Nunta in Iasi (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am uitat sa zic ceva...fara suparare,parerea mea...pentru miresicile de anul viitor nu mi se pare un sfat bun sa se ocupe ele sa-si faca aranjamentele florale prin sala sau alte chestii ce tin de ornat pentru ca nu vor avea timp...sincer miresele de anul asta stiu foarte bine cum e ziua aia ca nu ai timp nici sa respiri ...dar sa te mai ocupi si de sala...da,de acord daca fac ceva din flori artificiale sau fundite chestii din astea dar si astea trebuie sa fie cineva care sa se duca in ziua aia sa le puna pentru ca mireasa nu are timp in nici un caz mai ales daca are si cununia civila in aceeasi zi
asa ca fetelor daca vreti sa aveti sala frumoasa apelati pur si simplu la o firma cautati oferta cea mai buna si mai ieftina ca sa nu dati nici un pumn de bani...repet parerea mea

noi doi
nunta noastra
luna miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jolieanne spune:

salutare toturor. Scuze ca raspund asa de tarziu dar am avut o zi foarte ocupata.
Mi s+au cerut cateva informatii dar nu stiu de ce nu pot sa le trimit in pm asa ca voi da un nr telef 0723277036 si spuneti+mi si mie de ce nu potscrie in pm... oricum eu mai incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nushulicule ce bine ca ai mai venit si tu pe aici!!!
In ceea ce priveste aranjatul salii de voi, dragelor...sunt de aceeasi parere cu Nusha. E mai bine, macar sa cereti sfaturi...dar nu sa le faceti voi. Pentru ca nu vor iesi asha...high-tech
Sunt convinsa ca aveti firme bune si mai ieftine in Iasi. Faceti totul cum va doriti, ca sa nu regretati nimic dupa. Ar fi pacat!
In alta ordine de idei...Mexxa...inca o data iti spun Casa de piatra, fericire, impliniri si bucurii cu carul! Si macar o raza de soare!
Pupa fata gagici frumoase....

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Dragele mele de la alb am ajuns la ablastru...mi-am cumparat un costum..pantalon si sacou albastru..super fain...is asa de fericita. Maine dimineatza o sa merg sa imi cumpar 3 tranfafiri..sa imi fac un mini-buchetel.
Draga nushulica...as fi incantata daca ai vrea sa vii...
va pup pe toate

http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Deja simt ca numai pot din cauza emotiilor...fluturii imi joaca in stomac,iar nervii sunt intinsi la maxim.Abia astept sa vinaziua demaine.Am terminat cutoate pregatirile.Ramane samerg maine dimineatza cu nasa sa luam lumanarile si aranjamentele florale si sa imi fac un buchetel natural simplu.

Va pup si ne vedem maine dimineatza..sper sa dorm la noapte ca deja simt ca noaptea aceasta va fi lunga....

http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mexxulici...tin pumnii la fata! Sa iasa TOTUL asa cum va doriti!
Si sa fiti mereu FERICITI!

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Mexxa, sa fie intr-un ceas bun!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Eh, nu ziceam eu chiar mireasa sa faca trebile astea ci familia...dar asa e, probabil ca nu o sa fie timp, dar mie personal mi-ar face placere sa-mi fac ornamente singura....eu si ornamente de pom mi-am mai facut asa ca poate is eu mai sucita.
Lili eu nu ma refer la iesit bani din nunta ci doar la cheltuiala de dinainte....dar daca pe tine nu te deranjeaza iti dai seama ca nu vin eu sa-ti stric placerea. Eu ti-am dat un sfat, pacat ca e cam tarziu de sfaturi...mai bine taceam...sper ca ma ierti

Mai fetelor, da chiar nu ma felicita nici una ca mi-am vazut sala! Am zis ca merg intr-o zi cu aparatul sa fac niste poze sa le pun pe net.... poate mai place la careva. Mie mi-a placut initial terasa dar nu avea liber cand am vrut eu asa ca am zis mai bine inauntru.

Mexxa, eu as merge la biserica dar daca e maine sau poimaine chiar nu pot ca am test duminica. Eu iti urez sa fii fericita si sa ai o zi de logodna cat mai frumoasa si calduroasa(ca se cam lasa frigul)....si poate vin cand faci cununia religioasa !

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Mexxa, fluturasi in stomacel......dar sunt fluturasi unici, nu-i mai intalnesti Nu stiam ca si la logodna se folosesc lumanari.
Sa fii mai fericita incepand de maine

Somn usor ca de prunc
Distractie placuta

Jolieanne: din cate imi amintesc pt. activarea Pm-ului este necesar un nr. de mesaje, nu mai stiu care este dar oricum nu sunt multe. Poti intreba la probleme tehnice.

Ne-am vazut iar broscodutza la eco, e bine. La sfarsit doamna doctor ne-a spus ca e prea devreme ca sa se pronunte dar e posibil sa fie...baietel Adica simtim noi bine? La urmatoarea eco o sa stiu cu siguranta ce este: bumbuslica sau bumbusnel

Noapte buna fetelor

bebe la purtator(10+)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

darria felicitari pentru bb sigur e baietelsi eu cand o sa am copii tot baietel as vrea sa am ...sa fie sanatos si atat mai conteaza acum
mexxa pai daca acum ai atatea emotii pai ce te faci la nunta draga?!!incearca sa iti tii emotiile in struna sa nu te faca ele pe tine...nici nu vreau sa-mi aduc aminte ce emotii am avut eu la cununia religioasa si acum imi pare rau cand vad dvd-ul ce fete aveam amandoi cand intram in biserica si canta corul asa de frumos si noi parca ne duceam la moarte nu altavorbesc serios nu vreti sa vedeti dvd-ul meu ca va stricati de ras
eliza sa stii ca nici cei apropiati din familie nu vor avea timp de ornamente ...eu imi aduc aminte ca singurul lucru care l-am lasat sa-l faca surorile si cumnatele mele a fost sa orneze masinile si scara mea cu flori si lumanarele si au fost varza in sensul ca pe masina mea am avut o funda mare portocalie din organza care in podu ros a zburat ca nu au lipit-o bine nu au pus pe toate masinile baloane scara nu au apucat sa o termine de aranjat si tot asa...atunci m-am enervat dar dupa aia mi-am dat seama ca erau si ele ocupate si nu le puteam scoate eu ochii pentru asta...asa ca incearca pe cat posibil sa dai indatoririle de genul asta unor persoane de incredere in care sa ai baza ca fac treaba bun si sa fie cat mai indepartate de rudele de gradul I ....eu zic ca asta e un sfat bun pentru toate miresele eu nu am stiut chestia asta si mi-a parut rau ...de exemplu eu nu am poze de la nunta cu parintii mei deloc si asta din cauza ca de la starea civila ei au fugit repede sa ne faca primirea la mine acasa,inainte de biserica au fugit repede sa scoata comanda de cozonac pentru biserica dupa biserica au plecat iar repede sa-si adune invitatii acasa ca sa vina cu ei la restaurant,...si tot asa si nu am avut timp pur si simplu sa fac poze cu ei
asa ca ganditi-va bine fetelor cand va organizati toate chestiile astea marunte ca par marunte ele dar sunt de mare mare importanta
V-AM ZAPACIT IAR!!!

noi doi
nunta noastra
luna miere

Mergi la inceput