Nunta in Iasi (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Lizuca, Doamne Fereste, n-as putea sa ma supar pe tine. Dar ideea e ca vreau sa fie f frumos. Si majoritatea chestiilor se platesc dupa nunta, nu inainte. Deci ... mi-e egal. Nu dau eu din buzunarul meu.
Nusha ideea ta cu rudele sa nu fie prea ocupate e fff buna. Ai f mare dreptate. Am vazut si eu nunti unde parintii nu mai apuca nik si e pacat. Eu prefer sa dau un ban la o firma, dar sa fie ai mei langa mine.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by lgireada
Nusha ideea ta cu rudele sa nu fie prea ocupate e fff buna. Ai f mare dreptate. Am vazut si eu nunti unde parintii nu mai apuca nik si e pacat. Eu prefer sa dau un ban la o firma, dar sa fie ai mei langa mine.

Liliana

asta poti sa o mai spui o data se merita din plin ...nu mai stresezi pe nimeni din familie si toata lumea se distreaza si cei care trebuie sa munceasca, muncesc

noi doi
nunta noastra
luna miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Mexulica, mama, ti-am mai zis: calm!!!!!!!!!!!!!! Nu intelegi? Vorba fetelor: pai la nunta ce mai faci??? Nici nu vreau sa ma gandesc! Oricum, sa fie intr-un ceas bun si logodna! Mai urmeaza nunta propriu-zisa si gata, ai scapat!

Lizuca: adevarul e ca ti-a trebuit curaj ca sa rezervi o sala pe care nici nu ai vazut-o... Dar nu e timpul pierdut. Si daca tu esti multumita, e super OK.

Liliana, daca iti permiti, nu lasa sa treaca vreun moft fara sa il pui in practica... Eu chiar voiam sa vad la tie combinatia alb-rosu... Dar daca ti-ai schimbat planurile... Si cu verighetele cum ramane pana la urma? Ce a zis viitorul mire?

Darria: chiar nu sunt sanse sa fie fetita???? Si daca va fi baietel, ce va face el, domnul Andrei, aici, printre atatea fete cucuiete? Nu se va plictisi??? Sau poate va fi in culmea fericirii... Lasa ca vedem atunci cum va reactiona... De fapt, el e de pe acum cu noi... asa ca... Ma rog, mai este necesar sa-si faca intrarea triunfala si gata...

Jolie... activarea PM-ului se face chiar de la inceput, daca vrei. Te duci in stanga paginii si vezi la la Meniu scrie undeva Profil utilizator, scuzati: Profil personal. M-am uitat acum mai atent. Da click acolo. Gasesti datele cu care te-ai inregistrat tu pe forumul nostru. Si undeva scrie PM, trebuie bifat pe acolo si cred ca activeaza automat... Eu parca asa tin minte ca am facut. Si nu dupa un anumit nr de mesaje, ci chiar de la bun inceput.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetele,
Am intrat sa va urez weekend placut si linistit! Noi plecam la Tulcea sa-i vedem pe ai mei si pe nasi si sa sfintim masinuta.
Nushule...si voi o sfintiti maine? Sa fie intr-un ceas bun!
Pupici la gagici....si micului printzishor Andrei(Darria eu am zis ca o sa fie baiat si nu cred ca ma insel).

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Gata a sosit si ziua de azi!!cea mult asteptata.Daca aseara nu mai puteam de emotii azi m-am trezit tare calma.
Eu de felul meu sunt tare emotiva...chiar daca nu prea ma arat.
Sper sa fie bine.Si oricum stati linistite daca nu puteti veni...ca voi pune pozele pe net si o sa le vedeti.

Va multumesc pentru toate urarile vostre frumoase si ca ati fost alaturi de mine si la cununia civila si acum....conteaza foarte mult pentru mine si credca pentru oricare dintre noi.
Va pup si ne auzim luni sa va povestesc!!Pupici multi

http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..

Mergi la inceput

Nusha
Ralnied pai cu verighetele n-am satbilit nika, nu mai tin minte ce am scris pe aici, dar mie mi-au placut mult unele f simple, nu prea grosute. Si mai mult mi-au placut inele cu delfinasi , mie mi se par ca seamana a verighete. Andrei nu prea are timp acum si nu stiu cand vom reusi sa mergem in oras sa vedem inelele care mi-au placut mie.
Combinatia alb cu rosu - stii ca inca ma gandesc la ea , nu e un moft neaparat, dar am vazut intr-un catalog un buchet de mireasa cu trandafiri rosii intens si de acolo mi-a venit ideea. Dar nu-mi dau seama cum as arata, numai sandale rosii si rochia alba toata, nu prea merge, banuiesc ca avand si alte accesorii rosii ar fi o imagine mai frumoasa. Ma mai gandesc zilele astea, iar daca nu, ma duc sa-mi cumpar sandalutele albe care mi-au placut mult. Eu sunt de parere ca rochia trebuie sa fie pana la glezna, ca sa ma pot misca in ea. Daca e prea lunga eu nu vad cum as putea dansa . Atunci incaltarile trebuie sa arate impecabil, altfel nu se poate.
Mexxa Casa de piatra!

Liliana

Mergi la inceput

buna seara doamnelor!ce mai faceti? am vazut ca azi cam slaba activitatea pe aici dar va iert pentru ca e weekend
liliana iti zic sigur ca pana in februarie o sa faci de-a combinatii si cu portocaliu si cu roz...muuulte taresingura chestie e sa nu te grabesti sa cumperi ceva fara sa te gandesti de doua ori ca nu de alta dar poate te aud ca ti-ai luat doua rochii de mireasa sau doua costumase de cununie si tot asa...gandeste-te bine si alege ce iti place cel mai mult tie...fii originala(cu rochiile stiu ca nu poate fi asa ca deja ai dar mi-e lene sa mai sterg ce-am scris deja)
sunsmile iti urez drum bun cu toate ca stiu ca deja ai ajuns la tulcea dar macar la intoarcere
mexxa sigur se distreaza la ora asta si ma bucur mult pentru ea....sa stiti ca m-am mai gandit si eu un pic si chiar as vrea sa mai fac si eu o nunta mai ales ca acum am mai multa esperienta
ne mai gandim si poate chiar o sa mai facem cate o nunta fiecare dar cu acelasi sot

NU MAI PUN POZE PE FORUM CA MAI NOU APARI PRIN REVISTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by nushulica

scuze ca ma bag in discutia voastra, dar nushule, m-ai speriat! Cum adica apar pozele prin reviste??

Mergi la inceput

Nusha sper sa nu fiu chiar asa zombie sa ma apuc de combinatii mereu ... Dar oi videa eu , m-am mai gandit la varianta cu rosu, inca nu am luat nici o decizie. Totusi, pt orice eventualitate mi-am dat sandalutele rosii sa le puna fete la tocuri O rugaminte as avea la tine, stiu ca s-a ocupat o tipa de florile tale si le-a lucrat si pe cele de la cununia civila. Ti-a placut ce a realizat tipa? Poti sa-mi dai un numar de telefon? Imi poti spune cat te-au costat buchetele? Ma rog, detalii de genul asta... Multumesc anticipat
Azi am fost la filmul "15", a fost si Sergiu Nicolaescu si a fost un film frumos, interesant. Mi-a placut mult, eu zic ca merita sa incercati. Iesind de acolo am vazut o miresica la Astoria si mi-a placut enorm... cand ma gandesc ca acusica am si eu nunta, nu prea realizez
Apropo de pantofi/ghete si orice altceva aveti idee de un cizmar bun? As vrea sa-mi modific niste cizme, sa le scurtez. Cei la care am apelat pana acum s-au plans ca nu au masini de cusut pentru piele.

Liliana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisu_miau

quote:
Originally posted by nushulica

scuze ca ma bag in discutia voastra, dar nushule, m-ai speriat! Cum adica apar pozele prin reviste??

Pisu_Miau

http://photos.yahoo.com/cocopishika

uite aicihttp://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61567
si mai este un subiect deschis tot pe la discutii generale...asa ca mai ganditi-va cu pozele

Mergi la inceput