Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (130)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Pupici dulci si de la noi in miez de noapte.
Slaba activitate azi, se pare ca v-ati chefuit nu gluma.
Olivia e bine si in weekend, numai ca dupa ora 2 (cred ca 12 la tine), caci sambata am ore dimineata.Chiar vreti sa-l lasati pe Luca la anu in tara? Sa inteleg ca socrii sunt din Constanta?

Pupici la gasca de nazdravani poznasi.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana ..poate duminica pt ca simbata nu sintem acasa...Da ,vrem sa-l lasam la C-ta pe Luca....dar in conditiile puse de noi..sa vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna! cu intarziere, LA MULTI ANI tuturor celor care si-au sarbatorit ieri ziua numelui.

Lui Stef ii ies acum toti cei 4 molari, cei de pe dreapta deja au spart gingia. In stanga e super umflat, iar sus e vanat. Cred ca il doare ingrozitor de tare, de cateva zile nu papa decat mancaruri care aluneca pe gat, supe si paste si se trezeste din 30 in 30 minute noaptea
Vroiam sa va intreb, lui nu i-au iesit decat 7 incisivi, cel de jos, stanga lateral nici macar nu se vede. E ok sa iasa maselele si asta inca nu?

Nu am mai apucat sa citesc, sper ca toata lumea e super bine.
Sanatate tuturor si o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

am profitat de faptul ca Stef doarme si am vazut cateva pozici: Giulia cu strungareatza, moataza dolofanica, balerinele lui Kro, Serban al Roxanei, Lia-vrabiuta si nu-mi mai duc aminte, sorry... toti sunt niste copii tare frumosi, sa va traiasca.

uitati si niste cu Stef http://community.webshots.com/user/sutikun17-reg

kim si ema, felicitari ca rezistati ispitei (tigarile)

pako, nici eu nu pot vedea pozele, te rog mai da o data link-ul

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata.
io-st rupta, azi noapte am avut extemporal la fizica, toata lumea copia cu fituici numa` io dupa carte, asta n-ar fi nica da` toata noaptea am rasfoit cartea aia si n-am gasit subiectele si-n final am dat foaia goala.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

eli, v-am vazut pozicile, lui stef, imi place locul acela de joaca sau ce-o fi... si ce slabuta esti si tu, dumnezeule, constat ca-s pe cale de disparitie grasancele ca mine

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nmeatza neatza
carmen ai fost super si cu fumu si cu extemporalu la fizica....la fizicaaa????? groaznic, saraca de tine!
revin later, va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!

Noi am fost in vizite toata dupa-amiaza, asa ca aseara am ajuns acasa, am schimbat-o, i-am dat lapticul si a picat lata. In schimb s-a mai trezit azi noapte si ei ii ies ceva maselute si cred ca o doare, pentru ca a plans tare, nu doar mieunat de pisicuta adormita.

Am si eu o intrebare, off topic. Vreau sambata sa-mi sfintesc apartamentul si nu stiu ce trebuie sa fac, inafara sa vorbesc cu preotul. Trebuie sa invit si rude sau numai noi trei? Orice informatie este folositoare.

Eu va doresc o zi buna, buna, s-a ridicat si la noi ceata, sper sa se incalzeasca.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

andrea, se pune o masa aburinda, mai poti chema o pereche sa nu fiti numai voi.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare !!!!si Buna Dimineata !!!
intru imediat cu nasul in contractele mele ..asa ca va doresc o zi frumoasa !!!
pupici

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput