Copilasi martie-aprilie 2004 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Nedda,ar fi super daca ar mai fi si alti copii.E innebunit dupa ei! Tare mult imi doresc sa pot sa-l duc si eu la o gradinita asa cum e cazul Cristinei,dar cum la noi in Galati nu e o asa gradinita mai asteptam pana la trei ani.Cred ca toate problemele noastre s-ar rezolva acolo.Adica,cred ca si-ar da drumul la vorba bine,nu s-ar mai plictisi asa cum se intampla acum.Toata vara am stat afara,in parc.Cand reusise si el sa intre in jocurile celor mai mari a venit frigul si suntem nevoiti sa stam cea mai mare parte a timpului in casa,sa ne jucam cu jucariile.Avem destule activitati,dar tot nu-l simt fericit.Eu imi fac multe griji din cauza asta si am un sentiment de vinovatie cu toate ca nu gasesc solutii mai bune.Bunici disponibili nu avem,copii mici in apropiere nu...,iar eu nu stiu ce sa mai inventez ca sa-l bine-dispun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Hana, noi am scapat de o parte din grijile astea organizand playgroup-ul. Cred ca ar fi o idee buna si pentru voi. Nu va trebuie mai mult de 3-4 copii... De exemplu tu si Laura sunteti amandoua din Galati si Vlad si Daria sunt de aceeasi varsta. Daca mai gasiti o familie sau doua cu copilasi de aceeasi varsta e suficient. Chiar si daca v-ati intalni numai voi doua cu copiii de cateva ori pe luna si tot ar fi ceva... E doar o idee...

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata !
Nedda cand erau bebelusii nostri mai mici reuseam sa ne intalnim, acum nu stiu de ce nu ne mai iese. Dar iarna e lunga iar eu si Hana vom aranja o intalnire pt bebelusii nostri. Anul trecut am petrecut impreuna si o zi de Craciun, anul acesta va fi si mai interesant cu doi bebelusi nu tocmai ....bebelusi.
Fiica mea e uimita ca stau acasa, in ultima jumatate de ora m0a intrebat de zece ori daca plec sau nu.
Daria: Tati ?
Eu: la serviciu
Daria: Mami ?
Eu: sta cu Daria acasa. Mergem la plimbare, ne jucam
Daria: Billa ? ( ii place la nebunie )
Eu : da
Daria: Iupiii ( topaieli si piruete )
Si discutia s-a repetat deja de 4 ori. Acum ii traseaza sarcini tatalui ei iubit: COCO, BOBO, GOGO( ciocolata, bomboane, gogosi). Imperativ cu degetul ridicat la el, nu oricum.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sunt in mare fuga, ca am mult de munca.
Am trecut doar sa va salut. Am si citit una alta din ce ati scris, asa ca nu sunt f in urma cu stirile .
Deci :

Ioana, felicitari pt sarcina! Sa ai o sarcina de vis si un bebe sanatos!

Ela, felicitari pt gradinita. Mare curaj. Deabia astept sa ne mai pove cum se adapteaza Cristina.

Clau, felicitari si tie pt micul barbat din casa! Ma bucur ca nu il mai doare.

Veve, Las Vegas! Suna tare fain. Sa va bucurati de casa noua. (e noua, nu?)

Ce-am mai citit oare?

A! Laura! Ce frumos dialoghezi tu cu Daria! Ai fetita mare, nu gluma!

Trebuie sa fug. Revin!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Laura,dar ce s-a intamplat de stai acasa? Poate pe Daria ai lamurit-o dar pe noi nu.Ieri Vlad a iesit afara de 3 ori pana seara,dar l-am indopat toata ziua cu orez si azi n-a mai facut nimic.Sper sa nu fi trecut in extrema cealalta.Asa ca daca mai sunteti pe acasa saptamana asta,intr-o zi cand Cip e acasa si el,ne vedem.Mi-e dor de vremurile cand stateam cu orele impreuna,la carti...Tot visez sa se repete.
Nu stiu ce se intampla cu Vladut ca azi nu a vrut sa manance mai nimic.E vesel,nu pare sa-l supere nimic.Poate un alt dintisor,pentru ca asa cum ii spuneam lui Claudelu,are gingia de jos umflata toata,i-a mai iesit un dinte de cand am rugat-o sapatama trecuta pe Claudelu sa modifice la listuta.Si azi noapte s-a cam foit,m-am trezit chiar cu el in pat si s-a intins pe mine sa doarma.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Mariana, multumesc mult pentru urari. La fel si voua!

Ioana 14 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Salutare!
Gata inca o zi de gradinita. Sunt tare incantata, nu m-as fi asteptat sa fie atat de usor. Azi la 2, cand m-am dus sa o iau i-am spus "hai sa mergem acasa", la care ea mi-a raspuns "NU" si s-a apucat sa alerge prin incapere,s a se joace cu diverse lucruri. Cand m-a vazut ca am venit, a inceput sa imi arate locurile, "mami, u-te!" - sala de mese, "cocolitze" (furculite) si farfuriile in care mancase. Apoi pisica de jucarie de care nu se despartise toata ziua, cica "pisica, neauuu, neauu" (nu zice miau, ci neauu). Abia a stat sa o imbrac sa plecam.
Azi cica a si mancat bine, felul 1 si felul 2, a baut si sucul de citrice pe care i l-au dat, iar pe drum a adormit bustean, ca nu s-a trezit cand am ajuns acasa si am schimbat-o de haine.
Mi-au zis ca a stat cuminte pe scaunel, cum i-a vazut pe ceilalti copii si au "spus" poezii (ma rog, nu ea; cei mai marisori repetau dupa educatoare).
Treaba buna au facut astia ca accepta copii asa de mici. Oricat m-as stradui, nu pot sa ii ofer acasa atatea activitati, plus grupul de copii, plus un program cat de cat organizat.
Nedda are o idee buna cu formarea unor grupuri de copii si parinti. Eu am incercat la un moment dat cu o vecina de la alt etaj, care are baietelul mai mic cu 2 luni decat Cristina, dar nu s-a aratat dornica, chiar imi pare rau ca sunt asa de inchisi desi se pare ca baietelul lor e dornic sa stea cu mai multi copii. Ma rog, fiecare si-l creste cum crede ca e mai bine, nu vreau sa comentez.
Hana - ziceai de stimulat educatoarele - nu e cazul, fiind particulara, taxa e acoperitoare (130 euro)
Laura - sa te tii cand va mai creste Daria, daca o scapi la cumparaturi vai de bugetul vostru [:P]
Veve - ok, acum iar nu ne mai scrii?
Codruta - ce mai face voinicutul vostru? Ce activitati au ei la gradi?
Simo - hai mai povesteste-ne ce fac gemenii nostri frumosi?
Mariana - cum te descurci cu atata treaba si 2 copii? Mai vindeti apartamentul?
Claauuuuu, Rayuuuuu - unde v-ati ascuns? Raul e mai bine, i-a trecut durerea? Ami ce nazdravanii a facut la gradinita?

si o zi buna in continuare!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Ioana - ce zice Katja de burtica? I-ai spus ca mai e un bebe acolo?

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Ela,te cred ca nu-ti mai vine sa stimulezi pe nimeni dupa ce platesti atat,dar nu tu trebuie sa le stimulezi,ori statul ori patronul,ca daca e particulara nu inseamna ca sunt mai fericite decat cele de la stat,poate chiar e invers.
Azi l-am scos pe Vlad in parc iar pentru ca s-a mai incalzit putin pe la noi si daca tot se anunta ca in cateva zile o sa ninga in toata tara nu vreau sa ratez nici o zi de soare.Bucurie mare cand s-a vazut iar cu copii,s-a dat in roata,in tobogan,in leagan.V-am spus ca se urca singur in tobogan,singur se aseaza si isi da drumul tipand.Mor de dragul lui cand il vad asa!
Maine am aranjat cu Laura o intalnire,asa ca noi nu vom fi prezente maine dimineata,o sa ne admiram puisorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ela, i-am spus, bineinteles. Nu prea cred ca realizeaza ea ce si cum dar are un comportament foarte dragutz: imi ridica uneori bluza cand stau pe canapea si ma pupa pe burta zicand "Pup bebe" si spune ca e bebe in burta ("buta") , daca o intreb ce face bebe acolo imi spune pe nerasuflate : "nani, e mic atat" si cand zice "atat" lipeste degetul ei mare de aratator, adik bietul bb are mai putin de un milimetru. Evident, toate astea sunt chestii pe care le-a retinut din "discutiile" noastre despre bebe.
Nu stiu cum va reactiona cand se va naste ..ma gandesc in primul rand ca n-o sa-l/o lase sa doarma, si tot asa. Probabil o sa faca crize de gelozie, io stiu... Oricum, acuma cat nu e vizibil, il iubeste si il pupa.
Am intrebat-o daca o sa aiba grija de el, daca o sa-l iubeasca si, evident, raspunde invariabil ca "da". Dar asta e doar o mica distractie a mea, pentru ca ea nu realizeaza, bineinteles, ce spune.

Ioana 14 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput