Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-73
Raspunsuri - Pagina 15
piccaflor spune:
fete frumoase!
AVALON iti multumesc pt lamuriri
...eu incerc sa le fac, desi fara trimitere nu stiu daca se va uita cineva la mine...HSG-ul ar trebui sa-l fac aici,numai ca incerc de 2 luni sa ma programez si nu sint locuri libere in perioada compatibila cu CM...din cite am auzit eu,doare doar daca trompele nu sint ok...
MARRINA
...TB mi-am luat-o axilar..ma gindeam eu ca normal ar fi sa avem aceeasi temperatura,vaginal,oral,axilar,nu?...si o am o zi 36,2,o zi 36,5,o zi 36,4...sint intr-o ceata totala cu temperatura asta
diciu spune:
Multumesc Amely si Cami 30 de urari!
...N-am mai apucat sa intru ieri c-am avut ceva invitati acasa...
DanaP...iti tin pumnii sa ne dai o veste buna!

Danutza...astept cu nerabdare ziua de joi....cu vestea cea mare...
Simonette...cand faci testul?....ne tii pe ace...
Andicu...cum a fost la echo mamar?
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
numeioana spune:
va multumesc tuturor pentru primirea calduroasa! Va pup si va doresc sa fiti fericite cat mai curand la auzul vestii
.
Bubulina1, e excelent site-ul, multumesc! Stii cumva, dupa o anumita perioada se plateste? M-am inscris, am pus toate datele, temperaturile....acum vreau sa urmaresc vreo 2-3 luni sa vad ce imi zice si daca coincid zilele fertile....
Va pup pe toate!
Ioana
numeioana spune:
fetelor, am uitat sa va intreb....Sa nu radeti de mine...![]()
Care e treaba cu luna noua si cu luna plina? Au astea ceva legatura cu conceptia sau cu ovulatia? Citisem intr-un ziar saptamana trecuta ca fetitele se concep in faza de patrar a lunii. O fi o prostie?!
Ioana
Avalon spune:
Piccaflor, temperatura luata axilar este mai scazuta cam cu 0,2 grade decat cea luata rectal, sau vaginal sau oral. De ceea se recomanda pastrarea modului de luare a temperaturii, deci daca luna asta ai inceput sa o iei axilar, apai o iei axilar pana la sfarsit, ciclul urmator poti sa schimbi si sa o iei vaginal. Cea mai crescuta temperatura este cea luata vaginal. Ia fa tu o proba si dupa ce ai luat temp axilar, ia-o si vaginal, si ai sa vezi diferenta.
piccaflor spune:
BUBULINA
o avea dreptate dr-ul meu,asa o fi procedura,dar cum cred ca voi mai avea destul de asteptat pt HSG,ar fi trebuit sa ma trimita sa-mi fac analizele hormonale intre timp...ca doar el stie foarte bine cum functioneaza sistemul sanitar aici...l-am intrebat aseara daca e ok daca voi face HSG-ul in Romania si-i aduc rezultatul...mi-a zis ca ar fi de preferat sa astept cit trebuie si sa-l fac aici...totusi eu cred ca ma voi duce la Medsana
CRISTINNA,NUMEIOANA,MOTANIK,TUTIDANA 

...
Pupici pt absolut toate fetele