Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
xandra28 spune:
ah, acum mi-am amintit, pt dordia... si eu am zilnic dureri ca la ciclu, de mai putin de o saptamana, dar fara contractii sau alte dureri de burta sau de spate... doar asa, dureri sub burta, chiar ca la ciclu... plus ca aseara dupa ce am venit de la dr, de la control... mi se parea ca se apropie... ma durea... nu stiu exact... colul... pe-acolo... dar pana la urma a trecut de la sine...
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
tania-z spune:
Lavi02 - da' tu ai ceva instincte de pugilist in tine! De unde ai inteles ca se plange cineva ca sunt discutiile scindate? Eu am citit un singur mesaj in care se spunea ca e fain sa avem in paralel discutii intre mamici si viitoare mamici. Nu cred ca trebuia luata chestia asta in sensul rau. Eu sunt numai ochi (ca urechi nu am de ce) la postarile voastre de mamici, asa mai vad si eu ce ma asteapta.
Te dulce si pe Nati la fel!
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 34+
Varsta BB Stefan
Poze
dordia2000 spune:
Bic multumesc mult pentru raspuns, sper sa fie ok si sa nu fie probleme! Eu am 39 sapt fix azi si nu am eliminat deloc din dop sau dopul cu totul, burta este chiar f.sus, se intareste toata destul de des dar seara cand intru la nani ma doare exact ca la ciclu si imi trece cu un no-spa. Sper sa nu fie probleme si sa nasc usor ca am ales calea naturala fara epidurala! Sunt viteaza nu?
Ripley nastere usoara si abia asteptam vesti de la tine!!!!!!!!!!!
va pup!
Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000
xandra28 spune:
bic, eu de vreo luna nu suport sa dorm decat cu un cearsaf pe mine... e cald in casa, dar nici chiar asa, zic eu... plus ca uneori ziua ma trec brusc transipiratiile, desi nu e cald, parc-as fi la menopauza, cred ca sunt un fel de bufeuri... ma simt ca samantha din totul despre sex in perioada cand avea cancer la san si o treceau toate apele permanent (doamne-fereste, dar episodul a fost chiar amuzant)...
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
Noki_Lara spune:
Lavi02 - mersi tare mult de info+lamuriri. Da, la mine se pare ca e invers. Tin mult la dr. particular, e dr. meu din copilarie. Ciudat, nu? Ma gindeam la 2-300.000 la astalalta. Doar ca nu stiu daca 2 sau 3, asta-i dilema, de fapt...Ma cuget pina miine de dimineata.
Mai am o intrebare - tu cind ii faci baita lui Natalia - inainte sau dupa masa? Pentru ca eu fac inainte si saracuta de ea plinge fffooooooarte rau. E si speriata si flaminda. Apoi o schimb si-i dau de papa. Am auzit si de inversul medaliei. Dar oare nu vomita cit e asa de mica daca-i dau de papa inainte???
Am emotii pentru Ripley - ma gindesc cum a fost la mine si mi se face pielea de gaina...
Dienuto, ce faci? Cum te mai simti, ca nu ai aparut deloc azi?????
Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png
lavi02 spune:
Andooooo sa nu uitam ca in timpul expulziei exista o anestezie naturala, care te face sa suporti iesirea bebeului si inclusiv epiziotomia. De-aia pt multe cusutul e o amintire mai neplacuta decat taiatul. Am scos-o, nu? Dar asa si e, pe bune!
Bic la inceput bebeii sug putin si des iar pe masura ce mai cresc, incep sa suga mai mult si rar. dar frecventa mare a supturilor duce la cresterea lactatiei, ceea ce e de bine!
alexandrina pai eu stiam ca e bataie mare de cap cu alaptatul, mai ales la inceput, pana se regleaza lucrurile De ce credeti ca v-am sfatuit eu mai de mult sa puneti mana sa cititi despre asta? Ca si daca citesti tot nu stii in practica 100% ce sa-i faci, dar macar ai o idee....
monet si Nati, regurgiteaza cam dupa fiecare supt. uneori o apuca si sughitul si mai regurgiteaza si de la sughit de-mi vine sa . Dar e normal! Nici Silvia nu regurgita atata!
Chiar ma gandeam cu un zambet la fetele care isi tot pregatesc trusoul si numara sacii de dormit! Pai daca regurgiteaza cat a mea... o tot schimb de hainute cand se uda! Iar sub cap are un scutecel impaturit pe care il mai invart, ca nu pot sa le spal la prima pata, am doar 4 bucati si masina nu merge zilnic!
Ina tu chiar ca n-ai stare! Voluntariat iti trebuie tie in luna a IX-a?!?!?!
Tania bine ai revenit, ca te dadeam disparuta! Cat pe ce sa cred ca nasti prematur! Dar mi-ai facut o pofta de castane coapte...
Bed news, girls: la mine poftele continua si dupa nastere!
Dar cu silueta m-am decis asa: o las balta cu slabitul pana termin alaptatul. Daca incerc sa slabesc acum e riscul sa pierd lapticul, iar Nati e mai importanta! Ce conteaza, in schimb, e sa nu ma ingras. Si mai sper eu sa mai dau jos din burta. O sa-mi iau niste pantaloni de stofa marime mai mare si vreo fusta.. si basta.
Asa ca raman la 6-7+
Lavi02
silvia_d spune:
buna seara din nou!
Lavi02,n-am vrut sa sune a spirit de fronda observatia aia gen: separare proaspete mamici si gravidute-din contra,mai tragem si noi un ochi la sfaturile voastre de mamici...
Mirabilis,pentru rapsunsul dat lordrei,mi-am asumat riscul de a spune prostioare,cu toate ca inainte de-a raspunde am intrebat pe cineva care lucr.la Pol.Militara,la analize, si ea mi-a zis de leucocitele astea,ca n-ar arata intotdeauna o infectie activa;daca asha mi-a zis,si iarasi a iesit o prostioara,imi asum mea culpa...
pupici la mamici si gravidute
silvia si stefanel,37 spt.
tania-z spune:
Noki - o intrebare pt tine: cum ai reusit sa agati de patutul lui Sarah diverse chestii (de ex., cutia cu servetele umede). Ai gasit pe undeva de cumparat suport pentru accesorii, cosmetice etc., care se ataseaza de patut?
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 34+
Varsta BB Stefan
Poze
anda77 spune:
mama di tutti, pana nu se publica in M.Of. nu pot sa stiu cum se aplica aceasta norma deoarece circula prea multe variante. In general se specifica cand o norma modifica o alta norma daca celor ce beneficiaza deja de prevederile primeia li se schimba situatia sau nu. cred ca orodnanta va prevedea ca situatia mamelor care au intrat in CIC inainte de ianuarie raman pe leagea veche tot ciciul, dar e doar o banuiala. mai poti astepta cateva zile? suntem in nov., cred ca da...deocamdata mergi pe postnatal.
de abia astept si eu sa fac analizele alea. vreau sa repet herpesul ala si altele. ma banuiesc de ceva "monstrii", vorba lordrei, dar medicul insista ca nu! nu v-am mai povestit ca la ultima consultatie am intrat val-vartej in cabinet si primul lucru pe care i l-am spus lui Badiu a fost: d-le dr., am o infectie cu scurgere ingrozitoare, sunt sigura ca am o infectie, scapati-ma de ea, nu mai suport (chiar nu e o scurgere normala)...Si el, sugubat cum e, mi-a replicat instantaneu, razand: da, sigur va scap imediat de ea, o dau la urmatoarea pacienta!!!:)) Cand a luat lama, a studiat-o si mi-a zis ca daca aia e infectie, el e nebun si a aruncat lama cu proba! da eu stiu sigur, nu m-am inselat niciodata cu asta. Acum nu mai poate sa ma refuze cu analiza ca trebuie facute toate
fetelor, pe mine ma ataca hormonii patetismului din ce in ce mai des! am senzatia ca-mi sunteti mai apropiate decat ar fi in mod normal...acum 5 minute am zis o rugaciune mica (stiu ca unele dintre voi nu sunteti credincioase, dar nu asta e relevant) pentru ripley sa nasca usor... si n-am vazut-o in viata mea pe ripley... cred ca ma sentimentalizez de tot pana vine bebe...
xandra, nu stiu cum e cu pastilele de sterilizat, dar nu cred ca se strica pompa de la fiert. daca nu cumva intentionezi s-o gatesti...doar se opareste putin, sa stii. eu mi-am luat sterilizator, i-am facut proba si sa stii ca nu face altceva decat sa transforme o cescuta mica de apa in aburi cu care stropeste obiectele din interior. dureaza 5 minute "abureala" asta.
http://community.webshots.com/user/anda1977
Noki_Lara spune:
Bicule, chiar ca ne infratim - si io transpir de numa noaptea. Iar dimineata la prima ora, adica la primul alaptat - 5.30-6 am temperatura 37-37.2. Nu stiu ce sa mai cred, o fi de la epiziotomie - desi dr. a zis ca e OK si mie mi se pare la fel - e pe zi ce trece mai frumoasa - in curind ma duc la Playboy! Am fost si stricata la stomac si m-am gindit ca putea fi si de la aia - dar daca si tu ai, e clara treaba....
Chiar, ca uitasem - Lavi02 - daca sinii mei au scazut de la nivelul de Pamela ANderson in furia laptelui la umilele mele titze de dinainte si nici nu sunt tari ca atuncea, ci moi, dar totuis iese lapta - oare o fi semn ca pleaca laptele in vacanta? Sper ca nu....
Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png