Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ripley felicitari si sa ai muuult laptic pentru printesa!!!
Azi m-am trezit la 10.30 si primul lucru am intrat sa vad ce a facut Ripley ca eram sigura ca a nascut!!! Felicitari inca o data!!!

Alina si eu sunt la fel fara simptome de nici un fel, doar ceva dureri ca la ciclu care cred ca sunt din cauza efortului cu curatenia. Apropo aproape am terminat cu curatenia si abia astept sa stau si sa zac cateva zile si sa-l atept si eu pe bb si sa ne gandim si la nume ca nu am reusit sa imi placa nici un nume de baietel. Mie nici macar burta nu mi-a coborat!!!

Eu sambata ma duc la epilici cu ceara si apoi ma fac gigea cu lama pe unde nu suport ceara si sper ca trauma respectiva sa nu imi provoace nasterea!!!

Fetelor am si eu o ciudata intrebare:: Voua cand vi s-a rupt apa nu ati facut fleasca patul? Eu ma gandeam sa ma apuc sa pun o musama ca sa nu se ude patul sau ceva in genul ala!!! In fiecare noapte ma gandesc oare daca mi se rupe apa o sa fac patul zdrente!!! Cred ca sunt un pic dusa cu capul. Dar...totusi...

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lorda, eu zic ca nu e musai sa ai o masuta de infasat, multe dintre mamicile pe care le cunosc mi-au zis ca nu e indispensabila, ba ele preferau sa infaseze bebele pe pat, cica le era mai comod.

Dordia, eu ma gandesc ca mi se rupe apa cand sunt in vizita sau prin oras ca daca se intampla acasa asta e...am inteles ca e apa curata, deci nici un risc de patat. Asa e fetelor cu experienta sau ma aberez eu acum? De fapt asa ni s-a zis la curs. Si ca la doar 30% din gravi se rupe apa, restul au contractii fara sa se rupa nimic...

Alina si Bebitza Amalia 39+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

alinus, nu e chiar apa curata, e un pic lipicios, chiar daca incolor.

nu stiu cum e cu patul, ca au am avut timp sa ajung la buda... dar nu am auzit de rupt membranele in somn... lavi, la tine cum s-au rupt la 4 dimineata???

Cristina 36+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

RIPLEY felicitari . Stiu ca tare ai asteptat momentul. Sa ai mult laptic si sa fiti sanatoase!!!!

Si eu ma gandeam sa nu ud patul cu ruptul apei, dar vorba Cristinei, sper sa ajung pana la baie.

Eu va pup. Nasteri usoare la urmatoarele mamici.

Mihaela 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Tocmai am vorbit cu Ripley la telefon. Si ea si fetita sunt bine, sanatoase. Dupa o perioada buna de travaliu i-au facut cezariana pentru ca nu s-a dilatat. A ajuns pana la 4 cm dar numai atat.
Principalul e ca sunt amandoua bine. . Spera sa ajunga pana la sfarsitul saptamanii acasa.

Cristina, chiar eram treaza cand a sosit mesajul de la Ripley, caci ii dadeam bibe lui Krisztián.Deja asteptam sa ne dea un semn Ripley

Apropo de Garmastan, eu pun de obicei f. putin caci daca se pune mult nu prea se absoarbe. In orice caz isi merita toti banii. O sa incep sa o folosesc din nou de maine, caci am liber la lapticul de mama, de maine dimineata.Sper doar sa-l mai pot convinge pe bb sa suga.

Mandy si Krisztián

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Hai, ca nu mai suport sa citesc ce scrieti voi, cu ochii unui caine care tocmai a fost pedepsit!
Daca nu se poate sa intru in grupul vostru, atunci macar sa particip la discutii, fie si ocazional.
Cristinamh mi-a explicat ca intrarea in grup este conditionata de frecventa cu care scriem. Asa ca, i-am trimis ei datele mele personale, sa le adauge la grup. Daca nu au aparut nici pana azi, este sigur din cauza ca aici e maaare activitate si m-a uitat! NIci o suparare, iau problema in ambele maine si le trec aici pentru toata lumea, poate una din voi are dreptul sa le adauge la grup.
Deci, am 34 de ani, astept un baietel, am 39+4 saptamani de sarcina, DPN pe 13 noiembrie. Urmeaza sa nasc prin cezariana (sau nu, ca inca nu sunt 100% hotarata) la Municipal, cu d-na dr. Protopopescu.
Am incercat sa imi fac album, ca sa pot pune si niste poze, sa stiti cu cine aveti de a face, insa imi da eroare de fiecare data. Cum la albumul de grup nu am acces, nu prea stiu cum sa ma "arat" si eu.
Recunosc, nu am timp sa scriu cu "o annumita frecventa", pentru ca am ingrozitor de multa treaba si probleme de rezolvat, asa ca intru cam rar, citesc ce e absolut presant si ies. Imi vad din nou de treaba. Plictisitor si cam obositor, pentru burta pe care o am, dar asta este!
Aveam un mesaj scurt pentru Ina, parca ea era cu voluntariatul legat de bolnavii de cancer: motivul pentru care esti refuzata este ceva mai serios, anume ca in mediul in care sunt bolnavi de cancer exista vapori de la substantele cu care ei fac perfuzii, sunt anumite radiatii emise de aparatura de iradiere, plus (poate nu iti vine sa crezi!) sunt anunmite radiatii pe care le emit chiar cei carora li s-au injectat anumite substante de contrast, pentru analize... Sunt total contraindicate la gravide si la femeile care alapteaza, ori la bebei. Stiu, pentru ca de un an ma lupt alaturi de mama cu cancerul ei. Si nu am fost lasat sa intru in cabinetele in care fac perfuzii, dupa ce a facut un scan pentru oase nu am avut voie sa stau decat la 3 metri de ea timp de 3 zile! Nu prea e de glumit. Gaseste si tu altceva de facut! In plus, poate ai auzit (nu fac parte dintre ciudati...) ca bolnavii (si batranii) au o anumita incarcatura energetica pe care cei care stau aproape o preiau, in timp afectandu-i. De asta copiii facuti de parinti mai batrani sau crescuti de bunici sunt mai "intelepti" si mai maturi. Sunt imbatraniti putin inainte de vreme.
Gata cu seriozitatea.
Ma trece si pe mine cineva la registru? Ca vreau si eu sa ma distrez macar putintel inainte sa ma indrept spre maternitate!
Pupici la toata lumea si... sunt cu ochii pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

fetele !!
Si mie mi se pare ca sa lasat burta dar asta deja de vreo 2 sapt. si nu foarte tare dar eu am observat.
Cat despre contractii sau alte treburi nici vorba si ma tot gandesc cand are de gand sa se rupa apa aia .In fiecare zi sper ca "astazi " se intampla dar ciuciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Gandacel bine ai venit !
Sper sa ai parte de "actiune" zilele astea, ca parca asa se intrevede. Cel putin, unele din fete se tin de surprize si dau peste cap toate prognosticurile de nastere.

Cazul lui Ripley ma face sa iau si eu in considerare optiunea de ceziana in caz de Doamne-fereste! Sper sa nu trebuiasca dar... parca e dupa noi, nu?

Stie cineva un raspuns la intrebarea mea cu sonda?

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 35+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Multam, Tania!
Si eu sper sa nasc cat mai curand, pentru ca imi e tot mai greu cu fiecare zi! Desi la mine nu s-a lasat burta. Sincera sa fiu, ma intreb unde o sa se lase. Ca scormoniciul meu mic ma zapaceste cu miscarile lui atat de jos, incat am impresia cateodata ca imi da cu manutele peste picioare! Dar la fel de bine-merci sta si sub coaste, mi-a ingramadit ficatul pana in gat! E mare smecherul!
Suntem in prezentatie pelviana, asa ca fiind si la primul copil "la batranete", ni s-a recomandat cezariana. Cum o fi, acum...O prietena de-a mea, care are 36 de ani, a nascut in 4 ore!!!
Bicule, am facut ce am facut si pana la urma am ajuns si pe topicul asta! Sper sa te urmez in curand si la nascut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

gandacel, io azi dimineata cand o treceam pe ripley pe lista, te treceam si pe tine...
fetele au citit mesajul tau, ca l-am trimis apoi tuturor.
si hai, nu ne da o bila neagra...nu suntem asa rele... doar stresate de burtici... de laptic...

Cristina 36+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput