,fructele si aranjarea salii.
Deci eu sigur nu depasesc 100.000.000. Sau..depinde de nr. de meniuri.
POZE